Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az jó lenne. Az utóbbi időben egyre kevesebb epizódokból állnak a sorozatok évadjai.

Ha tényleg a Fox fogja adni, akkor biztos a minimum 22-24 részes évad, Amerikában szinte csak a kábeltévéken készülnek rövidebb évadok.

Nem hinném hogy a CW kapná meg a jogokat, nem illene bele a csatorna arculatába. Ott nagyrészt tinisorozatok mennek.

Hozzászólás ideje:
AXN is szóvba kerülhet még.

Az AXN az leginkább európai cég, Amerikában nem is sugározzák, saját gyártású sorozataik sincsenek.

Hozzászólás ideje:

Az is lehet, hogy kontinensenként nem ugyanaz az adó fogja adni. Előírás, hogy csak világméretű csatornán mehet?

Hozzászólás ideje:
Az is lehet, hogy kontinensenként nem ugyanaz az adó fogja adni. Előírás, hogy csak világméretű csatornán mehet?

Ezt hogy érted? Nem nagyon van szerintem olyan csatorna ami világméretű lenne, maximum 1-2 kábeles.

Lucaséknak szerintem csak az a lényeg hogy Amerikában találjanak valamilyen csatornát, a külföldi sugárzásokat majd elintézik egymás közt az európai fejesek.

Hozzászólás ideje:

Obi1, úgy értem, hogy akár Európában az AXN is adhatja, odaát meg másik adó :D

Hehe, tényleg az lényeg, hogy jöjjön már :D

Hozzászólás ideje:

Még egy hónap addig, de reméljük nem eseménytelenül telik el :)

Hozzászólás ideje:
Július 25 -én a Comic Con -t valószínűleg megemlegetjük. Rengeteg hír várható az élőszereplős sorozatról!

Ja, de jó. :D Végre lesz valami hír. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Állítólag Ausztráliában már felvételeket is készítettek a sorozathoz. Nagyon jó minőségű szkriptek készültek, és McCallum irányítja közvetlenül a munkát. Nagyon érdekes, hogy alig van erről hír a hivatalos csatornákon. Miért nem hájpolják?

Hozzászólás ideje:

Én úgy vettem észre, hogy sorozatokat általában a premier közelében szoktak igazán hájpolni, addig max egy-két forgatási kép jelenik meg. Pláne, ha összefüggő is a történet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én úgy vettem észre, hogy sorozatokat általában a premier közelében szoktak igazán hájpolni, addig max egy-két forgatási kép jelenik meg. Pláne, ha összefüggő is a történet.

De ez Star Wars. :lol:

Hozzászólás ideje:

Addig azért remélhetőleg lesznek valamilyen kémjelentések ismét ;)

No de majd jövőre biztos beindul minden :P

Hozzászólás ideje:

A cseh forgatási helyszín már szinte biztosra vehető. Valami törvényjavaslat vár még elfogadásra az adó miatt a cseh parlamentben, onnantól zöld út.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szerinted ez már az élőszereplőshöz készült volna? Nem egy ep5-6-os promó fotót vettek elő?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.