Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Július 24. Hozzászólás ideje: 2015. Július 24. A Star Wars: Lando egy Charles Soule által írt és Alex Maleev által rajzolt, 5 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2015. július 8-án jelent meg Amerikában, a címszereplő Lando Calrissiant és társát, Lobotot állítva a középpontba. A történet - nem újdonságként ható módon - az Egy új remény és A Birodalom visszavág közt játszódik, arra fókuszálva, miként vált Landóból Cloud City igazgatója. A magyar verzió elkészítésében ezúttal is (a Leia hercegnő sorozat utolsó 2 számához hasonlóan) Merr-Sonn segített fordítói munkájával, amit ezúton is köszönök neki. 1. rész Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Köszi Srácok ismét! Adja az Erő, hogy ezt vagy valami hasonlót még sokszor leírhassam ! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Eléggé le vagyok maradva a képregényekkel. Ez olvasható külön, nem kell hozzá ismerni a többit? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Teljesen független sztori, nyugodtan olvasd a többi nélkül is akár. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Hozzászólás ideje: 2015. Július 25. Köszi az infót és a fordítást is (természetesen Sky-nak is). Már el is olvastam. A rajzolását először furcsának találtam, de végső soron tetszett, jól megteremtette az alvilági atmoszférát. A történet egyelőre egy kellemes akciókalandnak tűnik, színesebbnél színesebb karakterekkel és bűnözőkkel (Toren és azok a röpködő izék meglehetősen groteszk társaság voltak). Szakadár lelkemet simogatta, hogy első ízben mutatták be a Castellt, amely a gossamok (Shu Mai) bolygója volt, s utána birodalmi megszállás alá került. Ez a planéta korábban az EU-ban sem szerepelt. Palpatine és Mas Amedda felbukkanása meglepett, úgy látszik, Lando a legfelsőbb körök levesébe köpött bele óvatlanul. Lobot szószátyár stílusát furcsának találtam. Nekem az EP5 alapján az jött le, hogy egy néma androidról van szó... egyelőre szokni kell. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Hozzászólás ideje: 2015. Július 29. Köszi a fordítást! Ez a minisorozat már jobban indított, bár a színezés egy-két helyen nem tetszik. Lando jól belenyúlt a dolgokba. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Merr-Sonnal való közös munkám újabb darabjaként, elkészült a 2. szám magyar verziója is: Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Köszi. Az első rész tetszett, kíváncsi leszek a folytatásra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Na ez talán jobb lett, mint az első. Főleg a szám második fele tetszett. Az eleje egy kicsit unalmas volt. Négy és fél. Köszi a fordítást. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Köszi Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Szerintem is jobb lett, mint az első. Mi több, ennél a példánynál valahogy úgy éreztem, még jobb élmény a fordítás. Jó kis sztori kerekedhet ki ebből még. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Köszi! Ezzel le vagyok maradva még az elsőt is csak most szedtem le. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Merr-Sonn segítségével elkészült a 3. rész magyar változata: Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Köszi! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Köszi szépen. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Kosziii Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Köszi a fordítást! Na ez egyre izgalmasabb. Feltűnt Maul hajója, a harc a gárdistákkal nagyon jó, és a végén a Sith kamra koronázta meg a dolgot. Mi lehet ez a dolog? A fénykardok a háttérben kié voltak? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Ez is 5 részes mini lesz? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Én úgy tudom, igen. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 6. Igen, annyi lesz. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Egy kis érdekességet találtam a harmadik számmal kapcsolatban. A sith kamrában lévő sisak talapzata úgy néz ki, mint a Sith Birodalom jelképe. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Jó megfigyelés, nekem nem tűnt fel. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Sikerült végeznünk a sorozat utolsó előtti részének magyarításával is. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. (szerkesztve) Köszi Lehet csak én siklottam el felette, de tudjuk egyébként ezek a történetek időrendben hova rakhatók? Az az ugnaught egy nő??!! Jesus!! Az a két macskaszerzet kapcsolata se tiszta, most akkor mik is ők? Nem testvérek? Szerkesztve: 2015. Szeptember 29. - Darth Cupsy Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Ez is az Ep4 és Ep5 között játszódik, elméletileg ez utóbbihoz közelebb. Aleksin és Pavol egy szerelmespár, akik együtt dolgoznak. Lando nem ismerte a valódi kapcsolatukat (az 1. részben mondta is, hogy nem tudja, mik), ezért hívta őket "testvéreknek" és "klónoknak". Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Cupsy, szerintem, a párbeszéd kontextusát tekintve, Lando csak csípkelődésből hívta hölgynek Korint, nincs rá bizonyíték, hogy tényleg nő lenne. Azért valószínűleg feltűnt volna. Aleksin és Pavol meg jó kérdés, hogy mégis mik, mert teljesen újak a SW univerzumában. Mivel gyerekvételről beszéltek, szerintem egy klón pár akik éppenséggel szeretik is egymást, és valahogyan családot akarnak alapítani. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Ez is az Ep4 és Ep5 között játszódik, elméletileg ez utóbbihoz közelebb. Aleksin és Pavol egy szerelmespár, akik együtt dolgoznak. Lando nem ismerte a valódi kapcsolatukat (az 1. részben mondta is, hogy nem tudja, mik), ezért hívta őket "testvéreknek" és "klónoknak". Köszi a felvilágosítást és melyik a nő vagy nem a klasszikus felállásban nyomják? Mert egyiken sem vettem észre megkülönböztető jelzést ha értitek :D Cupsy, szerintem, a párbeszéd kontextusát tekintve, Lando csak csípkelődésből hívta hölgynek Korint, nincs rá bizonyíték, hogy tényleg nő lenne. Azért valószínűleg feltűnt volna. Aleksin és Pavol meg jó kérdés, hogy mégis mik, mert teljesen újak a SW univerzumában. Mivel gyerekvételről beszéltek, szerintem egy klón pár akik éppenséggel szeretik is egymást, és valahogyan családot akarnak alapítani. Nem, megnéztem, Wookiepedián is nőnek írják. Ha Aleksin és Pavol esetében ez a helyzet akkor ennél elborultabb dolgot régen láttam Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Nagyon jó lett a negydik szám. Úgy tűnik kitaláltak egy új Sith Nagyurat a régi időkbe. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Köszönöm szépen ezt is! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. És tényleg nőnek írják, besz*rás. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.