SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Ide írhattok minden olyan kérdést, gondolatot, ötletet, ami felmerült bennetek, és nincs neki megfelelő topikja. Ja, és ide jöhetnek az oldal hibái is! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Mivel egy másik topikban már összejött néhány képlinkajánló, és ezeknek talán érdemes lenne külön helyen lenniük, szerintem itt folytatódjon a sor. Íme, az én ajánlatom: DUSSO Itt az EP3 néhány matte paintingjét (digitális háttérfestményét) találhatjátok meg, némelyiket elképesztő felbontásban (Naboo látképe a ilm végéről). Vannak 360 fokos panorámaképek is Coruscant-ról. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. A Story magazin legújabb számában a 36. oldalon látható egy képem. Az ok: valamelyik együttes szövegírójának (vagy zeneszerzőjének?) a kedvenc filmje a Csillagok háborúja, ezért betettek róla egy illusztrációt. Ezt: Ezt négy évvel ezelőtt csináltam, amikor még a III. rész címét sem tudtuk. Ezért rossz a képen a cím. Döbbenetes, hogy valaki pont ezt tudta kiválasztani a III. részes képeim közül. Van majdnem 300, és abból kb. 10-nek rossz a címe. Roppant nagy tájékozatlanságra vall egy évvel a bemutató után ilyet bakizni... Ja, és természetesen nem szóltak előre. Szokás szerint. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Azért az pofátlanság, hogy nem szólnak. Legalább megkérdeznék, hogy bocs, használhatják-e azt, amit te csináltál. Én kibuknék, ha valamelyik újságban meglátnám valamelyik művemet, még akkor is, ha csak fan-fic (ha meg nem fan-fic, akkor meg zúdítanám a nyakukba pert). Amúgy, ezzel lazából le is égette magát a csákó. Hah... Fall of the Story Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Szerintem azért írj nekik egy levelet, csakhogy tudják hol a helyük. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. (szerkesztve) Nagyon nem akadok ki a dolgon, mert mégiscsak megjelenik valahol, ami azért nem rossz dolog. (Még ha a Story nem tartozik mindennapi olvasmányaim közé, akkor is. ) Viszont tudnám értékelni a gesztust, hogy szólnak előre. Írtam nekik egy levelet (ahogy a korábbi újságoknak), de komoly pénzben tudnék fogadni rá, hogy nem fognak válaszolni (ahogy eddig egyik sem válaszolt). Mindenesetre beleírtam azt is, hogy a cím nem nagyon stimmel, de sebaj. Szerkesztve: 2006. Június 12. - SimonZ Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Remélem cserébe csinálnak egy 2-3 oldalas exkluzív riportot a ... hogyan fogalmazzalak meg közhelyül? ... mondjuk a sztár-plakátszerkesztővel:) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Hozzászólás ideje: 2006. Június 12. Írtam nekik egy levelet (ahogy a korábbi újságoknak), de komoly pénzben tudnék fogadni rá, hogy nem fognak válaszolni Helyes! Hátha egyszer egy értelmes ember elé kerül a leveled, aki elnézést és legalább utólag, engedélyt kér. Legközelebb pedig előre kéri. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. az hogy nem szólnak tényleg elég nagy ****-ság de mindíg ezt csinálják a kis emberekkel Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Most írt egy holland srác a vendégkönyvembe, hogy néhány képemre szerzett autogrammokat. A weboldala Ewan McGregor: Howard Kazanjian, A Jedi visszatér producere: Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Pedig McGregoról azt pletykálták, nem ír alá Obi-Wanos cuccot, csak a színházi műsorfüzetet. Egyébként Rendes csávó, hogy ilyesmiket megír. Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - lokatelli Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hallottam ezt a pletykát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Zoli, ez óriási dolog!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Miért nem küldesz a Lucasfilmnek egy adag cuccot? Ki tudja....hátha megtetszik nekik, és felkérnek komolyabb munkákra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. A weboldala OFF Igen figyelemreméltó ON Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hát ez igazán nagyszerű dolog! Az is, hogy a TE képedre írtak alá külfödieknek eme emberek, ha igaz a pletyka az is hogy McGregor kivételt tett a TE képeiddel, és az is, hogy ez a holland srác megosztotta ezt VELED! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Köszi szépen, én is örülök neki. Ody: a Lucasfilm nem fogad semmiféle kéretlen anyagot. A jognyilatkozatukban benne van, hogy ne küldjenek nekik semmit, ha küldenek, akkor visszaküldik, és úgy egyébként meg a küldéssel a feladó lemond minden jogáról a küldött anyaggal kapcsolatban, és a Lucasfilmnek adja át. Lefednek minden rést. Esélytelen dolog... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Gondolhattam volna... Kár. Valahol azonban érthető is. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ja, és nem utolsósorban: nincs publikus e-mailcímük. Valahol tényleg érthető a dolog, bár ezek után nem tudom, hogy érik el azok a céget, akik pl. állást keresnek. Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. Battlestar Galactica nincs? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Azt nem láttam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. OFF Van LOTR ON Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. Na, az kell nekem Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 15. A mai napon ünnepli az oldalam a második születésnapját. Az első szülinapon új helyre költöztem, és kicsit kipofoztam az oldalt. Mi tagadás, némi pofozgatás már most is ráférne, de most nincs rá időm. A 2. szülinapon így nem lett hasonló átalakítás. Számolgattam egy kicsit, és kiderült, hogy ezalatt a két év alatt több mint hat és fél milliónyi látogatóm volt (többségében persze tavaly május után). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Sok-sok gratula És még sokszor ennyi évet a honlapodnak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Gratulálok, főleg ehhez a 6,5 milliós számhoz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Sok Boldog Szülinapot és További Rengeteg Látogatót http://simonz.co.hu! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Ez téynleg szép telejesítmény, igazi nagyforgalmú oldal lettél. Gondolom a nagyobb része külföldi a találatoknak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.