kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Most hallgattam végig a Munich filmzenéjét. Hát mint mindig ez is oltári jó. JW nem tud hibázni. Tetszik ez a borongós hangzás. Viszont a Gésa sokkal jobb ennél. A ROTSról már nem is beszélve. És nem egy helyen felismerünk pár dallamot a SWból is. De aki teheti mindenképp hallgassa meg. :!: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Az gáz, hogy az EPV-ért nem kapott Oscart. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Az gáz, hogy az EPV-ért nem kapott Oscart. Pedig milyen témák voltak benne...Imperial March...Yoda's theme...Han & Leia theme....Asteroid Field... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Igen, éppen ezekért pl. De ki érti az Oscar szavazókat? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 19. Hozzászólás ideje: 2006. Január 19. Gratulálok a MESTER-nek a Golden Globe-ért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Boldog 74.születésnapot John Williamsnek És ma Grammy! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Happy Birthday Maestro! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Mikor lesz a díjkiosztó? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Sajnos közelebbit nem tudok. A mai napot is tavaly olvastam, és felírtam a naptárba. Szóval akár rossz is lehet, de remélem, hogy nem Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. "48th Annual Grammy Awards" Tonight at 8PM ET/PT on CBS Gondolom nem adja nálunk fogható külföldi tv adó Legalábbis én a CBS-t nem tudom fogni. Aki esetleg tud még tv közvetítést írja be. Németeknél érdemes körülnézni ők szoktak ilyenekben aktívak lenni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Közvetítés Pro7 élő éjjel 2. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Közvetítés Pro7 élő éjjel 2. A Pro7-ben biztos voltam. Túl későn lesz, de lehet, hogy felveszem. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Az gáz, hogy az EPV-ért nem kapott Oscart. Mert ő nem Tom Hanks. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Mert ő nem Tom Hanks. Hogy jön ide Tom Hanks? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Csak én maradtam le arról, hogy múlt hétvégén John Williams kapta a BAFTA díját az Egy gésa emlékirataiért? Nagyon érik az Oscar. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Egy szóra muszáj felélesztenem ezt a topikot... Szóval, szerencsére hozzájutottam egy csomó Williams-gyöngyszemhez (köszi, MissKarrde ), és most tudtam csak rendesen meghallgatni a Potter 3. fiolmzenéjét. A 7. szám, a Window to The Past akkora remekmű, hogy nem találok rá szavakat!!! Elképesztő, hogy mit tud művelni a maestró. Csinált még pár szép húzást, de ez nálam benne van a legjobbak között. A Potteren belül annyira a kedvencem, amennyire az Across The Stars a Star Wars-zeneszámok között. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Nagyon szívesen És valóban hatalmas az a zene (szépséges és felemelő a legjobb jelzők rá), mellette még a Double trouble egy remek darab. Nagyon jó az a kórus benne, ez teszi számomra annyira élvezetes hallgatni valóvá. A Buckbeak's flight is nagyszerű (tisztára repülhetnékem támad tőle), még jó hogy egymás után vannak ezek a zenék Viszont a The knight bustól még mindig kiráz a hideg, sose fogom megszeretni, szörnyű hallgatni. Brrr...... Ha egy-egy zenével megismerkedtem, majd írok róla itt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Nagyon szívesen És valóban hatalmas az a zene (szépséges és felemelő a legjobb jelzők rá), mellette még a Double trouble egy remek darab. Nagyon jó az a kórus benne, ez teszi számomra annyira élvezetes hallgatni valóvá. A Buckbeak's flight is nagyszerű (tisztára repülhetnékem támad tőle), még jó hogy egymás után vannak ezek a zenék Viszont a The knight bustól még mindig kiráz a hideg, sose fogom megszeretni, szörnyű hallgatni. Brrr......Ha egy-egy zenével megismerkedtem, majd írok róla itt. Az 5.-6.-7. számok valóban nagyszerűek: Double Trouble, Buckhead's Flight, Window To The Past. A Knight Bus elejét még szeretem, de azt a kakofón részt már én is kevésbé. Viszont illik a Kóbor Grimbuszhoz. Még az Aunt Marge's Waltz is remek, a filmben első hallásra nem gondoltam (én hülye ), hogy ez is Williams-kompozíció. Azt hittem, tényleg valami klasszikus... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. A Knight Bus elejét még szeretem, de azt a kakofón részt már én is kevésbé. Viszont illik a Kóbor Grimbuszhoz. Lehet, hogy illik, de borzalom a fülnek A Monster book a másik, ami még bántja a fülem néhol. Nem is tudtam, hogy amit én a főcímzenének tartok, az a Hedwig's theme. Ha jól láttam a kiírást. Van egy waltz a Gésa zenéi között is, majd meglátod, ha azt is meghallgatod, jó kis darab. Nekem még bejön a Hagrid the Professor, amiben azért van zenei ismétlődés, a The patronus light (azt hiszem, a filmen ott van, ahol Harrynek sikerül magukat megmenteni, de ezt meg kellene néznem biztosra), de a talán a The Dementors converge című számban is vannak tetsző elemek. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Lehet, hogy illik, de borzalom a fülnek A Monster book a másik, ami még bántja a fülem néhol. Nem is tudtam, hogy amit én a főcímzenének tartok, az a Hedwig's theme. Ha jól láttam a kiírást. Van egy waltz a Gésa zenéi között is, majd meglátod, ha azt is meghallgatod, jó kis darab. Nekem még bejön a Hagrid the Professor, amiben azért van zenei ismétlődés, a The patronus light (azt hiszem, a filmen ott van, ahol Harrynek sikerül magukat megmenteni, de ezt meg kellene néznem biztosra), de a talán a The Dementors converge című számban is vannak tetsző elemek. A Mosterre majd visszatérek. A Potter valóban elég különleges a főcímzene tekintetében. Ellentétben a Csillagok háborújával, ahol Luke témája a főcímzene, itt Harry témája helyett néha inkább Hedvig témája dominál (ami szerintem jobb is. ). A Patronus az első sikeres patrónusbűbáj alatt hallható, ha jól rémlik... A Dementors Converge pedig vissszaidézi a Window-témát, szóval nekem is bejön... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Jujj, a Window to the past nagyon jó, a kedvenc számom, bár a Hedvig Themmel holtversenyben áll!!! Zoli, miért nem szóltál, hogy kéne, már az előző klubnapra tudtam volna vinni :) Most kicsit szégyenkezem, mert olyan régen hallgattam meg az albumot Donát. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Jujj, a Window to the past nagyon jó, a kedvenc számom, bár a Hedvig Themmel holtversenyben áll!!! Zoli, miért nem szóltál, hogy kéne, már az előző klubnapra tudtam volna vinni :) Most kicsit szégyenkezem, mert olyan régen hallgattam meg az albumot Donát. Mert nem tudtam, hogy ez az a szám... Meg nem jutott eszembe... (Most is ezt hallgatom. ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. De nem a számra gondoltam, hanem az albumra. ha szóltál volna, hogy keresed a HP3 zenéjét, akkor el tudtam volna neked vinni Donát. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Nem jutott eszembe... Sebaj, már megvan, és ez a lényeg. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Window to The Past akkora remekmű, hogy nem találok rá szavakat!!! Elképesztő, hogy mit tud művelni a maestró. Csinált még pár szép húzást, de ez nálam benne van a legjobbak között. A Potteren belül annyira a kedvencem, amennyire az Across The Stars a Star Wars-zeneszámok között. Valóban az a legjobb ezen az albumon! Én bírom a Knight Bus-t is, annyira zabolátlan, szabálytalan, hogy veszélyben érzi magát az ember alatta. Pont mint a buszon, az én fülemnek nem borzalom. Waltz, a Double Trouble még különösen kiemelkedő. Válasz
Plokoom Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. A HP3 zenéje szerintem is kiemelkedően jó, bár még csak a filmben volt alkalmam hallani. Szerencsés egybeesés - bár biztos nem véletlen -, hogy a film is nagyon rendben van. De anno a moziban az egyik legkellemesebb meglepetés mindenképp Williams zenéje volt. Amikor már hajlamos voltam azt hinni, hogy a mester megfáradt, akkor előállt egy fantasztikusan friss, színes és hangulatos munkával. Érdekes ellenpélda a HP2 zenéje, ami nálam szintén olyan, mint a hozzá tartozó film: igen gyengécske. Ha jól tudom, ezt csak részben jegyzi Williams, de azt minden bizonnyal az ő rovására kell írni, hogy lépten-nyomon az Ep2 témáit hallottam ki a HP2 zenéjéből. Szerintem ezt a filmet csak ki akarta pipálni, a színvonalasabb harmadik rész viszont, úgy érzem, visszahozta az alkotókedvét. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. de azt minden bizonnyal az ő rovására kell írni, hogy lépten-nyomon az Ep2 témáit hallottam ki a HP2 zenéjéből. Szerintem ezt a filmet csak ki akarta pipálni, a színvonalasabb harmadik rész viszont, úgy érzem, visszahozta az alkotókedvét. Hát bizony, nem csak lépten nyomon vannak benne ilyesmik, hanem konkrét ollózások is, a Zam üldözésből, és Obi-Wan geonozisi kémkedéséből. Még a HP1-ből is van jópár ollózás. HP2, mint film és mind zene, gyakorlatilag, ugyanolyan, mint az 1, semmi különbség, sem hangulatban, sem sztoriban. De egy csodálatos kedvenc vadonatúj témám, azért van onnan is. Fawkes, th Phoenix, valami csodálatos. De több pozotív dolog kevés van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A film alatt én is hallom ezeket az egybeeséseket, de a zenét magában még nem hallgattam meg. Most még a HP3-mal ismerkedem. Aztán majd sorra kerül a többi is Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. A film alatt én is hallom ezeket az egybeeséseket, de a zenét magában még nem hallgattam meg. Most még a HP3-mal ismerkedem. Aztán majd sorra kerül a többi is Nekem a HP3 zenéje az egyik kedvencem JWtől! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Skacok, a Gésából a Confluence című zene bekerült nálam Williams leggyönyörűbb zenéi közé, olyan remek darab Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.