csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 13. Hozzászólás ideje: 2015. December 13. TFA 8 perces previewről vélemény: https://www.youtube.com/watch?v=kWM2HOzKLT4 Akár a spoilermentes topicba is mehettett volna! Hát igen. Valahogy erre számítottam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Emberek! Felmerült bennem egy nagyon fontos kérdés. Ugyebár az egyik korábbi TV spotnál Bomarr vájt fülűen kiszúrta, hogy az "I know all about waiting..." mondatot Gwendolyn Christie mondja. Na de a filmben Rey mondta el ezt a mondatot! Most akkor rosszul hallottuk, vagy elmondatták a spotban Gwendolynnal is a félrevezetés kedvéért? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Szerintem rosszul hallottuk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Meglepő lenne, mert eléggé egyedi Gwendolyn akcentusa. Apropó! A "The Force... it's calling to you... just let it in!" szövegelés volt Kanatától? Most így hirtelen nem rémlik. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Meglepő lenne, mert eléggé egyedi Gwendolyn akcentusa. Apropó! A "The Force... it's calling to you... just let it in!" szövegelés volt Kanatától? Most így hirtelen nem rémlik. Igen. A fénykardos szövegéből lett összevágva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. (szerkesztve) Kínai kedvcsináló a filmhez. Szerkesztve: 2015. December 23. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Egy újabb spot ami a sikerekre építi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Jó a hangulata. Jöhetne már a film jó minőségben! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Én is azt várnám már. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.