Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jelenleg túl vagyok pár száz háttérképen. Itt lehet megbeszélni őket. :)Gondolkodtam, hogy ne csináljak-e külön topikot mindegyik epizódnak, de mivel elég sok képsorozatom van, nem találtam célszerűnek a dolgot. Ha egyértelművé teszitek, melyik képre gondoltok (belinkelés, vagy ilyesmi), akkor biztos nem lesz kavarodás. :)

Hozzászólás ideje:

Az én kedvenc képemet (anakin-mustafar) elég sok helyen használom, lássuk csak: monitor háttér, msn, avatar, telefon, van még valami, ahova ki tudnám rakni? :)

Egy egyszerű kép, mégis nagyon hatásos. Egyébként is nagyon szeretem az egyszerű (bár az is nézőpont kérdése, hogy ki mit tart egyszerűnek) képeket, amiken alig van valami, de az hangsúlyos.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A munkahelyemen meg a párja van most beállítva (itthon a már lent említett) :) Az enemynek nagyon tetszik a színvilága, de azon nincs rajta Anakin :)

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:

Bár nekem most nem tőled van háttér kiállítva (sőt, még csak nem is SW-s a háttér), a kedvencem, ami nagyon sokáig minden gépen oda került, ahová letelepedtem az a Vader sityak lehajtva, mögötte a Mustafar bolygóval. Az nagyon jó. Amint helyrehozom a gépem, a telomra is kikerül háttérképnek.

Hozzászólás ideje:
Bár nekem most nem tőled van háttér kiállítva (sőt, még csak nem is SW-s a háttér), a kedvencem, ami nagyon sokáig minden gépen oda került, ahová letelepedtem az a Vader sityak lehajtva, mögötte a Mustafar bolygóval. Az nagyon jó. Amint helyrehozom a gépem, a telomra is kikerül háttérképnek.

Őőőő,itt kell írni?Na,azt hogy akkor felrakod Simonz az első képed?

aláírás kell?

Darth Flóri

Hozzászólás ideje:
Őőőő,itt kell írni?Na,azt hogy akkor felrakod Simonz az első képed?

Most nincs nálam, így egyelőre nem... De ha az oldalra nem is kerül fel, ide majd belinkelhetem. ;) Mindenesetre ne számíts sok jóra. Montázsnak aligha lehet nevezni. 800*600-as, az alján lévő felirat erősen pixeles, és kb. 256 színből áll. :lol:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Íme: a legelső képem. :D

Montage1.jpg

Made in 1998.

Egy DOS-alapú progit használtam a képek bmp-vé konvertálásához, hogy a Paint tudja olvasni őket. A szöveg szintén Painttel készült, ami kicsit pixelesre gyártotta a betűket... És ez egy 256-színű monitoron nem is nézett ki rosszul. :D

Szerkesztve: - SimonZ
Hozzászólás ideje:

Köszi, SimonZ ;)

Csináltam tavaly egy olyat, amin három filmkocka van egymás alatt, melyek Anakin templomos bevonulását ábrázolja, a kép többi része pedig fekete az ikonoknak, csak hogy ne takarják a tényleges képeket :D Ez annál azért mégiscsak jobb kép :)

Tényleg muzeális érték.

Hozzászólás ideje:

Wow... hát figyelembe véve a körülményeket, hogy miken csináltad (DOS... hajaj, Paint... íha), gratula. Én ezeken neki sem mertem ülni ilyesmiknek (na jó, DOS alatt íródott az első irományom fele).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.