Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Igen, a 3. és a 4. kivételével. Azok a Szlovák Paradicsomban készültek, amit jobben preferálok, mint a Tátrát. Középhegység erdővel, patakokkal, vízesésekkel, kilátóhelyekkel, sziklákkal - ez az én világom. Én is ezt szeretem! A mátrában van is nyaralónk. Fallóskút rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Nekem mostanában a Mecsek jön be az itthoniak közül. Jövőhétre van tervezve. Meleg-mányi-völgy, Csepegő sziklák... nyammm... Na meg Villány... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Villányi vörösbor a király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. AZ!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. AZ!!! Már látom mi hajt oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 25. Ugyan, ugyan! A napi program túra meg városnézés lesz, de hát este csak-csak odatéved az ember Villányba is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Aki a Mecsekbe készül az ne menjen mert 3 hetes nyaralásból ahol voltam az volt a legrosszabb!Szép volt meg minden de annyi a szúnyog hogy egyszerűen nem lehet megálni!Rajokban vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. OFF Két éve már voltam a Mecsekben (szégyen-gyalázat, de azelőtt soha), és nagyon tetszett. Akkor is volt persze mindenféle rovar, de hát erdőben nyáron ez természetes. És inkább szúnyog legyen, mint lódarázs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. A Mecsek az egy jó hely! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Pécsiek előnyben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Két éve már voltam a Mecsekben (szégyen-gyalázat, de azelőtt soha), és nagyon tetszett. OFF Én még soha nem voltam még a környéken sem ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Talán a Mecsekről is csinálhatnál egy háttérképet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Talán a Mecsekről is csinálhatnál egy háttérképet. Igen! Sőt, egy sorozatot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. "Talán a Mecsekről is csinálhatnál egy háttérképet." Tervbe van véve, nem is egy, hanem több is. Csak legyen jó az idő... OFF Azt szeretem a Mecsekben, hogy tele van patakkal, ami a Vértesből - bármennyire is szeretem, el kell ismernem - teljességgel hiányzik. Pedig én odavagyok a patakokért, a kisebb-nagyobb vízesésekért. (Kb. ennyi közöm van a Halakhoz. ) Pécs is nagyon tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. OFF Hamár OFF, én pedig a Balaton-felvidéket ajánlom mindenkinek, elképesztően jó!!! Leginkább Szigliget lett a kedvencem, az ottani vár valami mesés, az az igazi rom, és a panoráma. Délre a balaton, Keletre a tanúhegyek... gyönyörű! Badacsony hasonlóan szép, ahogy Tihany és Keszthely is (ezutóbbi helyen a Festetics kastélyt és a Szabadtéri játékokat, illetve Színházat (Tihanyban úgyszíntén) ajánlom.) A kastély már csak azért megéri, hogy a parkba elmenjen valaki (ez ingyenes), a múzeum pedig gyönyörű (ezért persze már fizetni kell). Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Beszélünk majd a háttérképkeről is, vagy csak arról, ki hol nyaralt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Művészetek Völgye témájú háttér nem lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. OFF Hát, úgy néz ki, nem... A Balaton-felvidék eddig egy csöppet kimaradt nálam. Ez is tervbe van véve. Bár a szigligeti várat már láttam, az nagyon tetszett. A Balatont nem szeretem igazán, valószínűleg ezért nem kapkodom el a felvidékét sem. ON (valamennyire legalábbis... ) A Mecsek, Pécs és Villány viszont marha jó volt... Csak az idő bánt velünk picit mostohán. Nem nagyon, de ahhoz eléggé, hogy ne legyen tökéletes fotóidő. Ennek ellenére elég sok képet készítettem, de háttérképeket még nem faragtam belőlük. Lehet, hogy nem is fogok, és meghagyom önállóan őket, úgy, ahogy vannak. Valahogy jobban tetszenek önmagukban... A kedvenceim kaptak egy fekete keretet, és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 15. OFFKét éve már voltam a Mecsekben (szégyen-gyalázat, de azelőtt soha), és nagyon tetszett. Akkor is volt persze mindenféle rovar, de hát erdőben nyáron ez természetes. És inkább szúnyog legyen, mint lódarázs. OFF Minden rovart szeretek csak a szúnyogot nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Egy gyors háttérkép a Mecsekből: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Ez is mint minden műved, nagyon jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Szép zöld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Flóri Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Egy gyors háttérkép a Mecsekből: Ez tök kira!Merre van ez legközelebb járok Mecsekbe megkeresem Szerkesztve: 2006. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. OFF A Melegmányi-völgy északi végétől kb. 1 km-re nyugatra található, a turistaút mentén. A térkép csak "vízesésnek" jelölte, de úgy tudom, Ágnes-vízesés a neve. Gyönyörű hely, pláne a Melegmányi-völggyel kombinálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 20. SimonZ nem akarsz a kotor 1-ben lévő dolgokról plakátot meg hátteret késziteni? én sok fantáziát látok benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Az oldalam megújítása (közel egy év) óta nem történt meg, hogy olyan háttérképet készítettem volna, aminek nincs poszterverziójú eredetije, de most valami ilyesmi a helyzet. BATTLE OF THE HEROES Ez szokás szerint csak előnézeti kép, itt a link a különböző felbontásokhoz: 1280*1024 1024*768 Azért meg kell jegyeznem, hogy eredetileg ez is poszternek indult... De két képelem felbontása nem tette lehetővé, hogy olyan nagy legyen. Darth Fuge: Bocs, de a számítógépes játékok nem érdekelnek igazán, így a KOTOR sem. Szóval aligha lesz róla kép... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Gyönyörűűűű! Ment is háttérképnek Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Ez hihetetlenül jó! Már épp akartam szólni hogy mi van a háttérképekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. jól néz ki, csak a Mustafaron kísértő Vader-sisak zavaró... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Ahogy megláttam a képet felcsendült a fülemben a BOTH téma. Kommentárt követelek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.