Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. (szerkesztve) Jason Ward a podcastjében azt mondta, hogy infói szerint két évvel a TLJ után játszódik majd a történet. Én a magam részéről többre számítottam. Szerkesztve: 2018. Július 12. - Ody Mandrell 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Micsoda lezárása lenne a Skywalker Saganak a Luke és Leia szellem egymás mellett esetleg megspékelve egy kis Yodával? Ahogy Rey nézi őket. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Végre láthatjuk Boyegat hogy néz ki. Jól ki van pattintva. Mark Hamill is készül. https://mobile.twitter.com/HamillHimself/status/1023223326641012737 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. 2018. 07. 27. - 23:29, Ody Mandrell írta: Micsoda lezárása lenne a Skywalker Saganak a Luke és Leia szellem egymás mellett esetleg megspékelve egy kis Yodával? Ahogy Rey nézi őket. Én imádnám!!! 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Rajongói elképzelés Calrissian visszatéréséről! 2 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Én azért örülnék, hogy ha már így alakult, hogy Leiát Fisher régi kivágott jeleneteiből oldják meg (és ez a jelenlegi állás szerint meglehetősen jó scenario), akkor jó lenne, ha ő legalább életben maradna. Luke Erő-szellem Yodával, Leia és Lando, és a fiatalok, ez egy igazán kerek zárókép lehetne, amiből persze csak Han hiányzik, de az ő hatását is kiválóan meg tudnák idézni. Annak már tleg nem lenne értelme, hogy most egy filmen belül két régi szereplőt is kinyírnak. Han halála volt igazán végérvényes, Luke-é pedig minden megható jellegével együtt igazából olyan, mintha csak magasabb státuszba emelkedne (merthogy lényegében erről is van szó). 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. (szerkesztve) Azt pletykálják, hogy van egy jelenet, amit még Rian vett fel és lehet, hogy azt használják majd fel a IX.-ben. Leia és Kylo szerepelt benne elvileg. Meg volt valami Colin Trevorrow elszólás, hogy van egy jelenete, amit felhasználna esetleg a IX.hez, amikor még ő volt rendező. Mondjuk ez a fotó nem biztos, hogy az, abszolút lehet más. Viszont lehet, hogy tényleg van valamilyen plusz felvétel. "Happy Sad Confused: Rian has said that he asked J. J. to make a small change to Force Awakens where he wanted R2 to go with Rey to the planet [Ahch-To]. Is there anything similar where you asked Rian to make a change, or adjust something, or “Hey, could you do this, because I have an idea for something in Episode IX that’ll pay off?” Colin Trevorrow: There was one little thing. It wasn’t an adjustment, it was just “Could you shoot this one extra thing while you’re in this place on this day?” And he did, which was great." http://www.mtv.com/news/podcasts/happy-sad-confused/colin-trevorrow-sam-richardson/ Szerkesztve: 2018. Augusztus 11. - Kenobi tábornok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 10. Ez a fotó készülhetett bármikor, semmit nem bizonyít. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Dan Mindel megosztotta az első forgatási képet egy díszlet elemről! Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Ody Mandrell 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hát ez... Fogalmam sincs mi lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Pedig érdekes kép! Mintha a prime jedi szimbóluma lenne a földön. Olyan mint az Ahch-To-i templomban. Szóval ha tippelnem kellene, ez egy másik ősi templom. Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Ody Mandrell 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Tényleg az van ott Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Yoda József Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Megnéztem telefonon. Úgy már tudok nagyítani. Így már valóban érdekesebb. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. A Prime Jedi szimbólum is lehet akár, de más tippek szerint a Jedi Rend szimbóluma van ott. Hát nagyon izgi! Remélem még sok forgatási képet osztanak meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Remélem én is, úgy tök jó lenne mint a Solo-nál. Egyébként én a belső fehéres figurára koncentráltam, mert a külső része az egybefüggő az odavezető úttal. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Amúgy mi van, ha ez tényleg egy ősi templom és ráadásként még Sith is? :O Én ezekután biztos vagyok benne, hogy meg lesz magyarázva az Erő egyensúlya. De kíváncsi vagyok a keretezésre már! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Az swnn-en úgy spekulálnak a cikkükben, hogy ez valami főutca vagy piactér lehet. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az swnn-en úgy spekulálnak a cikkükben, hogy ez valami főutca vagy piactér lehet. Lehet az ecseri vagy a nagybani. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) Sajnos ez nem az ep9 díszlete:https://www.starwarsnewsnet.com/2018/08/dan-mindel-shares-photo-from-the-john-carter-set.html Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - RacerX Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Jaja most látom én is. John Carter on Mars-bol van amit szintén Mindel fényképezett. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. De azért vicces hogy valaki már a Jedi Rend jelképét is belelátta. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. (szerkesztve) 49 perccel korábban, RacerX írta: De azért vicces hogy valaki már a Jedi Rend jelképét is belelátta. Az SW fanok mindenbe belelátnak, még a semmibe is. Ezt sose feledd! Szerkesztve: 2018. Augusztus 13. - Bence1997 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 32 perccel korábban, Bence1997 írta: Az SW fanok mindenbe belelátnak, még a semmibe is. Ezt sose feledd! Off: Mondjuk a Solo trailerben én is beleláttam az űrtörmelékbe a Slave I-et. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Az SW fanok mindenbe belelátnak, még a semmibe is. Ezt sose feledd! Erről Yoda József tudna sokat mesélni Snoke kapcsán. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 13. Ezt már sose mosom le magamról 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Domnhall Gleeson beszélt pár szót a filmről: "I loved working with J.J. before and now it’s great that he gets to come back and complete the trilogy,” Gleeson said. “You can look forward to J.J. doing what he does so well. It will be epic, but it will also be surprising.” Meglepő lesz és epikus. Soha rosszabb kombót. 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Csak a szokásos klisé nyilatkozatok, ki hitte volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Abszolút nem biztos, hogy epic és meglepetés lesz benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. A black parkban forgatnak jelenleg, kikerült pár kém fotó. Egy kunyhó szerűség előtt parkol a Falcon, a környezet akár az Endor is lehetne. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/7086398/star-wars-9-pictures-filming-john-boyega-oscar-isaac-chewbacca/ A linken elvileg 19 forgatási kép van, Boyega, Isaac és Chewie szerepelnek némelyiken 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.