JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Ez milyen zenei stílus? http://www.youtube.com/watch?v=rrO-EXR9ygw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/17-nindzsakent-ugro-macska/ Ténylegdetényleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. “Eddig nem ilyen volt? Nem értem.” “Nincs közöm a WC papírhoz. Én itt feküdtem végig.” “Nem láttam semmit, nem hallottam semmit.” “Magától robbant fel, esküszöm!” “Már ilyen volt a padló, amikor én ide jöttem.” “Ide nézz, szeretlek! Ne oda, ide nézz, engem nézz!!” “Hallod… én is nagyon mérges vagyok, de nem t’om ki volt…” “Épp csak pislantok egyet, és mire kinyitom a szemem, hát ez fogad.” “Én csak itt feküdtem, ahogy szoktam, és a szél szétfújta a szivacsot.” “Olaj? Milyen olaj?” Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Jajj nagyon cukik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Elveszett tárgyak expressz visszajuttatása a la KLM: http://indavideo.hu/video/KLM_Lost_Found_service Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. ilyen humor kell a filmbe is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. A Nolan rajongók meggyőződése az alábbi kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Édespofa teremtmény, honnan lehet beszerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. A Jurassic Parkból. Most egyet lát, kettő ugrik a nyakába akciót tartanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Remek, akkor a második példányt megkapod tőlem karácsonyra :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. http://valasztas.hu/hu/onkval2014/989/989_0_index.html - Rendkívüli események.... "A szavazóhelyiségben egy erősen illuminált állapotban lévő szavazópolgár az egyik urnát fölszakította a boríték behelyezésekor." "Egy választópolgár jelentősen ittas állapotban jelent meg a szavazókörzetben. Kommunikációra alkalmatlan volt, a névjegyzéket két helyen próbálta meg firkálással aláírni, a választópolgárokat zaklatta, hangoskodott. Felszólításra nem távozott. " "Az esemény nem akadályozta a szavazás menetét" "A szavazóhelyiség bejárati ajtajának egyik üvegezett részét a feltorlódó tömeg egyik tagja 9 óra 10 perckor kitörte. Személyi sérülés nem történt." (na jó ez nem vicces, de furának elég fura) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. A kis srác produkálja magát a kamerák előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Kellemes klasszikus zenénél nincs is jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Gandalf meglátogatott egy iskolát aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Ez jól sikerült paródia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Sajnos mennyire igaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Amu fontos, az fontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 24. Ezen sírtam :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Hát így fért el annyi állat a bárkán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Így már érthető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.