lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. "Mert ez műűanyag!" "....mi az amit iszol?..... ....bedeco..... ....mi?..... ....bedeco......" Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. VUK! Vuk, Vuk és Vuk! Meg Karak! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Volt egy "anyóka" akinek a nyakában egy lánc végén egy kiskanál volt.Ha azt megdörzsölte akkor kicsivé vált. Kösz az infót. :) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. VUK! Vuk, Vuk és Vuk! Meg Karak! Na ez most rókabéka, vagy békaróka? Mindegy, tararam-tadadam Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hát igen a boldog nyolcvanas évek.Nekem van 100 akkori reklám cd-n.Nagyon jó utólag végignézni."sárvári termálkristály, trabant reklám, nordic fagytasak, panatta(ez jó volt mert Ha jól tudom Biró Ica tangában szerepelt benne).Azok a hajviseletek, vagy a reklámokban szereplő akkori huszonévesek már meglett családapák.Az utcákon csak wartburg ,trabant, skoda stb. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Na ez most rókabéka, vagy békaróka? Mindegy, tararam-tadadam Társ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Társ Az tás volt, vagy nem? Frenkie! Tölthetnél fel a reklámaidból, pár jobbat. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Most mondja a nejem,hogy tás. Ezer bocs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. (szerkesztve) Müszi! Megtaláltam, itt a kánaán! 80-as évek reklámai Szerkesztve: 2006. Június 26. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Ajánlom mindenkinek az első, hurka reklámot!. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Én ezekből még semmit sem láttam De most nagyon jó látni, mik mentek anno! Hurka rulez! Donát. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Csak egy mosoly,hogy szép legyen a napotok Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Igen igen ezt is megértük.Eljött hozzánk Ő maga:Dárt Véder Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Az embei butaság határtalan Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. (szerkesztve) Ezt meg kell nézni mert őrületes Szerkesztve: 2006. Június 26. - lipi Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. (szerkesztve) Hogy mi mindenre lehet használni Yodát 1 2 Szerkesztve: 2006. Június 22. - lipi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Hogy mi mindenre lehet használni Yodát 1 2 Nagyon jó hátitáska, csak kicsit úgy néz ki Yoda, mint egy szellemi fogyatékos. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nagyon jó hátitáska, csak kicsit úgy néz ki Yoda, mint egy szellemi fogyatékos. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Nem is tudtam,hogy a Metallicanak új dobosa van. Tessék Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Kockás has egyből Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Egy új macska hordozó Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Egy új macska hordozó Mint többszörös macskatulajdonos ezt most valahogy nem tartom viccesnek Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. (szerkesztve) Mint többszörös macskatulajdonos ezt most valahogy nem tartom viccesnek De mégis az Szerkesztve: 2006. Június 26. - lipi Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Mint többszörös macskatulajdonos ezt most valahogy nem tartom viccesnek Én mint kutyatulajdonos és kutyapárti marha viccesnek találom! Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Hát ezek szinte már fájnak . Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Hozzászólás ideje: 2006. Július 2. Álmatlanságomban belefutottam ebbe, szerintem halálosan jól megírták : Hollywoody beszélgetés [Helyszín egy parkoló Beverly Hills-ben] A: Hé, haver, hol a kocsim? B: A kicsi kocsit keresed? Lehet, hogy elvitte a született feleséged. A: Mondjuk, ha nem lesz meg, az se vészhelyzet. Úgyis összeszedtem most egy millió dolláros bébit. Miután összejöttünk hat nap és hét éjszaka nem volt csak szex és más semmi. B: Egy igazi béjkeverő a nő, mi? A: Az, de ami náluk van, az egy hihetetlen család. Tudod, mindig az van, hogy a csajom apja ideges. B: Ja, és akkor jön a vejedre ütök... A: Bizony. Meg az a baj, hogy a falu, ahol lakik, olyan, mint egy halott város. Ennek ellenére lehet, hogy kimondjuk a boldogító nemet, és akkor én lehetek a gyűrűk ura. B: De azért remélem, ha össze is költöztök, mi jóbarátok maradunk. A: Tudod, hogy jóban-rosszban összetartunk. De nem lesz semmi túl a barátságon. B: Te is tudod, hogy ez nem igazából szerelem. Nekem elmondhatod így barátok közt. És mi lesz, ha a hatodik napon hűtlen leszel, mert jön egy japán szerető? A: Hát, azt majd leírja a gésa emlékirataiba. El nem hinnéd, de rájöttem tegnap, hogy bérgyilkos a szomszédom. B: Bérgyilkosok nálunk is járkálnak, de a legnagyobb bajom, hogy betőrő az albérlőm. A: Ezek szerint ránk férne egy szerepcsere. Hívni kell a rendőrséget, hisz mire jók a rosszfiúk? B: Hát igen, higgy neki, hisz zsaru. De mi van, ha egy olyan beverly hills-i zsaru vitte el a kocsidat? Egy ilyen jó környéken is előfordulhat egy bronxi mese. A: Jaj, ne legyél már hazugsággyáros, most már elég! Azért még nem hívom fel a nemzetbiztonság bt-t, mert valaki ellopta azt a tragacsot B: Na jó, mindegy. Hallottad, hogy a miniszter félrelépett? Pedig övé volt a nemzet színe java. A: Meg a nemzet aranya is, ne felejtsd el. Egyébként is, kell neki nyaralni ilyen hóbortos hétvégén. Egyből azt hitte, hogy szex, csajok, Ibiza. B: Hát igen, ez a kapcsolat tönkreteszi. De az a nő egy igazi amerikai szépség. A: Ja, oltári nő, amolyan doktor szöszi. De remélem, hogy nem beépített szépség. B: Ugyan, kinek dolgozhatna? A keresztapának? Mindegy, ha ölni kell, az elnök emberei elintézik. A: Lehet, hogy hamis a baba, és hidegzuhanyként fogja érni. De az egy igazi Holly Woodi történet lenne. Jól van, menjünk, toljuk be a bajnokok reggelijét. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. ez fáááááááááj... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Ez jó, a jubileumi Vox számban volt ilyen, száz film címét rakták bele Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Nem tudom hogy ezt láttátok e már, de nekem nagyon tetszik. /és nemrég találtam.../ Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 3. A ponyvaregény bosszúja Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.