kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. (szerkesztve) MissKarrde te is így fogsz táncolni örömödbe a sikeres vizsgáid után? http://www.youtube.com/watch?v=wH54zvWKuBU Szerkesztve: 2011. Január 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Öreg bácsi sétál egy nagyon ronda kutyával. Szembe jön vele egy kigyúrt kopasz "értelmiségi" egy pitbullal. - Bátyám! Fogadjunk, hogy a kutyám megeszi a magáét! Fogadnak, bácsi kutyája 3 másodperc alatt elintézi a pitbullt. - Bátyám! 100 forintért megveszem a kutyáját! - Fiam, ez a kutya 200000 forintomba van. - Ez? Miért? - Hát, 20000 volt a krokodil, 180000 a plasztikai műtétje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. MissKarrde te is így fogsz táncolni örömödbe a sikeres vizsgáid után? Inkább kihagyom a táncikolást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. - Mi a közös a terhes nőben és egy átlagos diákban? - A 9 hónapig tartó, rendszeres reggeli rosszullét. - Mi a haldokló indián utolsó szava? - ??? - Off! A skót fia öt pennit kér az apjától, mire az apa: - Négyet kértél? Minek neked három? Elég neked kettő. Nesze, itt van egy! Dobjuk fel, ha fej, akkor a tiéd lehet! A nemzetközi gyors első osztályú fülkéjében egyetlen utas ül. Hirtelen felpattan az ajtó, s egy fegyveres, álarcos gengszter lép be: - Gyerünk, adja ide a pénzét! - parancsol az utasra. - De hiszen nekem egy vasam sincs! - Akkor meg miért reszket ennyire? - Mert azt hittem, hogy a kalauz jön. Ugyanis jegyem sincs. Két öreg házaspár hajt autójukkal a német autópályán, pontosan 81 km/h-val. Egy rendőr megállítja az autójukat. Az egyik öreg megkérdi: - Túl gyorsan hajtottunk? Erre a rendőr: - Nem, de miért mennek ilyen lassan? Öreg: - Miért, gyorsabban is hajthatnánk? Rendőr: - Persze, itt 130 km/h-val nyugodtan mehetnek. Öreg: - De a táblán az áll, hogy A81. Rendőr: - Igen, és? Öreg: - Hát, gondoltam, hogy akkor 81 km/h-val kell mennem. Rendőr: - Nem dehogy, az csak az autópálya száma. Öreg: - Ja, vagy úgy! Köszönöm a felvilágosítást! Majd a rendőr benéz az autó hátsó ülésére, ahol két kővé dermedt, tágra nyílt szemű öregasszony ül. Erre megkérdezi a rendőr: - Mi baja van a hátul ülő két idős hölgynek? Talán nem érzik jól magukat? Erre a másik öreg úr: - De, de. Csak most jöttünk a B252-esről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. (szerkesztve) Túlélni Magyarországon!! Szerkesztve: 2011. Január 9. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hatalmas Jobb mint az eredeti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Ügyes és jópofa macskusz http://purinaanimalallstars.yahoo.com/?v=8694246&l=100000085 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Alekosz megerőszakolja a villa lányait http://www.youtube.com/watch?v=gCC4hpxY3Kk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Alekosz megerőszakolja a villa lányait A legnagyobb arc! Látszik, hogy nem voltak szomjasak a kubai esten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. LOL! Tényleg ügyes macsek, és szép is. Ügyes és jópofa macskusz http://purinaanimalallstars.yahoo.com/?v=8694246&l=100000085 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Wongnak kihívói akadtak. De ezúttal már fénykardoznak is. http://www.youtube.com/watch?v=vMIfScB9aY0&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Rog,Phobos ezt látnod kell! Vader Nagyúr beszélget Gombival http://www.youtube.com/watch?v=z97mg_C-nrY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Rog,Phobos ezt látnod kell! Baromi jó Ez is a paródiaversenyre készült, vagy csak úgy. Jó lenne, ha ez nyerne, mekkora röhögés lenne bent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Baromi jó Ez is a paródiaversenyre készült, vagy csak úgy. Jó lenne, ha ez nyerne, mekkora röhögés lenne bent Szerintem ez a videó nyert! http://valovilag.hu/video/113757 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 11. Az egyik esélyes az, amit betettél, de majd a lakók dönt7ik el, hogy melyik a nyertes: http://valovilag.hu/cikk/351595 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. A mai valóvilág adag. This is Sparta Alekosz módra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. A mai valóvilág adag. Szerintem sok már ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Szerintem sok már ebből. Érdemes visszanézni hogy mi volt itt amikor bejelentették hogy lesz Való Világ 4, és ahhoz képest most.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Érdemes visszanézni hogy mi volt itt amikor bejelentették hogy lesz Való Világ 4, és ahhoz képest most.. Szerintem ez az igénytelen szórakoztatás szinonimája. De legalább megmaradna egy topikban (egyéb fontos). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Én is Odyt támogatnám. Ha lehet ne ilyen sűrűn. Nem tudnátok egymásnak átküldeni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Én is tartom! Lehet róla dumálni, aki akar róla, de egy topicba legyen, ne szerteszét mindenfelé. Egyéb fontos, az egy tökéletesen jó helyszín neki, merthogy a VV nem vicces és nem is kedves, az hót ziher. "Tragikus" című topicunk meg nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Én nem védeni akarom, de ki dönti el, hogy mi a vicces és mi nem? Más: Kíváncsi vagyok itt működik-e! Gondoljatok egy számra! A szám legyen 1 és 50 között. Mindkét számjegye legyen páratlan, mint a 13as vagy 15, de ne ezekre gondoljatok! Előbb gondoljátok ki, és csak aztán nézzétek meg a számot amire én gondoltam. 37 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. 33 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. És bazze, nekem reggel bejött Másodikra egy háromszögre és egy négyzetre gondoltam, azaz a ház is átjött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Nekem is bejött. Nagyon durvát néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. nekem 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. És miért kell egy számra gondolni? Van ennek valami folytatása is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. nekem 11 Úgy látom ez kb 80%ban működik csak. Karrde: Gondolsz egy számra, és a spoiler gomb mögött van, hogy én kitalálom, te mire gondoltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 13. Nekem is bejött Kudar! Mi a magyarázat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.