MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Szép kutya, milyen fajta? Sajnos csak kb. 6-7 fajtát ismerek fel, ez pont nincs közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Nekem a beagle a kedvenc kutyafajtám (a Star Trek ENT óta ), szóval a másik kutyádról is kérünk képeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 30. Kicsit visszatért a hitem, hogy talán még is van remény a politikusoknál A világ legszegényebb és legaranyosabb államfője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Ez most vicces! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Ez tényleg nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Órán ülök az ablaknál, megáll egy kocsi. Tolatni akar, sípol, de nem mozdul, úgy tettem mintha Jedi lennék, felemelt kézzel próbáltam hátrahúzni a kocsit, erre tanár ki akart küldeni a teremből. Segíteni se szabad már másnak? Ki érti ezt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Órán ülök az ablaknál, megáll egy kocsi. Tolatni akar, sípol, de nem mozdul, úgy tettem mintha Jedi lennék, felemelt kézzel próbáltam hátrahúzni a kocsit, erre tanár ki akart küldeni a teremből. Segíteni se szabad már másnak? Ki érti ezt... :D Már nekem is volt hasonló élményem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. :D Már nekem is volt hasonló élményem Akkor nem vagyok egyedül Lehet fel kellene nőnöm már. De olyan jó így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Ez most vicces! És tényleg az! Ritka, hogy egyezzen a véleményünk, Flóri, de ez most tetszik nagyon Ami meg az uruguay-i politikust illeti: ilyen egy boldog ember! Azon túl, hogy példakép lehetne nagyon sokaknak. sőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Akkor nem vagyok egyedül Lehet fel kellene nőnöm már. De olyan jó így Csak nehogy úgy maradj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Csak nehogy úgy maradj. Nem tudom melyik a jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Nem tudom melyik a jobb A középút. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 3. Jááj de hülyék Két macsek és egy doboz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 4. Tisztára mint a Simon's Cat, csak élő szereplőkkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. :lol: Ez még sokkal hülyébb, mint az előzők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 10. http://www.youtube.com/watch?v=g1dxNsjYeIs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Egy orosz és egy magyar sebész beszélget a konferencia szünetében: - Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! -dicsekszik az orosz. - Egy hal szemét? És lát? - Természetesen! - Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a szalagfűrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7-8 liter tejet is le lehet róla fejni! - Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt? - Az a halszemű k*rva anyád, az! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 12. Ez jó Norbi ;D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 18. http://www.youtube.com/watch?v=SzMmp1WXzZ0 Jason Latimer ezúttal a vízből formáz rózsákat a Britain's Got Talent táncos győztesével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 20. És tényleg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Ez mekkora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. És tényleg... A rózsaszín hasábot még nagyobbra színeztem volna. De amúgy vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=vT2LuREUTtE Szerkesztve: 2012. Október 24. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Akinek ez nem tetszik az egér volt előző életében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Én kérek elnézést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Ez nagyon morbid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Én kérek elnézést. "Nem haragszom önre, NorbiLordi Kapitány." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. (szerkesztve) Sok a Doktor fan, csak azért http://www.youtube.com/watch?v=xDj7gvc_dsA Szerkesztve: 2012. Október 29. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.