Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Hozzászólás ideje: 2007. Július 20. Ben Burtt ebben a srácban megtalálhatta volna a konkurenciát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. A Motorszájú Jones Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. Hozzászólás ideje: 2007. Július 22. (szerkesztve) - Mi a különbség a mókus és a patkány között? - Semmi, csak a mókusnak jobb a sajtója. Kérdés: Tavaly Barátnő 1.0 - mat Feleség 1.0 - ra fejlesztettem és az új program váratlanul elindította a "gyerek process"-t , amelynek rendkívül nagy a tár - és erőforrásigénye. A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba is beinstallálja saját magát és már a rendszerindításkor betöltődik . A különböző programok, úgymint Éjszakai-póker 10.3 és Sörivászat2.5 azóta nem futnak, indításukkor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik nem is tudom kiirtani rendszeremből a Feleség 1.0 - t . Gondolkoztam a Barátnő 1.0 - ra való visszatérésen, de az UNINSTALL nem működik. Tudnának segíteni? Válasz: Kedves felhasználó, ez nagyon általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnő 1.0- jukat Feleség 1.0 - ra, gondolván , hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram (nem tökéletes fordítás - a szerk.) Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszer, így arra terveztek, hogy mindent ő futtasson . Ne is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások sérülésével járhat. Néhányan megpróbálták installálni a Barátnő 2.0 - t ill. a Feleség 2.0 - t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 1.0- t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egyidőben. Sajnos a feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 1.0 - t és ez összeütközést okoz , amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerűbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja. A Barátnő 1.0, > 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek egymással és együtt is futtathatók. - Hogyan lehet vízzel fényt csinálni? - Meg kell pucolni az ablakot!!! - Mi az kicsi, zöld és ugrál a fán? - Éretlen mókus. Hogy bizonyítja be: a fizikus, hogy minden páratlan szám prím? - 1, 3, 5, 7 páratlan és prím, 9 mérési hiba, 11, 13 páratlan és prím, általánosítunk... A matematikus? - 1, 3, 5 páratlan és prím, innen teljes indukcióval... A BTK-s? - 1 páratlan és prím, 2 páratlan és prím... A B-52-es bombázók találati pontossága nagyon jó. 30-40.000 láb magasságból mindig eltalálja a földet. Szerkesztve: 2007. Július 22. - Darth Krande Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Hogy bizonyítja be:a fizikus, hogy minden páratlan szám prím? - 1, 3, 5, 7 páratlan és prím, 9 mérési hiba, 11, 13 páratlan és prím, általánosítunk... A matematikus? - 1, 3, 5 páratlan és prím, innen teljes indukcióval... A BTK-s? - 1 páratlan és prím, 2 páratlan és prím... Ezzel csak az a gond, hogy az 1 nem prím szám... Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Ezzel csak az a gond, hogy az 1 nem prím szám... Donát a 2 meg nem páratlan Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. De egy matematikus / fizikus sosem hibázna akkorát, hogy prímnek mondja az 1-et... Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. De egy matematikus / fizikus sosem hibázna akkorát, hogy prímnek mondja az 1-et... Donát Ugyan már, kérdezz meg bármilyen részeg matematikust, még a -1-et is prímnek mondja Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Egyszer hopp, másszor kopp. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Hozzászólás ideje: 2007. Július 30. Házhoz szállítás Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. 19:10-től tessék sasolni... ezek jobban nyomják, mint Ryan és Dorkman ui tudom hogy belinkeltem már gyanezt a Sorozatokba, de szerintem inkább itt a helye Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Hozzászólás ideje: 2007. Július 31. Mi lett volna, ha az Álcák győznek... Szerintem igényesebb animáció, mint ami a Star Wars fanfilmeknek szokott jutni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Ez nagyon ott van. Már az első kiadást is másfél-két órába telt összerakni, és csak simán, hagyományos módon. Ezt megcsinálni a második kiadású Lego Falconnal nem lehetett egyszerű munka. Sok türelmük lehetett: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. (szerkesztve) Nahkéremszépen! Ez a gyerek félelmetes Azt kell, hogy mondjam egy jelenség a hazai humoréletben. Tegnap este volt szerencsém véletlenűl az ATV-n leragadni. Megérte. Éppen a Humorfesztivál ment és pont ez a srác lépett fel. Totál kész voltam mire befejezte. Tessék nyugodt körülmények közt végignézni a műsorát....és biztos vagyok benne a "bevizelés" nem marad el. Hatalmas Szerkesztve: 2007. Augusztus 6. - Oldfighter Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hát ez egy állat! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Markos-Nádas. No komment Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Anti bácsi totál odab*szós. Szétröhögtem az agyam rajta. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Katona dolog 15 év után ismét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. "vén róka" "igyekszem a legtöbbet kihozni magamból" "számon tartom" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. "kakaszóra ébredtem" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Egy klasszikus Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. (szerkesztve) Ezt annyira imádom. Mikor ment a tv-ben sírva röhőgős volt. Még a kazettát is rongyá néztem. "Az én kutyám gyere is, szerelmes vagyok de kibe." Még a Tompikás is nagyon jó. "Szappan bele megy a csipi a szemébe, rálép elcsúszik, rózsaszín." Ez egy nagyon jó Vastyúk is talál szeget volt. Talán a legjobb. Szerkesztve: 2007. Augusztus 6. - lokatelli Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Ez kurva jópofa http://www.filecabi.net/video/afile-27224228.html Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Ez már családon belüli erőszak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. (szerkesztve) A medve koma jól bepiált és úgy tántorog hazafelé mire a nyuszika jól összeveri. Másnap összeül a közgyűlés hogy kiderítsék mi történt. Medve koma elkezd sztorizni: "Én csak egy alak körvonalaira emléxem az egészből és annak az alaknak két hosszú szarvféleség volt a fején.", mire megszólal a nyuszika: "Na, csiga! Szorul a hurok!" A rendőrök az első helikopteres őrjáratukon vannak és az egyik megkérdi a másiktól: - - Te, mire jó az a propeller ami a fejünk fölött van? - Szerintem az a légkondi. - Miből gondolod? - Abból hogy a pilóta azóta izzad mióta nem forog. Szerkesztve: 2007. Augusztus 12. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.