Hozzászólás ideje: 2018. Február 10.7 éve Megkezdődött a busójárás és azt hiszitek nincs star wars-os stand? DEHOGYNINCS! Szerkesztve: 2018. Február 10.7 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2018. Február 11.7 éve Szerintem az arctámadó nem győzte kivárni, míg Mackó teljesen odaér, és kinyúlt unalmában
Hozzászólás ideje: 2018. Március 24.7 éve Azért ez koránt sincs így. Hál' isten nem volt náci a nagyfaterom.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 24.7 éve Remélem nem kell afölött szomorkodni hogy békeidő van és az emberek ahelyett hogy fegyveresen motoroznának inkább app-okkal viccelődnek.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 24.7 éve Gondolom itt a tökösség, illetve annak hiánya lenne a lényeg.
Hozzászólás ideje: 2018. Április 26.7 éve Emlékszem rá, imádtam. Egyértelműen a legjobb ahogy olaszul magyaráz...na és az a röhögés.
Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23.6 éve Mostanában hébe-hóba Pink Pancsert is nézegetek. Még mindig jókat tudok rajtuk mulatni. Szegény párdika jól meg lett szívatva.
Hozzászólás ideje: 2018. November 5.6 éve 2 órával ezelőtt, Rog írta: Lájtos Rambo Hát ez meg mi a fene
Hozzászólás ideje: 2018. November 5.6 éve De az a szinkron, te atya úr isten Egyszerűen nem tudom, hogy ez most ennyire igénytelen, vagy valami rajongói alámondás
Hozzászólás ideje: 2018. November 5.6 éve Először én is azt hittem, hogy rajongói alámondás de szerintem ez gyári szinkron.
Hozzászólás ideje: 2018. November 6.6 éve Néhány szinkronizálóját felismertem régen. Rambo és a tábornok mintha Hankó Attila lett volna. Csankó Zoli és Bor Zoli több szerepben is előkerült. A fekete hajú csaj meg Fazekas Zsuzsi hangján magyarkodott. Valamikor '91 és '94 között elnézegettem az egyik vidikazimon meglevő részeit. Akad köztük néhány jobban bejövős. Néhány éve nosztalgiából leszedtem párat. Majdnem annyira jó volt meglesni őket mint annak idején.
Hozzászólás ideje: 2018. December 9.6 éve A cím nem tudom miért ez - tkp. semmi köze hozzá, de figyelmetekbe ajánlom a dátumot.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.