Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Factory Balls 2 Készítsd el a dobozon mutatott golyót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 26. Jó kis gyógy játék Gyoka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. A piros halnál elakadtam :S Hogyan lehet megfesteni a halat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. A piros halnál elakadtam :S Hogyan lehet megfesteni a halat? Spoiler: Amilyen színű vízbe teszed a halat olyan lesz a színe. Ha azt akarod, hogy az alsó részben úszkáljon, csak félig ereszd vízzel a golyót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Spoiler: Amilyen színű vízbe teszed a halat olyan lesz a színe. Ha azt akarod, hogy az alsó részben úszkáljon, csak félig ereszd vízzel a golyót. Nekem a piros vízben is kék hal úszott na mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Próbálgasd, és rájössz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Factory Balls 2 Készítsd el a dobozon mutatott golyót! Elégé pihent játék. De amúgy ügyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Na ez még hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Nagyon marhák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Végre valakinek sikerült a szerelem lényegét dalba foglalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) A magyar melós.Vigyázat nagyon káromkodós ,de aki szereti ezt a fajta humort, az könnyesre fogja magát röhögni.Tulajdonképpen egy szerepjáték amit a színészek rögtönöznek. Szerkesztve: 2008. December 28. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Évek óta nem röhögtem ekkorát frenkie! Köszönöm. Sírtam, majd bepisiltem néhol. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Évek óta nem röhögtem ekkorát frenkie! Köszönöm. Sírtam, majd bepisiltem néhol. XD Nem semmi mi?Érdekes, hogy valakinek bejön valakinek nem. Én akárhányszor megnézem majd bepisilek tőle, főleg a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Nem semmi mi?Érdekes, hogy valakinek bejön valakinek nem. Én akárhányszor megnézem majd bepisilek tőle, főleg a végén. Nem vagyok trágár ember, de nekem bejön ez a fajta humor... Bár főleg az elején néhol kicsit erőltetett, de összeségében hatalmas. Amikor a csávó mögé áll, és elkezdi mondani neki hogy mekkora b*zi na akkor szakadt el a cérna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Nem vagyok trágár ember, de nekem bejön ez a fajta humor... Bár főleg az elején néhol kicsit erőltetett, de összeségében hatalmas. Amikor a csávó mögé áll, és elkezdi mondani neki hogy mekkora b*zi na akkor szakadt el a cérna. A segédekkel is úgy beszélnek mint a kutyákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Rühelem a káromkodós videókat, de be kell valjam a végén szakadtam én is De amolyan Deja vu-m is volt mert fater mindezt egyszemélyben eljátszotta amikor szerelte a Ladánkat anno és Ivánt elküldte a retkes......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Trópusi vihar - alternatív verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Á, ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Á! Mucsi Zoltán videk jók A vezetéses és a printelj már ismertem, de ez a villanyszereléses a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Én inkább csak mosolyogtam ezen a videón alant, de azért közben eszembe jutott, hogy a belső ellenőrünk azért felveheti velük a versenyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Haláliak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Hehehe! Van köztük Yoda is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Ez van, aki szerint vicces? Vagy...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Kicsit furcsa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) Én el se tudom olvasni. Vagy inkább: Szerkesztve: 2008. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Ody, ott van a két fölött, hogy Click to wiew...... Utána már csak nagyítóval katt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. (szerkesztve) Ody, ott van a két fölött, hogy Click to wiew...... Utána már csak nagyítóval katt A fórum működését ismerem, inkább az angol tudással van a baj. Szerkesztve: 2008. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 29. Annyi a lényeg, hogy Joker bizonygatja Batmannek, hogy valami gáz lehet a hangjával, ezért torzítja el mindig, amikor beszél. Erre Batman begurul, és addig cukkolja őt Smile-fej, hogy az eredeti hangján beszél, csakhogy bebizonyítsa, hogy normális a hangja. Ebből Joker meg rájön, hogy Batman = Bruce Wayne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.