Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A piros halnál elakadtam :S Hogyan lehet megfesteni a halat?

Spoiler:

Amilyen színű vízbe teszed a halat olyan lesz a színe. Ha azt akarod, hogy az alsó részben úszkáljon, csak félig ereszd vízzel a golyót.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Amilyen színű vízbe teszed a halat olyan lesz a színe. Ha azt akarod, hogy az alsó részben úszkáljon, csak félig ereszd vízzel a golyót.

Nekem a piros vízben is kék hal úszott :lol: na mindegy :lol:

Hozzászólás ideje:

A magyar melós.Vigyázat nagyon káromkodós ,de aki szereti ezt a fajta humort, az könnyesre fogja magát röhögni.Tulajdonképpen egy szerepjáték amit a színészek rögtönöznek.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:
Évek óta nem röhögtem ekkorát frenkie! Köszönöm. :P Sírtam, majd bepisiltem néhol. XD

Nem semmi mi?Érdekes, hogy valakinek bejön valakinek nem. Én akárhányszor megnézem majd bepisilek tőle, főleg a végén.

Hozzászólás ideje:
Nem semmi mi?Érdekes, hogy valakinek bejön valakinek nem. Én akárhányszor megnézem majd bepisilek tőle, főleg a végén.

Nem vagyok trágár ember, de nekem bejön ez a fajta humor... Bár főleg az elején néhol kicsit erőltetett, de összeségében hatalmas. Amikor a csávó mögé áll, és elkezdi mondani neki hogy mekkora b*zi na akkor szakadt el a cérna. :P

Hozzászólás ideje:
Nem vagyok trágár ember, de nekem bejön ez a fajta humor... Bár főleg az elején néhol kicsit erőltetett, de összeségében hatalmas. Amikor a csávó mögé áll, és elkezdi mondani neki hogy mekkora b*zi na akkor szakadt el a cérna. :lol:

A segédekkel is úgy beszélnek mint a kutyákkal. :D

Hozzászólás ideje:

Rühelem a káromkodós videókat, de be kell valjam a végén szakadtam én is :lol: De amolyan Deja vu-m is volt mert fater mindezt egyszemélyben eljátszotta amikor szerelte a Ladánkat anno és Ivánt elküldte a retkes......... :D

Hozzászólás ideje:

Én inkább csak mosolyogtam ezen a videón alant, de azért közben eszembe jutott, hogy a belső ellenőrünk azért felveheti velük a versenyt :lol:

Hozzászólás ideje:

Annyi a lényeg, hogy Joker bizonygatja Batmannek, hogy valami gáz lehet a hangjával, ezért torzítja el mindig, amikor beszél. Erre Batman begurul, és addig cukkolja őt Smile-fej, hogy az eredeti hangján beszél, csakhogy bebizonyítsa, hogy normális a hangja. Ebből Joker meg rájön, hogy Batman = Bruce Wayne.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.