Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Donát, tök jó lett ez a filmecske! De a legjobb biztos maga a forgatás lehetett. Látszik rajtatok, mennyire élveztétek az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Valóban Annyira jó látni, ahogy a különböző, külön-külön felvett jelenet végül összeáll, és egy filmként működik. Egy másfél órás alkotás esetében pl. ez maga lehet a tökély, ha valaki mondjuk színészként visszanézi (és ott még ugye a trükkök is utólag kerülnek fel) azt a remek filmet, amelyben játszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Gratulálok Donát nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki megnézte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Ma láttam az egyik kínai boltban egy jobbikos pólót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Ma láttam az egyik kínai boltban egy jobbikos pólót. A legtöbb kínai változaton, ill másolaton van valami hiba. Itt mi volt? A kettős kereszt fordítva volt, esetleg nyilas volt ,vagy horog? Ma megint vitriolos hangulatban vagyok: FREE TIBET, MADE IN CHINA. Mint pólófelirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. A legtöbb kínai változaton, ill másolaton van valami hiba. Itt mi volt? A kettős kereszt fordítva volt, esetleg nyilas volt ,vagy horog?Ma megint vitriolos hangulatban vagyok: FREE TIBET, MADE IN CHINA. Mint pólófelirat. Olyan nagyon nem vizsgálódtam mert siettem a vonathoz. A lényeg a dizájnon volt és nem a pontosságon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. A Magnumot Ötvös Csöpiékről koppintották. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Ej, ezek a "sárgák!" De tőlük már nem lepődik meg semmitől az ember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Donát. A filmetekben tök jó a pisztoly hang effektje. Pl. a Tűzvonalban sorozatban olyan béna hangzást tudtak kreálni a pisztoly lövésnek, hogy az valami hihetetlen. A tiétek simán veri azt. Ezek a srácok egyébként mind szolnokiak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Nem. Mr. Raven pesti, Orson kaposvári (asszem), Max kunszentmártoni, Kingstone szolnoki és Craig is, ahogy én is. Rajtam kívül mind Pesten tanulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Nem. Mr. Raven pesti, Orson kaposvári (asszem), Max kunszentmártoni, Kingstone szolnoki és Craig is, ahogy én is. Rajtam kívül mind Pesten tanulnak. Jó csapat. Kingstone -nak üzenem, hogy igyon igazi whiskeyt, ne azt a sz*r teát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hohóóó... gyakorlatilag minden nap szétcsaptuk magunkat Volt Whiskey (Balentines), akkor Tequila (fujj), Royal és Kalinka Vodka, meg Hubertus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hohóóó... gyakorlatilag minden nap szétcsaptuk magunkat Volt Whiskey (Balentines), akkor Tequila (fujj), Royal és Kalinka Vodka, meg Hubertus Na arról kellett volna filmet csinálni!! Amúgy meg azt mondtad pár éve, hogy nem fogsz alkoholt inni, SOHA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. (szerkesztve) Kingstone -nak üzenem, hogy igyon igazi whiskeyt, ne azt a sz*r teát. Igazi piával lehet hogy simábban fel lehetet volna venni azt az ivós jelenetet. Szerkesztve: 2009. Augusztus 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Arról NEM kellett volna filmet csinálni. Higgy nekem! Hát igen. Fiatalság, bolondság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hát igen. Fiatalság, bolondság Erre csak azt mondom: EPIII premier fotó! Bakker a szemem láttára nőttél fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Azt a fotót nem akarom látni. Tiszta gáz vagyok rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Azt a fotót nem akarom látni. Tiszta gáz vagyok rajta Ne szégyelld. Mindenki átesik ezen az anti-alkoholista korszakon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szóval azért néztem ki úgy, mert nem ittam? Inkább hasonlítottam egy alkohol-elvonóról szabadult egyénre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szóval azért néztem ki úgy, mert nem ittam? Inkább hasonlítottam egy alkohol-elvonóról szabadult egyénre Igen! A hiánya volt a gond. Pedig hiába mondtuk mennyire finom is az, Te nagyon kötötted az ebet a karóhoz. Én már akkor is mondtam neked, hogy idővel úgy is változni fogsz, de akkor lehurrogtál, hogy ez nem történhet meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Az idők változnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Az idők változnak Persze. Én azt tudtam akkor is, de Te nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Na jah, egy bizonyos kor fölött már másképp lát az ember mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. A drog és a vezetés Ki ne próbáljátok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hát ez kész van totál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Oldie, lebuktál, hogy miért nincs monitorod: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Oldie, lebuktál, hogy miért nincs monitorod: Húúúúúúúú ez nagyon gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. LCD monitorom van Ez valami nálam idültebb alkesz lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.