MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Sok mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Én csak hallgattam a zenéjét... úgy öt éves koromig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Bazz, most megrohantak az emlékek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Tesómnak volt. ezek nem az Ewokok másai véletlen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Ezt neked küldöm oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Ha kisezerszer nem láttam már a Rendőakadémiát akkor egyszer se Amúgy az Újoncok is valami hasonló film, de vele csak egyszer találkoztam videón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Obama titokban Jedi Lovag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Besírtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hát ha ez komoly... http://videa.hu/videok/vicces/igen-huje-es...WzxcgvBYgsVOth1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. A nők és a férfiak - ilyenek vagyunk születésünktől fogva A nőknek be nem áll a szája, a férfiak meg...khm hát igen :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Egyem meg a szívét, hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Hát igen rátapintottak a lényegekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Nagyon jó Egyébiránt meg kívánom jegyezni, hogy ma kb. 20 perces telefonbeszélgetésem volt egy pasi ismerősömmel, és ebből kb.két percenként mondtam egy ahát, a többi időben végig a fickó dumált Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Ez hatalmas Karrde: lehet, hogy a fickó örült, hogy végre valaki engedi szóhoz jutni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. (szerkesztve) Lehetséges Én nem állok senki verbális kibontakozásának útjába Szerkesztve: 2009. Szeptember 21. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Az a kiskrapek valami kegyetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Az a kiskrapek valami kegyetlen. Biztos a szüleitől leste el a mozdulatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Biztos a szüleitől leste el a mozdulatokat. Meglehet. Ha esetleg tovább alkalmazná a testmozgás eme formáját akkor évekkel később akár egy szexfilmben is feltúnhet majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Egyébiránt az ilyen kis kölkök még "emlékezhetnek' az anyaméhbeli ringatózásra Legalább is a ringatást is azért szeretik a babák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Hát jól elringathatták a kölköt a szülei az anyaméhben Amúgy a mozdulat ösztönös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. A Saturnba se megyek többet http://www.oldmans.hu/_newsletter/2009/09_...csi/saturn1.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Hát bizony Phobos, márpedig illik letörölni azokat a bizonyos jeleneteket. Szóval inkább légy alapos Amúgy nem egy kispályás felhívás ez tőlük A felső kép alapján már azt hittem, hogy az embernek le kell adnia a farkát mielőtt belép az üzletbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. (szerkesztve) Egy tanítónő panaszkodik az igazgatónak: - Az elsős Mórickával alig lehet bírni! Mindent jobban tud! Azt mondja, hogy legalább olyan okos, mint a harmadikos nővére, és ő is harmadikba akar járni! - Nyugodjon meg! - mondja az igazgató. - Ha tényleg olyan okos, akkor akár vizsgáztathatjuk is! Ez meg is történik: másnap a kis Móricka a tanító nénivel együtt áll az igazgató irodájában. - Móricka! - így az igazgató. - Két lehetőséged van. Az egyik, hogy jól felelsz a kérdéseimre, és mától járhatsz harmadikba. De ha rosszul válaszolsz, maradsz az első osztályban, és rendesen viselkedsz. Móricka buzgón bólogat. - Mennyi hatszor hat?- kérdezi az igazgató. - Harminchat! - így a kisfiú. - Mi Magyarország fővárosa? - Budapest. - És így tovább teszi fel az igazgató a kérdéseit, Móricka pedig mindegyikre jól felel. Így szól az igazgató a tanítónőhöz: - Azt hiszem, Móricka tényleg elég okos ahhoz, hogy a harmadik osztályba menjen! - Én is tehetek fel néhány kérdést? - kérdezi a tanítónő. - Csak tessék! - Móricka, mi van nekem kettő, a tehénnek négy? - Lába! - mondja a kisfiú némi gondolkodás után. - Mi van a te nadrágodban, ami az enyémben nincs? Az igazgató csodálkozik a kérdésen, de Móricka már válaszol is: - Zseb. - Mi az, amit egy férfi állva, egy nő ülve, egy kutya három lábon tesz? Az igazgatónak tátva marad a szája, de Móricka máris felel: - Kezet nyújt. - Mi az, ami rózsaszín és kemény, amikor beteszed, és ragacsos és puha, amikor kiveszed? Az igazgató köhögőrohamot kap, a kisfiú megvárja, míg vége lesz, aztán válaszol: - Rágógumi. - Jól van, Móricka! - így a tanítónő. - Még egy kérdés. Mondj egy olyan szót, ami B-vel kezdődik, S-sel végződik, forrósággal és izgalommal jár? Az igazgatónak könnyek gyűlnek a szemében, de Móricka diadalmasan kivágja: - Bozóttűz-oltás! - Jól van, jól van! - nyögi az igazgató. - Felőlem akár negyedikbe is mehet, vagy rögtön gimnáziumba! Az utóbbi öt kérdésre én rosszul válaszoltam volna! Szerkesztve: 2009. Szeptember 23. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Ott van a szeren Ez kb olyan volt mint az amcsi suliba érkező japán gyerek vicc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Ez tényleg jó volt Gyoka, már fel is jegyeztem Oldie: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. A kukások nyomulnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Ez marha jó vicc, Gyoka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.