MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Remek vers Úgy sejtem, a címet a film után kapta Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szép!!!!!! De.... de.... vénán pulzust? Nem mondom, létezik olyan, de ahhoz általában billentyű-elégtelenség kell, drog nélkül sem a hosszú élet titka. Inkább: "karodon" Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. A véna szándékosan került oda, a drogosokhoz remekül köthető. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. De a pulzushoz nem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Ejnye Krande, hát a művészi szabadságról nem hallottál? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Ha már ilyen jó idő van, itt egy örökzöld Itt a tavasz Itt az AIDS Használj kotont Tovább élsz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Naaaa, rövid is, velős is, könnyen bemagolható is. Kell ennél több? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Hűlt helyed helyén Csorgó könnycseppek Szobám közepén Szanaszét hevernek: Káosz; Látod? Mit tettél Velem, Itt hagytál Egyetlen üres Tovaúszó csókot - Nekem - Tajtékzó arcom Már csak játszik Ráncom fizette sarcom: Látszik; Látod? Mit tettél Velem, Lemondtál, s Hagytál egyetlen Hangtalan pillantást - Nekem - Néma szavakon Ajkam ráng tova Dúdolja vakon: Az élet Mostoha; Mit tettél Velem, Ó mit tettél Velem? Elvittél mindent, Mi egykor számított Nekem... Nekem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Csodálatos Donát... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Örülök, hogy van egy ember, akinek legalább tetszik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Ugyan, csak a letaglózás miatt a többiek meg se tudnak szólalni a gyönyörtől. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Nekem is tetszik, csak az nem tetszik, hogy mostanában ilyen borongós verseket írsz. Biztos oka van. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Képzeld, nincs De tényleg. Tök jól vagyok, egyszerűen csak rájöttem, hogy ez a stílus jobban megy nekem: könnyebben bele tudom magam élni a szomorúságba, mind a vidámságba, így megihlet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Hangulatos vers Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. (szerkesztve) Letűnt korok királya Tán volt idő Mikor e Föld Oly sok Bajtársat gyötört S küldött halálba Táncolva-kardélre Hányva. Más korok szülöttét Némán asszisztálva Segítette vajúdva E kárhozott világra; S magaslott büszkén Magzatának győztes Harcmezején. Most, mint a kor Büszke-bölcs királya Időzik a múlton Ám kopott koronája Néha már meg-megdől S zuhanni látszik, Tükrében fény helyett Sötétség játszik. Tudja Ő, az idő Már elröpült felette, Eltűnt mi volt, S por maradt helyette, S míg szemében a könnyek Lassan elmorzsolódnak, Feladja utolsó kenetét Minden haldoklónak. Szerkesztve: 2010. Március 23. - Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Fájóan szép. A Himnusz ihlette, ugye? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Nem. A "Nem tudhatom..." Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Harminckét éves lettem én - meglepetés e költemény csecse becse:...stb :-D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Nektár és szerelem Mint apró bogár, Mely szemedben ül, S az éji sötétben Fejednek repül, Mint cseppnyi remény, Kit Istenek csepegtettek Ambróziaként A Halandók elé, Mint fényes kékség, S én néma szavaid Iszom, S minden ki-nem-mondott Mondataid Álomként csüngnek Arcomon, s ajkadon, S méz ízű a nap, És Édes a Hold, A nyári éjben minden madár Csak nekünk dalol, S nekem nem kell más, Csak a dal, a halk, Lágy búgású zene, És még valaki hozzá: Te, te, csakis: Te! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Nagyon szép vers. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Donát a rímfaragó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerintem is szép, a versnél már csak a lány szebb, aki megihlette Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Nagyon aranyos vers Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. A kis Casanova. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szerintem is szép, a versnél már csak a lány szebb, aki megihlette Na akartam is kérdezni, hogy csak úgy írod, vagy valakinek...de így több értelme van. Válasz
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Egy messzi- messzi galaxis Egy messzi- messzi galaxis a csilagok nélkül, Az vagyok én ha Orki nincs velem Körülöttem fény nem derül Ha Őt nem lelem. Ő a fény az éjjszakába lelkem viruló virága. Hiányától hervadok levegőt nem kapok. Ám jő a hajnal hallom léptét már. Tárva az ajtó és a fényben ott vár! Hiányzol orki!! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Jó vers Odri. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Jó vers Odri.Elég kifejező. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Nagyon aranyos vers Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Egy messzi- messzi galaxis Egy messzi- messzi galaxis a csilagok nélkül, Az vagyok én ha Orki nincs velem Körülöttem fény nem derül Ha Őt nem lelem. Ő a fény az éjjszakába lelkem viruló virága. Hiányától hervadok levegőt nem kapok. Ám jő a hajnal hallom léptét már. Tárva az ajtó és a fényben ott vár! Hiányzol orki!! OH! Imádlak hugi! Köszi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.