zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. (szerkesztve) Sajnos nekem ez nem tetszett, untam. The Padawan Menace jó volt, nevettem rajta, ennél csak a Darth Maulos résznél szakadtam, azt nagyon eltalálták. Szerkesztve: 2019. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. (szerkesztve) Én Csoli verzióját néztem meg, nem igazán akarok ennél több helyet elfoglalni a merevlemezen ilyen témával. A Padawan-t tegnap néztem meg YT-on, nekem is jobban tetszett, mint ez, igaz én inkább a C3PO és Chuwi páros tettein nevettem a legjobban. De számomra mindegyik max. egyszer nézős alkotás. Szerkesztve: 2012. Október 5. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. (szerkesztve) 2012. 10. 05. - 18:38, zilllosarkany írta: Lényegesen jobb minőség. Totál ugyanaz a minőség és release. Nézd meg csak a logók elhelyezkedését! De még a felbontás és pixelesség tekintetében is. +nemis ltöltési, hanem online link.. Nembaj, legalább nem monitor+kamera, mint az előző...csak lesz jobb is! Mások véleményét is meghallgatnám! Ody és többiek?? Szerkesztve: 2019. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 6. Innen letölthető, de ez is ugyanaz a verzió, ahogy elnézem. Majd lehet, hogy megnézem, ha agyzsibbasztásra vágyom, bár engem annyira nem nyűgözött le a Padawan Menace se, részemről inkább egyszer nézős kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. (szerkesztve) albundy meghozta nekünk a jóságot: köszönet érte!!! Szerkesztve: 2019. Július 19. - Ody Mandrell Az epizód linkjeit jogi okokból töröltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. (szerkesztve) Lego Star Wars: The Empire Strikes Out / 720p MKV mintaképek MKV: Lego Star Wars: The Empire Strikes Out / XviD avi mintaképek avi: Szerkesztve: 2019. Július 19. - Ody Mandrell Az epizód linkjeit jogi okokból töröltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Mégegyszer kösz Al! És további jó hír, hogy ha lesz hozzá amcsi felirat, Lok gyárt nekünk belőle magyart! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 7. Én is megkukkantottam... hát, nem lett túl erős, inkább csak apróbb utalások terén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 8. Én is megkukkantottam... hát, nem lett túl erős, inkább csak apróbb utalások terén Nekem bejött, és most újfent kiderült mennyire kell hozzá a jó minőség is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 13. (szerkesztve) 2012. 10. 07. - 20:01, csoli1138 írta: Mégegyszer kösz Al! És további jó hír, hogy ha lesz hozzá amcsi felirat, Lok gyárt nekünk belőle magyart! Van hozzá felirat, és jó munkát a fordításhoz... Lego.Star.Wars.The.Empire.Strikes.Out.2012.720p.HDTV.x264-RAWNiTRO.zip Szerkesztve: 2019. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Ma az új TCW-t fordítom, de holnap, ha lesz rá időm, megcsinálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 14. Köszi Al és Lok! Mi lenne velünk nélkületek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. A magyar cn képviselője két hét várakozás után volt kedves visszaírni, mi több nagyon pozitívat a lego t.e.s.o. ügyben: Kedves Zsolt, a műsor október 27-én, 18.10-kor lesz. Jó szorakozást kívánunk hozzá! A Cartoon Network Szóval ezen a napon bővül a magyar sw-mozgókép világa. Nincs az már messze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. CSoli! Miért vagy Te ennyire rákattanva erre a legos cuccra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. A magyar cn képviselője két hét várakozás után volt kedves visszaírni, mi több nagyon pozitívat a lego t.e.s.o. ügyben: Kedves Zsolt, a műsor október 27-én, 18.10-kor lesz. Jó szorakozást kívánunk hozzá! A Cartoon Network Szóval ezen a napon bővül a magyar sw-mozgókép világa. Nincs az már messze. Jó tudni, akkor megnézem akkor. Köszönöm, hogy szóltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. CSoli! Miért vagy Te ennyire rákattanva erre a legos cuccra? Imádom a legót. És a star warst is. Számomra ez egy nagy egyesülés! És még Lego star wars minifigura gyűjtő is vagyok! Szóval mikor polcom díszei "élő kalandba" csapnak az nekem van akkora dolog, mint egy tcw rész, sőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 17. Naaaaaa... Akkor várj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. A Birodalom hazavág lesz magyarul a címe. (Port.hu) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 19. (szerkesztve) A Birodalom hazavág lesz magyarul a címe. (Port.hu) Köszi az infót! Nekem nagyon tetszik! És megvan az ismétlés dátuma is. másnap azaz 28-a 09:05! Így már tutira meglesz! Szerkesztve: 2012. Október 19. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Egy petya nevű illető elkészült a felirattal. Örülök neki, mert már attól tartottam, hogy a szinkronosból kell majd elkészítenem! Fogyasszátok: http://hosszupuskasub.com/downloadfilm.php?file=1214271467.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. A CN-en már reklámozták, de ott A Birodalom taccsra vág címmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Na és mikorra várható a vetítése? Ezt még nem láttam, a The Padawan Menace tetszett, aranyos kis mese volt, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Úgy tudom, hogy szombat 18:10. Nálam már a Padawan Menace is inkább csak egyszer nézős darab volt, de ettől függetlenül meg fogom nézni majd szinkronnal ezt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 22. Na és mikorra várható a vetítése? Ezt még nem láttam, a The Padawan Menace tetszett, aranyos kis mese volt, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen. Ej, pedig a portálon is kint van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Bocsi srácok, de a héten nem volt időm lefordítani a TESO-t. Próbálok időt szorítani rá a napokban, de inkább nem igérek semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Bocsi srácok, de a héten nem volt időm lefordítani a TESO-t. Próbálok időt szorítani rá a napokban, de inkább nem igérek semmit. Szerintem már ne fáradj vele, mert már valaki megcsinálta a hosszupuskán-lentebb letölthetővé tettem- és amúgy is szombaton érkezik a szinkronos verzió is! Csak nyomjad tovább a tcw-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Ne feledjétek! Holnap este 18:10! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Na megvolt szinkronnal. A cím A birodalom taccsra vág lett. Várkonyi András volt a kommentár, és Hollósi Frgyes volt Darth Vader. Rajtuk kívül szerintem senki sem stimmelt. C-3PO-t és talán Jar-Jar-t is beleértve, ami elég zavaró. Viszonylag ügyesen oldották meg a dolgot, de a szokásos Tabák "összecsapott" Kata féle szinkronhoz van sajnos szerencsénk.. Ez is az örüljünk hogy vna kategória lett mondent egybevetve. Nem baj a gyerekeknek és feliratos verziókat kerülőknek megteszi azért. Remélem Albundy résen volt, vagy ha nem akkor holnap reggel "új idő szerint" résen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. (szerkesztve) 2012. 10. 27. - 19:01, csoli1138 írta: Remélem Albundy résen volt, vagy ha nem akkor holnap reggel "új idő szerint" résen lesz. Résen volt. Lego Star Wars: A birodalom hazavág szinkronnal, XviD és 720p verzióban. Szerkesztve: 2019. Július 19. - Ody Mandrell Az epizód linkjeit jogi okokból töröltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 27. (szerkesztve) 2012. 10. 27. - 19:57, albundy írta: Résen volt. Lego Star Wars: A birodalom hazavág szinkronnal, XviD és 720p verzióban. Szerkesztve: 2019. Július 19. - Ody Mandrell Az epizód linkjeit jogi okokból töröltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.