Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Köszi az infókat, továbbítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Köszi az infókat, továbbítottam. Hova? Miről van szó? Kíváncsivá tettél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Valaki kérdezte, hogy hogy hívják azt a karaktert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 14. Huh, jó..már azt hittem bevásárolt ety ismerős vagy családtag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Ki mit tud a Lego sw Drid tales sorozatról? És miért nincsenek a 3. évadnél régebbi dolgok. Vagy a Yoda krónikái volt az első 2 évad? A thetvdb szerint az első évad ez: 1 Revenge of the Brick 2 The Quest for R2-D2 3 Bombad Bounty 4 The Padawan Menace 5 The Empire Strikes Out A második évad: 1 The Yoda Chronicles: The Phantom Clone 2 The Yoda Chronicles: The Menace of the Sith 3 The Yoda Chronicles: Attack of the Jedi 4 The New Yoda Chronicles: Escape from the Jedi Temple 5 The New Yoda Chronicles: Race for the Holocrons 6 The New Yoda Chronicles: Raid on Coruscant 7 The New Yoda Chronicles: Clash of the Skywalkers Harmadik évad: 1 Droid Tales: Exit from Endor 2 Droid Tales: Crisis on Coruscant 3 Droid Tales: Mission to Mos Eisley 4 Droid Tales: Flight of the Falcon 5 Droid Tales: Gambit on Geonosis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Al, köszi a választ! Akkor össze is tudom állítani nagyjából! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 30. (szerkesztve) 2016 első félév: A Takodanai csata szett nagyon baba figurák szempontjából jó hiánypótlás lehet, és a microfighters-ek közt van még egy-két szuper; pl.: Ghost Hera-val! http://www.youtube.com/watch?v=G2mj81yxiJg Szerkesztve: 2015. December 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. (szerkesztve) ÜDV Mindenkinek! A Lego Star Wars újabb epizóddal jelentkezet melyben már az ébredő erő karakterei is szerepet kaptak. A thetvdb oldalán ez már a negyedik évad első részeként szerepel. 1 The Resistance Rises: Poe to the Rescue Az epizód linket jogi okokból töröltem - by Dzséjt the resistance rises - poe to the rescue (engsub).zip Szerkesztve: 2020. Augusztus 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Köszi, hogy jelentkeztél. Remélem hamar lemegy valahol szinkronnal is!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. (szerkesztve) Ilyen témát még nem találtam (ha mégis lenne, töröljétek nyugodtan), így létrehoztam. Ide jöhet minden hír, információ és eszmecsere a LEGO Star Wars média tartalmakkal kapcsolatban. Elsőként pedig szeretném megosztani a fordításomat, amit a "Poe to the Rescue - LEGO Star Wars: The Resistance Rises"-hoz készítettem. Jó szórakozást! http://www.youtube.com/watch?v=jQznJ8fwRXQ Szerkesztve: 2016. Február 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Ajjaj, pedig rákerestem a Lego szóra és nem dobta ki... vagy csak vak vagyok O.o sorry a plusz munkáért. A kánon szempontjából szürke terület. Nem tudom hogy lehetne ezt megfogalmazni. Az új kánon része, mégis történetileg nem kánon, hanem alternatív, LEGO cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. (szerkesztve) Elsőként pedig szeretném megosztani a fordításomat, amit a "Poe to the Rescue - LEGO Star Wars: The Resistance Rises"-hoz készítettem. Jó szórakozást! Köszi a feliratos verziót! Nem tudnád csak a feliratot is berakni? Hozzáraknám a már letöltött Al-féle videóhoz! szerk.: köszi, megoldottam és stimmel is hozzá! Amúgy jó kis epizód. Ezúttal rövidebb a szokottnál, de aranyos és jó volt megint kicsit a 7. rész világába menni, ha lego ügyben is.. Szerkesztve: 2016. Február 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Ok akkor átmegy oda ha nem probléma. Igazából ezt át kéne tenni az Expanded Universe-be. Legendának a régi a kánonból kivont SW művek számítanak. A legfrissebb hozzászólások viszont a Disney korszak termékéről szólnak. Itt a fórumban is úgy definiáltuk ezt a Legends részleget, hogy: "Mától - igazodva a Disney új rendszeréhez - különválasztjuk a régi Lucas éra műveit és az új alkotásokat". Most viszont ezek a Disney produkciók a Lucas-éra művei között szerepelnek. A szintén nem kánon LEGO videojátékról is az Expanded Universe-ben ment a dumcsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Vagy át kellene írni a "Star Wars Legends" címet "Legends és Non-canon"-ra (vagy valami hasonlóra), hogy a kánon beszélgetés mehessen az EU topicban, itt meg az alapból nem kánon, vagy már nem kánon művekről lehessen diskurálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Akkor maradjon ahogy eredetileg Kira is tervezte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. (szerkesztve) Látom sikerült a feliratot kiszedni, de azért felteszem külön is, hátha valakinek nem menne, így mindenki letöltheti. Amúgy nincs mit, amint jön a folytatás, készül is hozzá a felirat. ^^ Előbb is mint ehhez, mert ez későn esett le hogy van ilyen. Poe to the Rescue ? LEGO Star Wars? The Resistance Rise.zip Szerkesztve: 2016. Február 25. - Kira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Akkor maradjon ahogy eredetileg Kira is tervezte. De akkor szerintem a topic alcíme(vagy mi az) mellé mehetne, hogy "non-canon" vagy valami ilyesmi, mert most már feltételezem, hogy komoly infók nem ezekből a művekből jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Egyetlen szempont van most (és marad a jövőre nézve): Disney előtt és utáni művek. A Disney előttiek mennek a Legendsbe, a Disney utániak az Expanded Universe-be. Azt meg remélhetőleg mindenki el tudja dönteni józan paraszti ésszel, hogy mi kánon és mi nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Tegnap volt egy haverom Veszprémben. Most küldi a jobbnál jobb képeket viberen egy sw lego kiállításról! Dzséjt voltál Te is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Nem, erről sajnos lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Nem, erről sajnos lemaradtam. Azt mondta, hogy valami kiírás szerint lesz júniusban is. Valami suli tornatermében volt, vagy hol.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. (szerkesztve) Megérkezett a "LEGO Star Wars: The Resistance Rises" sorozat második részének magyar változata, mely a "The Trouble With Rathtars" címre hallgat. Jó szórakozást! http://www.youtube.com/watch?v=Ue6WV79lyXk Szerkesztve: 2016. Május 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Köszi Kira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Bocsi, hogy rossz helyre ment. Elfelejtettem a múltkori megbeszélést, hogy itt is van neki téma. ^^ majd figyelek legközelebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Semmi gond. Jó volt ez a kis szösszenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 8. Köszi! Már vártam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. (szerkesztve) ÜDV Mindenkinek! A Lego Star Wars: The Resistance Rises folytatása.... angol felirat csatolva. Az epizód linket jogi okokból töröltem - by Dzséjt engsub.2-5.zip Szerkesztve: 2020. Augusztus 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 14. Köszi Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 7. Basszus a 3-4-5-öt nem is néztem még meg. Köszi Al! Közben megjelent ez is: "Lego star wars: The freemaker adventures" Ez micsoda? Már 5 része van.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Feladvány: Mi ez a szett és ki a benne rejlő: Naare? Főleg azért fura mert Dengar a párja, aki eléggé klasszik figura bár tcw-os is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.