Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ejnye Oldie, te nőket versz? Messze volt még a nő fogalmától. Egy nő tudja mikor végzett a kedvenc időtöltésével -a lá piálással- a férfi. :P Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Téged tuti Darkoonak foglak szólítani Nekem meg már csak a jó öreg Dzséjt maradsz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Jake, csak hogy valóban tudd, mi megy Oldie és Phobos sose iszik alkoholt (szegény Phobos elé mindig kerül üveg és így készülnek róla piás fotók), a többiek viszont mikor hogy és mi van, minden jöhet Persze pincérnőket, stb. nem inzultálunk semmilyen formában, max. a végén hagyunk borravalót. Szólítani kit hogy szoktunk, de sokszor a fórumneveken, nagyon megszoktuk már Bár én szeretek sok mindenkit a tisztes nevén, de mivel megszoktam a fórumost, így elég vegyesen használom kire-kire melyiket Oldie folyton cinkel másokat, néha az idegeimre is megy, hogy amikor kéne, akkor sem tud cinkelés nélkül írni vagy dumálni. Phobos meg igyekszik itt visszavágni A hangulat többnyire nagyon jó, téma szinten minden, ami eszünkbe jut De a legjobb, ha egyszer kipróbálod magad is Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Valószínűleg nekem is jó a 21-e, de még nem merem biztosra mondani. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Jake, csak hogy valóban tudd, mi megy Oldie és Phobos sose iszik alkoholt (szegény Phobos elé mindig kerül üveg és így készülnek róla piás fotók), a többiek viszont mikor hogy és mi van, minden jöhet Nos ezen megdöbbentem, a képek alapján legalább Oldiet nagy piásnak gondoltam, de Phobosról is simán eltudtam képzelni, hogy felhörpint pár pohárkával. De akkor ezek szerint nagyot tévedtem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Oldie csak szájhősködik állandóan, és szegény absztinens Phobost szívatja Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nézd, Jake, így fórumon és néha beállított fotókon át nehéz leszűrni mindent, így aztán nem is gondolhattad volna, régen mások sem ezt gondolták Szóval ez igazából nem tévedés, hanem téves infók alapján szűrtél le valamit, nem is csodálom, hogy az itteni dumája miatt félregondolják ezen irányú beállítottságát A helyzet az, ha Oldie nagy piás lenne, tuti nem én lennék a párja Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. No ezt nevezem én hírnévnek! Egy jó Lázadó katona legyen képes megtéveszteni másokat. Erre iszunk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Pontosan. Leginkább Oldie pakolja elém, a mások által megitt üvegeket. Aztán úgy állítja be, mintha én ittam volna meg. No-no! Én nem iszok üveget! Valószínűleg nekem is jó a 21-e, de még nem merem biztosra mondani. Remek! Jake! Az itt látott képek nagy része csak beállított pózolás. Pl. amelyiken úgy látszik, hogy majdnem leesek a metró lépcsőn a részegségtől, csak megjátszott dolog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Azért ilyen gyenge lábakon még nem állt magyarázkodás Ody apám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Azért ilyen gyenge lábakon még nem állt magyarázkodás Ody apám. Inkább arról referálj, hogy jössz-e a talira. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Inkább arról referálj, hogy jössz-e a talira. Korábban már írtam, még az elején amikor felmerült a tali, hogy nekem a Nyugati körzete csak az "elérhető". Lehet, hogy nagy a pofám, de viszont a zsebem lapos. Inkább gyűjtögetek, hogy ha jobb idő lesz párommal el tudjunk menni majd már valamerre hétvégenként. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Korábban már írtam, még az elején amikor felmerült a tali, hogy nekem a Nyugati körzete csak az "elérhető". Lehet, hogy nagy a pofám, de viszont a zsebem lapos. Inkább gyűjtögetek, hogy ha jobb idő lesz párommal el tudjunk menni majd már valamerre hétvégenként. Biztos lehetne találni rá megoldást valahogy. Nyugati környéki kocsmázós fórumtali már nem lesz a nyáron. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Biztos lehetne találni rá megoldást valahogy. Nyugati környéki kocsmázós fórumtali már nem lesz a nyáron. Nem baj. Ilyenen most nem fogok elszontyolodni. Majd ott lesz december. Avatar, Jake fórumtárs beavatása, büfé......izé....söröző.....ésatöbbi, ésatöbbi :P Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. . Lehet, hogy nagy a pofám, de viszont a zsebem lapos. Inkább gyűjtögetek, Ha bodzát gyűjtögetsz, hamar tele lesz a zsebed Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Donát, örülök, hogy előkerültél épségben, és remélem, el tudsz majd jönni. Oldie, sajnálom, hogy sehogy sem fér bele a költségvetésbe ez a tali, bár azt gondoltam, két metrójegyen nem múlhat a dolog. De a helyedben én is páros randit választanám, ha már választani kell, ez egyértelmű. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nem csak vonaljegyen múlik, hanem ott van ugye a vonatjegy is. Havonta csak pár ezrest tudok így is félrerakni, hogy jusson szórakozásra is. Ez van sajna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nem csak vonaljegyen múlik, hanem ott van ugye a vonatjegy is. Havonta csak pár ezrest tudok így is félrerakni, hogy jusson szórakozásra is. Ez van sajna. De ha a nyugati környékén van a tali akkor is kell vonatjegy nem? Mondd inkább, hogy nem akarsz jönni, nem fog senki megharagudni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Most jutott eszembe, hogy még én sem nyilatkoztam, de semmi jóval - vagy biztossal - nem szolgálhatok, mert egyelőre úgy látszik, hogy nem tudok elmenni, de ha isten is úgy akarja, nyomorúságos pénzügyi helyzetem szeptembertől változik, és akkor már nem lesz olyan találkozó, amit pénz miatt kénytelen leszek kihagyni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. De ha a nyugati környékén van a tali akkor is kell vonatjegy nem? Mondd inkább, hogy nem akarsz jönni, nem fog senki megharagudni. Már sorry Ody, de h*lye vagy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Már sorry Ody, de h*lye vagy. Miért is? Korábban azt sugalltad, hogy az a baj miszerint nem a nyugatihoz közel talizunk. Azt egy szóval se mondtad, hogy akkor se jönnél ha ott taliznánk. Ezért éreztem úgy, hogy csak kifogásokat keresel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Miért is? Korábban azt sugalltad, hogy az a baj miszerint nem a nyugatihoz közel talizunk. Azt egy szóval se mondtad, hogy akkor se jönnél ha ott taliznánk. Ezért éreztem úgy, hogy csak kifogásokat keresel. Hát akkor picit gondold át ezt az egészet Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Mikor lesz a következő fórum tali? Bár üres a kassza, de megint készült Istenek Itala, így azt is vihetnék. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Jövő7 pénteken Pildiéknél. A Kökitől ingyen taxi van hozzájuk Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Ohh! És Pildi konkrétan merre.na inkább írok neki privátot.......... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) Orki, csak Kőbánya-Kispestig kell eljutni, kék metró vége, szerintem Neked ez megoldható De ha bármi van, segítek Milyen ital konkrétan? Off Dzséjt, csak nem munkahelyed lesz? Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - MissKarrde Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Mikor lesz a következő fórum tali?Bár üres a kassza, de megint készült Istenek Itala, így azt is vihetnék. Aug. 21. péntek, tök jó lenne, ha jönnél. Egyébként XVIII. kerület Pestlőrinc a szűkebb hazám. Az Istenek Itala ugyan nem tudom, mi, de hozhatsz belőle. A Kökitől ingyen taxi van hozzájuk Ingyen taxi nincs , de 2x4 embert szívesen hozok-viszek, amennyiben egyszerre gondolnak jönni-menni. Két fordulónál többet nem vállalok, mert taxis azért tényleg nem vagyok. Lassan majd összeszedhetjük együtt, ki jönne végül és mikorra gondolta az érkezését Kőbánya-Kispest metró végállomáshoz, így kiderülhet, kit tudok elvinni elsőre vagy másodjára. Bocs, ha a végén valaki mégis buszozni kényszerül (ha lesz ilyen, neki megírom majd a címet és hogy hogyan találhat ide), de talán érthető, hogy a délelőttöt nem akarom a volánnál tölteni, amíg Ti már a fa alatt hűsöltök. Dzséjt, sajnálnám, ha megint nem tudnál részt venni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Esélyes, hogy megyek én is. A Kö-Ki- ig eltalálok.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Szépen összegyűltünk. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Aug 21. Huh még kétséges, de dolgozok az ügyön. Istenek itala a HP addigra a tarackbarack mellett(Mert olyan selymes, hogy kétdecit minimum megiszol és utána üt), lesz szilva is tán. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.