Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ha a mozit nézzük, akkor egyik sem a legjobb, mert Zuglóban érdemes leszállni (az több km-rel kevesebb vonatjegy, de mondjuk Kispestről is be lehet metrózni átszállással), onnan van közel a mozi, de Ody majd eldönti, hogyan jön ki neki jobban Én csak vázolom a lehetőségeket Akkor tényleg Zugló a legjobb megoldás, árban is biztos. Nem ismerem a vonatmegállókat, ezért ez eszembe sem jutott... Nekem jó a Katica, főleg mert nem tudok közelebb másik hasonlóan jó és normális helyet. Hiába vagyok pesti, az Arénában még csak egyszer voltam, az a környék nekünk már eléggé kiesik, vásárlás szempontjából mindenképp, és jó mozi is van közelebb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ezt most úgy írtad, mintha Ody nem ezt írta volna Ezt te most meg úgy írtad, mintha nem Oldie írta volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Zuglótól milyen messze van a mozi? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Én csak ránéztem most a térképre, és azért nem a szomszédban van. A Hungária körút - Thököly út kereszteződésénél van az állomás, és onnan két villamosmegálló még csak a Népstadion, vagy 3 buszmegálló a Keleti. Ennyi mondjuk lehet gyalogolni is, de lehet hogy metrózni egyszerűbb lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Én csak ránéztem most a térképre, és azért nem a szomszédban van. A Hungária körút - Thököly út kereszteződésénél van az állomás, és onnan két villamosmegálló még csak a Népstadion, vagy 3 buszmegálló a Keleti.Ennyi mondjuk lehet gyalogolni is, de lehet hogy metrózni egyszerűbb lenne. Akkor marad a metró egy jeggyel, Kispesttől. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ezt te most meg úgy írtad, mintha nem Oldie írta volna Miért kell nektek ilyen egyformán kiejthető név... Ody, Oldi, unoka, dédunoka, egyre megy... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ezt most úgy írtad, mintha Ody nem ezt írta volna Kicsit hülyén fogalmaztam Akkor tényleg Zugló a legjobb megoldás, árban is biztos. Nem ismerem a vonatmegállókat, ezért ez eszembe sem jutott... Nekem sem jutott sokszor eszembe a Nyugatin kívül a többi régebben, de mostanában szoktam a többire is gondolni. Ahogy nézem, Zuglóból 1-es villamossal pár megálló, utána meg a stadiontól gyalog nem sok. Gyalog összesen kb. 25 perc lehet tekintve, hogy nekem kb. 25 perc gyalog Zuglóból a Keleti, itt csak az irány kicsit más, azért saccolom térkép alapján ugyanannyinak a távot. Mindenesetre a piros metró vonaltól is kell még legalább 10 percet gyalogolni, akár a Keleti, akár a Stadionok megállótól nézzük. Ody, ne feledd el, hogy Kispest után még a Deákon át kell majd szállni a piros vonalra az Örs vezér tér felé Ezt az időbe majd be kell számolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody, ne feledd el, hogy Kispest után még a Deákon át kell majd szállni a piros vonalra az Örs vezér tér felé Ezt az időbe majd be kell számolni.Majd megoldjuk valahogy. Addig még van idő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Minek villamos, amikor metróval el lehet jutni a Lehet térig Az átszálláshoz se kell új jegyet válltani. Amúgy ez a Katicai kiruccanás tőlem attól függ, hogy mennyire leszek éhes Kaját külön nem akarok vásárolni, elég kiadás az utazás meg a mozijegy :S Roppant egyszerü.Mert nem az a metró megy Lehel térre, ami a Keletinél megáll.Semmi értelme elmetrózni a Deákig majd vissza.Gyorsabb ha egy megálló a metróval majd 4 a villamossal, főleg, hogy a Combinok percenként járnak. MissKarrde: Jobban jártok ha Kispesten szálltok le.A metró - mégha 2 is - gyorsabb és egyszerübb mint bármi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Roppant egyszerü.Mert nem az a metró megy Lehel térre, ami a Keletinél megáll.Semmi értelme elmetrózni a Deákig majd vissza.Gyorsabb ha egy megálló a metróval majd 4 a villamossal, főleg, hogy a Combinok percenként járnak.Miért ne lenne értelme? Míg valaki a Nyugatitól elgyalogol a Katicáig, "én" addig már a metrózással a második bambimat fogom inni a Katicában Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ok, de frenkie azt is számold be, hogy egy jeggyel lehet mindkét metrón utazni, míg ha villanyosra szállnak akkor új jegyet kell venni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Skaccok, nagyon durván beteltek a termek A legszélén vannak még jegyek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Skaccok, nagyon durván beteltek a termek A legszélén vannak még jegyek.Nem csodálom. Nálam lesz a vitriol. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Miért ne lenne értelme? Míg valaki a Nyugatitól elgyalogol a Katicáig, "én" addig már a metrózással a második bambimat fogom inni a Katicában Osztom Oldie véleményét. Főleg télen jobb a metrót várni kétszer meleg helyen, mint villamosmegállóban ácsorogni, bár a Combino tényleg gyakran jár. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Azért nem gondoltam volna, hogy vasárnap 12:30-as időpont ilyen népszerű lesz...Elég sokan vagyunk már a teremben. Be fog telni hamarosan.. Úgy látszik más vidékiek is csak akkor érnek rá. Számukra is az az időpont felel meg, hogy aztán ne késő este utazzanak haza Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ok, akkor metró. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. MissKarrde: Jobban jártok ha Kispesten szálltok le.A metró - mégha 2 is - gyorsabb és egyszerübb mint bármi. Lehet, hogy én a Déliből jövök, akkor meg egyértelműen piros metró Még kiderül Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Lehet, hogy én a Déliből jövök, akkor meg egyértelműen piros metró Még kiderül Nem velem jössz? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Nem velem jössz? Még nem tudom, mi lesz pontosan. Van rá esély, hogy szombaton Pesten alszok, de ez még nem biztos. Amint kiderül, hogyan alakul, írok mindenképpen, és akkor veled megyek Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Főnök azt mondta, vehetem 100%-nak! Januárban átszervezés, 5 nyugdíjba menő áo helyet jön 2 új, és kettőnk közül én választhatom meg hogy melyik hely Úgyhogy, köszönöm a drukkolást, februárban fórumtali Pécsett! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Úgyhogy, köszönöm a drukkolást, februárban fórumtali Pécsett!Szerintem egyedül leszel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerintem egyedül leszel. Nem biztos az. Orkinak és kudarnak is jobban jönne, mint egy pesti fórumtali. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nem biztos az. Orkinak és kudarnak is jobban jönne, mint egy pesti fórumtali. Bocsánat! Akkor hárman lesznek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Ezért kellett volna még Krandénak talizni egy utolsót veletek vasárnap, mielőtt elutazik a messzi messzi Pécsre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Krande, gratula, jó sok Nem lehetne inkább 1-2 hónappal később? Február nekem nagyon necces, pedig nagyon mennék Pécsre, mert sose jártam ott Szerkesztve: 2009. December 5. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Krande, gratula, jó sok Nem lehetne inkább 1-2 hónappal később? Február nekem nagyon necces, pedig nagyon mennék Pécsre, mert sose jártam ott Én is mennék de 11000 Ft lesz jövőre a vonatjegy Pécsre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Oda-vissza nekem nyolc óra az út, úgyhogy kizárt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nekem is eléggé nehéz lenne innen, de sajnos szeretném látni a várost is egyszer az életben. Remélhetőleg Krande addigra kiismerné a helyet, és tudna keresni egy jó olcsó szállást egy éjszakára Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Oda-vissza nekem nyolc óra az út, úgyhogy kizárt.Előbb mennék el Londonba mint Pécsre. Vonattal főleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nekem is eléggé nehéz lenne innen, de sajnos szeretném látni a várost is egyszer az életben. Remélhetőleg Krande addigra kiismerné a helyet, és tudna keresni egy jó olcsó szállást egy éjszakára Nincs az az Isten, hogy 11 ezret kiadjak vonatjegyre. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.