Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Persze, utána is jó. Szállás: hát, van egy kósza fotelágy meg egy kanapé amin három ember elfér, ha kihúzzuk. Viszont amennyi bútorféle van, szivaccsal sem férnénk el többen. Az utazást szerintem "car-pool" módszerrel a legnormálisabb, holnap/utána teszteljük apcival az utat. Orki, Kudar: nálatok lenne szállás? Persze, utána is jó elvileg, sőt, lehet hogy a tavaszi lomtalanítás után még kis hely is lesz. Apropó, kell valakinek néhány igazi retrós fotel? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Krande, hol fogsz lakni, albérletben? És teljesen igaz, Pécsett talizni csak ott alvással érdemes, mert még autóval is eltart 3 órát az út (bár én még legutóljára a régi 6-os úton jártam arra évekkel ezelőtt, lehet, hogy most már gyorsabb valamivel). Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nagymamámnál. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Az a legjobb megoldás. Legalább a család sem kerül olyan távol. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Apropó, kell valakinek néhány igazi retrós fotel? Sajna pár éve beszereztem kettő elég régi fajtát, így nem Nagyszülőnél biztos jó lesz majd lakni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ody, most már 100%, hogy a fórumtali előtti szombaton megyek fel Pestre barátnőmhöz csavarogni, szóval vasárnap reggel a Déliből indulok a mozihoz. Viszont a tali után jöhetünk együtt haza Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ody, most már 100%, hogy a fórumtali előtti szombaton megyek fel Pestre barátnőmhöz csavarogni, szóval vasárnap reggel a Déliből indulok a mozihoz. Viszont a tali után jöhetünk együtt haza Szuper. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Előtte majd megbeszéljük, hogy mikor érsz fel az Arénéhoz, mert én is akkorra időzítem az oda érkezést Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Előtte majd megbeszéljük, hogy mikor érsz fel az Arénéhoz, mert én is akkorra időzítem az oda érkezést Ok. Pildivel érkezem, mert Kispesttől megyek majd. A jegyem is csak addig szól. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Én is mennék de 11000 Ft lesz jövőre a vonatjegy Pécsre. Mennyi??????????Azt a szentségit.Kicsit hozzáteszek aztán kint vagyok ennyiért mondjuk Münchenben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Off Igen, sajnos ez van, a külföldre való kiruccanás a közelbe kevesebbe kerül Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Nekem is oda-vissza egy Pécsi út 10000+ Ft lenne, szóval ha csak nem lesz addigra kocsim (nem lesz), akkor ilyen találkákat én is kihagyok, amikor csak a Pesti út egy 7-8000-et elvisz buszozással, BKV-zással, meg ha még veszek is mondjuk kaját vagy piát. Pécsre 20-at kéne félretenném Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ez valami borzalom komolyan.De legalább minőség lenne.Rohadó kocsikban, iszonyú lassan haladva, késve még van pofájuk ennyit elkérni.Röhej. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ez valami borzalom komolyan.De legalább minőség lenne.Rohadó kocsikban, iszonyú lassan haladva, késve még van pofájuk ennyit elkérni.Röhej.Cegléd és Pest között nagyon jó a közlekedés. Ezzel nincs bajom. De akkor is drága na. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Veszprém és Pest között sem rossz (félóránként járnak a nagy böhöm dögök... Egyedül az ülések gázak, de az a hosszú lábaim miatt ), viszonylag pontosak, sőt, olykor még előbb is érnek be, amit csak díjazni tudok. Tényleg csak az ár a gebasz, mert ez csak akkor nem lenne sok, ha dögös félpucér csajok szolgálnának fel ingyen piát az út alatt, és még le is... takarítanák a szemüvegem. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Nekem is oda-vissza egy Pécsi út 10000+ Ft lenne, szóval ha csak nem lesz addigra kocsim (nem lesz), akkor ilyen találkákat én is kihagyok, amikor csak a Pesti út egy 7-8000-et elvisz buszozással, BKV-zással, meg ha még veszek is mondjuk kaját vagy piát. Pécsre 20-at kéne félretenném Akkor legegyszerűbb a videó konferencia, nem? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Akkor legegyszerűbb a videó konferencia, nem? Nem, a legegyszerűbb a fórumba irogatni. A gondolatok remekül átjönnek így is, csak egymás arcát nem látjuk.Persze egy személyes talit semmi nem tud pótolni, ezért is jó, hogy vannak talik időnként. Igazán kár, hogy aki távolabb lakik Pesttől, annak ez komoly anyagi megterhelést jelent, ezért nem jönnek néhányan annyiszor, ahányszor szeretnének. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Meglássátok, amint feltalálják a transzportereket, máris könnyebb lesz az életünk 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Meglássátok, amint feltalálják a transzportereket, máris könnyebb lesz az életünk Egyetlen utazás áráért annyit kérnének, amiből akár MÁV-BKV tarifán körbeutazod a Földet..... :S Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Még másfél hét és már ennyien vagyunk vasárnap 12:30-kor Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A rossz helyek megmaradtak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Voltam úgy már mozin, hogy csak az első sorban akadt pár szabad hely, szóval akár még ezek is betelhetnek Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Voltam úgy már mozin, hogy csak az első sorban akadt pár szabad hely, szóval akár még ezek is betelhetnek HP6-nál minden előadáson teltház volt.... Kíváncsi vagyok, itt mi lesz. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) HP6-nál minden előadáson teltház volt.... Kíváncsi vagyok, itt mi lesz. A plafonról is emberek lógnak majd Szerkesztve: 2009. December 8. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Kicsit kényelmetlen lesz nekik Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Tavasszal lesz a tali, úgy tervezem. Nem jó, előbb legyen. Csinálj TV+lejátszó avató bulit Aminek a csúcsa a TCW pár részének megtekintése Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Nem jó, előbb legyen. Csinálj TV+lejátszó avató bulit Aminek a csúcsa a TCW pár részének megtekintése De kis türelmetlen vagy. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. De kis türelmetlen vagy. Hát ja. Nagyon úgy néz ki várok még a monitor+BR olvasóval egy ideig. Nyáron átalakítjuk kicsit a felső szintet és addig spórolok egy BR lejátszó + nagy TV v. kivetítőre. Na de addig is megnézném, milyen lehet BD-n a sorozat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Ha nyáron lesz az átalakítás, akkor neked jó tavasszal is a tali és a próba De egyébként én is kíváncsi vagyok, milyen lehet, megértem, hogy mennél már De szerintem maradjunk annyiban, hogy max. 2 részt nézünk meg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hát ja. Nagyon úgy néz ki várok még a monitor+BR olvasóval egy ideig. Nyáron átalakítjuk kicsit a felső szintet és addig spórolok egy BR lejátszó + nagy TV v. kivetítőre. Na de addig is megnézném, milyen lehet BD-n a sorozat Hátha lökést ad a vásárláshoz a tapasztalat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.