Ugrás a kommentre

Fórumtali

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én sajnos nem tudok, szokott mód anyagi nehézségek miatt. És ahogy a helyzet áll, valószínű idén sem sűrűn fogunk találkozni. Lehet annál is kevesebbszer, mint tavaly :)

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
Én sajnos nem tudok, szokott mód anyagi nehézségek miatt. És ahogy a helyzet áll, valószínű idén sem sűrűn fogunk találkozni. Lehet annál is kevesebbszer, mint tavaly :)
Ez nagyon rossz hír. :) Akkor gondolom hozzám se jössz...
Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Ez nagyon rossz hír. :) Akkor gondolom hozzám se jössz...

Nem tudom. Az még messze van, addig bármi lehet. Nem látok rá sok esélyt, de ha isten adja, összejön, akkor ott leszek.

Darth_Phobos írta:
Dzséjt, akkor sajnos nem tudom a HP könyveket odaadni :P

Hát nem. A nagyobb baj, hogy fogalmam sincs, mikor tudom majd visszaadni Tenel Ka-nak azokat, amik nálam vannak. :)

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
A nagyobb baj, hogy fogalmam sincs, mikor tudom majd visszaadni Tenel Ka-nak azokat, amik nálam vannak. :)

Ha majd tudsz egyszer jönni, ő pedig nem, akkor majd átveszem és elviszem én. Csak itt az a nagyobb baj, hogy nem tudni, tudsz-e valamikor jönni :)

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
Ha majd tudsz egyszer jönni, ő pedig nem, akkor majd átveszem és elviszem én. Csak itt az a nagyobb baj, hogy nem tudni, tudsz-e valamikor jönni :)

Hát ez az. Na de majd ezt is megoldjuk valahogy. Kis szerencsével jóra fordulnak a dolgok, és akkor nem lesz ezzel sem probléma :)

Hozzászólás ideje:

Eddig úgy néz ki, hogy megyek.

Katicába fogunk becsületet süllyeszteni, mert akkor elöző este igyekszek összedobni valami süti féleséget. Nyugi nem a csótányos muffinra gondoltam.

Hol találkozunk a westendnél vagy anyugatinál, mikor?

Hozzászólás ideje:
  orki írta:
Eddig úgy néz ki, hogy megyek.

Katicába fogunk becsületet süllyeszteni, mert akkor elöző este igyekszek összedobni valami süti féleséget. Nyugi nem a csótányos muffinra gondoltam.

Hol találkozunk a westendnél vagy anyugatinál, mikor?

Jó lenne a westend előtt a padoknál. Az időt még nem tudjuk. :D
Hozzászólás ideje:

Nekem is jó a 11. :)

MissKarrde írta:
11-nél előbb ne legyen a tali, valószínűleg oda sem érek addig, szóval foglaljatok majd helyet nekem a Katicában.
Ez csak természetes. :)

Frenkie írta:
Én meg akkor odamegyek a Katicába 10-11 között.Amig jöttök iszok valamit. :)
OK, de csak módjával. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.