Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Akkor a jövő héten a következők jönnek a talira: Karrde, Pildi, Frenkie, Phobos, Ody. Kit hagytam ki? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Bomarr,Dzséjt,Donát, Oldie nem jönnek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Bomarr,Dzséjt,Donát, Oldie nem jönnek?Bomarr azt mondta, lehet, hogy ráér! Donát már jelezte, hogy sajnos nem tud jönni. Dzséjt és Oldie felbukkanása kérdéses. Szerintem nem jönnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Én sajnos nem tudok, szokott mód anyagi nehézségek miatt. És ahogy a helyzet áll, valószínű idén sem sűrűn fogunk találkozni. Lehet annál is kevesebbszer, mint tavaly Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Én sajnos nem tudok, szokott mód anyagi nehézségek miatt. És ahogy a helyzet áll, valószínű idén sem sűrűn fogunk találkozni. Lehet annál is kevesebbszer, mint tavaly Ez nagyon rossz hír. Akkor gondolom hozzám se jössz... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Én se tudok most menni, más elintéznivalók miatt melyek anyagi kiadással is járnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Orki is jelezte, hogy nagy valószínűség szerint jönni fog. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Oldie, Dzséjt kár hogy nem jösztök. /Oldie-t már 1 éve nem láttam, nagyon leeresztett mostanság / Dzséjt, akkor sajnos nem tudom a HP könyveket odaadni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Sajnálom, hogy páran nem tudnak jönni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Ez nagyon rossz hír. Akkor gondolom hozzám se jössz... Nem tudom. Az még messze van, addig bármi lehet. Nem látok rá sok esélyt, de ha isten adja, összejön, akkor ott leszek. Dzséjt, akkor sajnos nem tudom a HP könyveket odaadni Hát nem. A nagyobb baj, hogy fogalmam sincs, mikor tudom majd visszaadni Tenel Ka-nak azokat, amik nálam vannak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. A nagyobb baj, hogy fogalmam sincs, mikor tudom majd visszaadni Tenel Ka-nak azokat, amik nálam vannak. Ha majd tudsz egyszer jönni, ő pedig nem, akkor majd átveszem és elviszem én. Csak itt az a nagyobb baj, hogy nem tudni, tudsz-e valamikor jönni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Ha majd tudsz egyszer jönni, ő pedig nem, akkor majd átveszem és elviszem én. Csak itt az a nagyobb baj, hogy nem tudni, tudsz-e valamikor jönni Hát ez az. Na de majd ezt is megoldjuk valahogy. Kis szerencsével jóra fordulnak a dolgok, és akkor nem lesz ezzel sem probléma Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Reméljük a legjobbakat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Én szurkolok neked Dzséjt. Az én elméleti talimig meg már két hónap sincs hátra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Köszi Ody: az alig két hónap az én olvasatomban még a "marha messze van" kategóriába esik. Ki tudja, lehet előtte való héten megnyerem az 5-öst Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Mikor találkozzunk szombaton? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. 11 körül? A Katica szerintem sokkal korábban nem nyithat. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Mikor találkozzunk szombaton? Nekem holtmindegy.Amikor nektek jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. 11 körül? A Katica szerintem sokkal korábban nem nyithat.Szerintem már reggel 8 -kor nyitva van. De nekem is mindegy, én már 10-re fent leszek. Vagy még előbb. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Megnéztem a neten, 0-24 óráig nyitva van. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Eddig úgy néz ki, hogy megyek. Katicába fogunk becsületet süllyeszteni, mert akkor elöző este igyekszek összedobni valami süti féleséget. Nyugi nem a csótányos muffinra gondoltam. Hol találkozunk a westendnél vagy anyugatinál, mikor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Hozzászólás ideje: 2010. Március 7. Eddig úgy néz ki, hogy megyek. Katicába fogunk becsületet süllyeszteni, mert akkor elöző este igyekszek összedobni valami süti féleséget. Nyugi nem a csótányos muffinra gondoltam. Hol találkozunk a westendnél vagy anyugatinál, mikor? Jó lenne a westend előtt a padoknál. Az időt még nem tudjuk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. 11-nél előbb ne legyen a tali, valószínűleg oda sem érek addig, szóval foglaljatok majd helyet nekem a Katicában. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Nem mondom 100%-ra, de nagyon-nagyon valószinü, hogy ott leszek. Legkésőbb szerdára már tudok konkretizálni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Nekem jó lesz a 11 a padoknál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Akkor legyen 11 óra. Én már jóval előtte fenn leszek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Én meg akkor odamegyek a Katicába 10-11 között.Amig jöttök iszok valamit. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Nekem is jó a 11. 11-nél előbb ne legyen a tali, valószínűleg oda sem érek addig, szóval foglaljatok majd helyet nekem a Katicában. Ez csak természetes. Én meg akkor odamegyek a Katicába 10-11 között.Amig jöttök iszok valamit. OK, de csak módjával. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Én meg akkor odamegyek a Katicába 10-11 között.Amig jöttök iszok valamit. Foglald a helyet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Ez csak természetes. Köszi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.