Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Én csak a vége felé eszméltem, hogy nálam is van gép, így csak akkortól vannak képek. Viszont próbálkoztam vaku nélkül is fotózni a "moziteremben", hogy a tényleges fényviszonyok is meg legyenek örökítve. És a végén az állomáson is készült pár kép. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Jaj. Ezek is jó képek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Jó kis képek lettek. Jó buli lehetett. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. (szerkesztve) Jó képek lettek. Hálistennek a képeken annyira nem látszik, hogy mennyi sört ittam. Szerkesztve: 2010. Május 2. - Frenkie Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Frankó képek. Frenkie-vel tisztára Hoth-os kékségben üldögélünk ott a sarokban. Szerkesztve: 2010. Május 3. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Hálistennek a képeken annyira nem látszik, hogy mennyi sört ittam. Amúgy se látszott. Nekem legalábbis nem volt feltűnő. Szerkesztve: 2010. Május 3. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Jó képek lettek. Hálistennek a képeken annyira nem látszik, hogy mennyi sört ittam. Csak azt ne mond, hogy egy kortyot se ittál! Vagy esetleg valami láthatatlan damillal vagy "kitámasztva"? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Amúgy se látszott. Nekem legalábbis nem volt feltűnő. Nem igazán látszik rajta, ha megiszok jó pár üveggel Tavaly én is tapasztaltam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Frankó képek. Frenkie-vel tisztára Hoth-os kékségben üldögélünk ott a sarokban. Fenn volt a kék szűrő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Csak azt ne mond, hogy egy kortyot se ittál! Vagy esetleg valami láthatatlan damillal vagy "kitámasztva"? Dehogynem ittam.Mindig volt egy teli doboz sör a kezemben. Meg pár vodka is lecsúszott.Szerintem hazafele a vonaton már nem igazán forgott a nyelvem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Ime az én képeim.Innen látszik, hogy volt a fejemben. Amik a munkahelyemen készültek tökéletesek lettek, itt viszont volt néha bemozdulás. Pedig a mobil nagyon jó képet tudna csinálni. Szerkesztve: 2010. Május 3. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megalol! Néhol úgy nézek ki a felgyűrődött melegítőmben, mint valami topis alak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Ezek a képek is frankók. Fenn volt a kék szűrő. Csak nehogy Adywan kezébe kerüljenek mert akkor az kapásból kékteleníti őket. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hát, mi tagadás, némelyik valóban elég homályos lett. De sebaj! Ilyenek is kellenek néha, mint az én vaku nélküli kisérleteim. És vannak köztük jó képek is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Holnap jön az Avatar. Kár, hogy nem most szombaton lesz a tali. Mert mennyivel jobb lett volna az Avatar a Rambo-nál... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hát, mi tagadás, némelyik valóban elég homályos lett. A poén, hogy pont azok a leghomályosabbak, amin Frenkie is szerepel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. A poén, hogy pont azok a leghomályosabbak, amin Frenkie is szerepel Vérbeli realtime felvételek, mi? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Mert mennyivel jobb lett volna az Avatar a Rambo-nál... Hajaj A poén, hogy pont azok a leghomályosabbak, amin Frenkie is szerepel Nekem is ez tűnt fel Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Akkor lehet, hogy én vizet ittam? A Rambo egy kicsit az én bűnöm is. Megkértem Ody-t, hogy nézünk bele egy dvd-be, hogy azt hogyan játsza le a br-lejátszó. Véletlenül a Rambo került elő. Szerkesztve: 2010. Május 3. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hajaj Te eljöhetsz Avatart nézni bármikor. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Véletlenül a Rambo került elő. Teljesen véletlenül, mi? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Teljesen véletlenül, mi? Erről én nem tudok nyilatkozni mert nem voltam jelen amikor az eset történt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. A Rambo egy kicsit az én bűnöm is. Megkértem Ody-t, hogy nézünk bele egy dvd-be, hogy azt hogyan játsza le a br-lejátszó. Véletlenül a Rambo került elő. Semmi gond, már kihevertem a sokkot. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Teljesen véletlenül, mi? Amikor Ody sejtelmes mosollyal kotorászott a dvd-k között, akkor már sejtettem, hogy nem Csipkerózsikával lesz tesztelve a rendszer. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Te eljöhetsz Avatart nézni bármikor. Majd észben tartom Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Bomarr: Mennyire biztos a június 5.-ei dátum a te talidhoz? Csak azért kérdem mert egy szombaton el kéne mennem ásni, de azon a hétvégén nem szeretnék mikor a tali van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Bomarr: Mennyire biztos a június 5.-ei dátum a te talidhoz? Csak azért kérdem mert egy szombaton el kéne mennem ásni, de azon a hétvégén nem szeretnék mikor a tali van.Bár nem vagyok Bomarr, de szerintem bombabiztos. Ellenkezőleg már szólt volna. Gondolom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nagyon jó lenne, ha nem lenne változás, mert nekem azon a környéken másik szombat már nem lenne alkalmas. Én az eddigiek alapján biztosnak vettem a dátumot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nagyon jó lenne, ha nem lenne változás, mert nekem azon a környéken másik szombat már nem lenne alkalmas. Én az eddigiek alapján biztosnak vettem a dátumot. Én is mindent aköré építettem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.