Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Persze nekem is ez a dátum van a fejemben, de azóta közbe is jöhetett neki valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Persze nekem is ez a dátum van a fejemben, de azóta közbe is jöhetett neki valami.Akkor bizonyára írt volna. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Remek! Pildi jégerét mindenképp viszem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Ok ,köszi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Örülök. Remek! Pildi jégerét mindenképp viszem. Helyes, majd figyelmeztetlek is, hogy nehogy elfelejtsd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Helyes, majd figyelmeztetlek is, hogy nehogy elfelejtsd. Ne félj ezt biztos nem fogom elfelejteni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Ne félj ezt biztos nem fogom elfelejteni. Mellé persze kell egy láda sör is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Mellé persze kell egy láda sör is. Azt majd megvesszük a Westendben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Remek! Pildi jégerét mindenképp viszem. Good. Goooood Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Good. Goooood Hozzám hozta talira azt egy litert, de nem sok fogyott belőle. Rog elől el kellett zárni, mert megitta volna az egészet. :D Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzám hozta talira azt egy litert, de nem sok fogyott belőle. Nem hoztam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzám hozta talira azt egy litert, de nem sok fogyott belőle. Rog elől el kellett zárni, mert megitta volna az egészet. :DAkkorát azért nem kell lódítani. Én már csak az üres üveget kaparinthattam volna meg mert ahogy kinyitottad rögtön fel is hajtottad mind egy cseppig a piát belőle. :D Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Két hét múlva tali. Remélem ti is várjátok Szeretném tudni, hogy kb. hány emberre számitsak, ugyhogy aki biztos jön az jelezze. Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Két hét múlva tali. Remélem ti is várjátok Szeretném tudni, hogy kb. hány emberre számitsak, ugyhogy aki biztos jön az jelezze. Köszi Én nagyon várom és mindenképp ott leszek! Majd az időpontokat lassan ki lehetne találni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Én is biztosan megyek és örömmel. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Én még nem tudom, lévén vizsgaidőszak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. 99,999999%, hogy megyek. Az a 0,000001% az isteni kicseszés lehet csak, mint akadályozó tényező Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Mindenképp megyek én is. Már számolom vissza napokat. Köszönjük a meghívást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Én is megyek, már nagyon várom Köszi, hogy vállalod megint a talit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Nagyszerű, hogy ennyien megyünk! Már nem sokat kell aludni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Én meg azon agyalok, hogyan tudnánk levinni egy láda sört oda. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Én meg azon agyalok, hogyan tudnánk levinni egy láda sört oda. ez egy nagyon komoly kérdés, amit felelősen és céltudatosan kell megvizsgálni, majd meghozni a helyes döntést. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Lehet, hogy nálunk a kisboltban megoldható, de ennek még utána kérdezek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. ez egy nagyon komoly kérdés, amit felelősen és céltudatosan kell megvizsgálni, majd meghozni a helyes döntést. Már meg is találtam a megoldást. De ezt a kérdést majd a tali elött közvetlenül kibontom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Már meg is találtam a megoldást. De ezt a kérdést majd a tali elött közvetlenül kibontom.Bontsd ki most. Két lehetőség van. Úgy mint tavaly, még az indulás előtt bemegyünk a west end -be vásárolni. Ott megvehetjük, vagy majd Bomarrnál. Szerinted melyik lenne a jobb? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Bontsd ki most. Két lehetőség van. Úgy mint tavaly, még az indulás előtt bemegyünk a west end -be vásárolni. Ott megvehetjük, vagy majd Bomarrnál. Szerinted melyik lenne a jobb? Nektek kéne megvenni. Természetesen Bomarrnál elszámolunk. Budajenőn az a gáz hogy rohadt drága. Azaz ha megkérhetlek vegyél egy láda sört a Westendben, hozd le és ottt elszámolunk. Persze ha nem gond. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Nektek kéne megvenni. Természetesen Bomarrnál elszámolunk. Budajenőn az a gáz hogy rohadt drága. Azaz ha megkérhetlek vegyél egy láda sört a Westendben, hozd le és ottt elszámolunk. Persze ha nem gond.Természetesen nem gond! Meg van beszélve. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Természetesen nem gond! Meg van beszélve. Köszönöm szépen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Hozzászólás ideje: 2010. Május 21. Köszönöm szépen.Nincs mit. A darabszámot majd egyeztetjük, mert szerintem nincs már rekesz. A fajta is lényeges. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.