Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Viszont ha Rog nem jön, akkor Karrde mehet kocsival. Nem mintha nem látnám magam mellett szívesen, de így befér ő is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. (szerkesztve) Lesz még tali amire elmehetek. Úgy legyen Viszont ha Rog nem jön, akkor Karrde mehet kocsival. Nem mintha nem látnám magam mellett szívesen, de így befér ő is. A lehetőség adott, de még így is előfordulhat, hogy Veled megyek Majd ott elmesélem, hogy miért Maradjunk annyiban, hogy holnap este beírom, hogy végül mi lett. Vagy hívlak majd szombat reggel Szerkesztve: 2010. Június 3. - MissKarrde Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Úgy legyen A lehetőség adott, de még így is előfordulhat, hogy Veled megyek Majd ott elmesélem, hogy miért Maradjunk annyiban, hogy holnap este beírom, hogy végül mi lett. Vagy hívlak majd szombat reggel Ok rendben. Holnap este olyan 1-ig fent leszek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. És akkor a buszosok (vagy a buszos ) a 10:25-össel jönnek ugye? Majd kimegyek elétek a megállóba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Én 9:38 -ra leszek a nyugatiban. Hol találkozzunk és mikor? Frenkie! Most akkor konkrétan mennyi sört vegyünk? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ody: Én is muszáj vagyok azzal menni, mert a következő IC és már későn is ér be... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ody: Én is muszáj vagyok azzal menni, mert a következő IC és már későn is ér be...A következő IC 10 perccel utána jön. Persze az csak hely jeggyel utazható. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Az azutánira gondoltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Az azutánira gondoltam.Igaz, 10 perc ide vagy oda már nem számít. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Mégis csatlakozom Pildihez, így alakult Frenkie, remélem, nem baj, ha mégsem Veled megyek, ha már van lehetőségem Pildivel menni 10-re leszek fenn Pesten, és ha jól emlékszem, a Média Markt előtt találkozunk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Én a Media Markt előtt leszek fél 11-kor, ahogy már írtam korábban, ott várlak benneteket. Onnan már csak pár méter a parkoló, bepakolunk és már indulhatunk is. Szerintem 11 körül Budajenőn leszünk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Na itt vagyok. Bomarr: Igen a 10.25-össel megyek. MissKarrde: Semmi gond. Ody: Egy ládányit azaz 20 üveggel kéne venni. Választhattok. Melyiket vigyem el? A Tortilla chipset hot salsa szósszal, vagy sima chipseket(sós, paprikás). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Én a tortillára szavazok, bár valószínűleg én nem fogok enni chipset, ugyanis fogyókúrázok Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Nem baj, Donát, salátát ehetsz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. (szerkesztve) Én a tortillára szavazok, bár valószínűleg én nem fogok enni chipset, ugyanis fogyókúrázok Én is a tortillára szavazok Frenkie: melyik volt az akciós és mennyiért? Szerkesztve: 2010. Június 4. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ok akkor azt viszem. A Dreher volt 179 ft+üveg. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A következő taliu mikor lesz? Hátha arra már tudok menni Ezt most kihagyom, érezzétek jól magatokat helyettem is! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Szerintem én úgy 9:40 körül érek oda a Westendbe, legkésőbb 10-re. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Remek Szerintem idővel meg fogjuk egymást találni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ok akkor azt viszem. A Dreher volt 179 ft+üveg.Az 200Ft. Remélem a többiek is beszállnak majd, mert nincs annyi pénzem, hogy egyedül megvegyem. Szerintem én úgy 9:40 körül érek oda a Westendbe, legkésőbb 10-re.Hol találkozzunk? Előtte a padoknál? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ha nagyon elveszünk, majd hívjuk egymást Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Erre gondoltam én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Ha nagyon elveszünk, majd hívjuk egymást Erre gondoltam én is Szerintem egyszerűbb lenne megbeszélni egy találka helyet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hol találkozzunk? Előtte a padoknál? Nem igazán ismerem a Westendet, szóval jobb lenne a metró oldalán a vízesésnél. Vagy a Media Markt, az mellett ma pont elmentem, így tudom, hol van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Nem igazán ismerem a Westendet, szóval jobb lenne a metró oldalán a vízesésnél. Vagy a Media Markt, az mellett ma pont elmentem, így tudom, hol van.Ok, akkor legyen a vízesés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A következő taliu mikor lesz? Hátha arra már tudok menni Ezt most kihagyom, érezzétek jól magatokat helyettem is!Köszi! Remélem a következőre Te is el tudsz jönni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A 20-ból én állnék 12-öt ti meg Dzséjttel 4-4-et. Ha jó így. ha gáz és nem tudtok annyit venni akkor viszek én is. Mennyit tudnátok venni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A 20-ból én állnék 12-öt ti meg Dzséjttel 4-4-et. Ha jó így. ha gáz és nem tudtok annyit venni akkor viszek én is. Mennyit tudnátok venni?Nem ezzel van a baj, hanem a kp -vel. De ha valaki beszáll mellém, akkor meg tudjuk venni. Mondjuk nekem nem igazán kell sör, mert borozni fogok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.