Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Én is így érzem. Ezt 3 éve el sem tudtam képzelni. Hogy egyáltalán el merek menni és ennyire elengedem magam. Most meg minden annyira természetes. És ez baromi jó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Így belegondolva, hogy honnan-hova jutottunk félelmetes. Az egyszerü ismerkedő fórumtaliktól, a lassan barátságig fokozódó ottalvós bulikig. Én ettől tök boldog vagyok. Nekem is tetszik, hogy eddig jutottunk, szerintem többen is így vagyunk ezzel Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Én is így vagyok ezzel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Frenkie: Annyira örülök, hogy feloldódtál Tök jó, hogy megmerted lépni, és gyakorlatilag az egész jellemed "fejlődött" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Frenkie: Annyira örülök, hogy feloldódtál Tök jó, hogy megmerted lépni, és gyakorlatilag az egész jellemed "fejlődött" Teljesen más lett mint volt pár évvel ezelőtt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Frenkie: Annyira örülök, hogy feloldódtál Tök jó, hogy megmerted lépni, és gyakorlatilag az egész jellemed "fejlődött" Én is örülök, meg köszönöm a bizalmat. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Mikor, kinél lesz a következő? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Mikor, kinél lesz a következő?Pildinél, júliusban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Így belegondolva, hogy honnan-hova jutottunk félelmetes. Az egyszerü ismerkedő fórumtaliktól, a lassan barátságig fokozódó ottalvós bulikig. Én ettől tök boldog vagyok. Nagyszerű dolog ez, az biztos. És nem hiszen, hogy gyakran előfordulna internetes fórumtársaságoknál, szóval még ritka különleges is. Vigyázni is kell rá, hogy megmaradjon. Pildinél, júliusban. Még némi szervezést és egyeztetést igényel a dolog, de igen, én is szeretnék egy talit tartani július közepén. Ha már minden biztos lesz, beírom majd a részleteket. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ha lehet kérnem július 26 előtti hétvégén legyen, mert 26-án hétfőn így is úgy is Bp-n kell lennem.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ha lehet kérnem július 26 előtti hétvégén legyen, mert 26-án hétfőn így is úgy is Bp-n kell lennem.... Szerintem ez nem kívánságműsor. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Hozzászólás ideje: 2010. Június 13. Ha lehet kérnem július 26 előtti hétvégén legyen, mert 26-án hétfőn így is úgy is Bp-n kell lennem.... Sajnálom, de elég nehéz összehozni ezt egyébként is, így ezt nem tudom figyelembe venni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Örülök, hogy jól sikerült a fórumtali, jó volt megnézni a képeket. Remélem, a következőn ott tudok lenni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Örülök, hogy jól sikerült a fórumtali, jó volt megnézni a képeket.Remélem, a következőn ott tudok lenni. SimonZ, ezt a legjobbkor írtad, mert mindjárt jönnek a nálam tartandó tali részletei. Én is remélem, hogy el tudsz majd jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. No akkor végre eldőlt? Örömmel jelentem be, hogy sikerült egyeztetni itthon, így minden akadály elhárult a nálam tartandó fórumtali elől, ahová szeretettel várlak benneteket a macskákkal és a nyulakkal együtt. Az időpont: július 17. szombat Helyszín: Budapest, Pestszentlőrinc Találkozás: Kőbánya-Kispest metró végállomás MÁV-állomás felöli végén 11-12 óra körül. Létszámtól függően majd közösen átgondoljuk, hogy legyen az odaút és a bevásárlás. Evés: ebédre majd kitalálok valami finom, ámde egyszerű meleg ételt, amivel előre készülök, de ha valaki szeretne, itt is lehet rendelni pizzát (Don Pepe). És ha a sors is úgy akarja, akkor vacsorára megint süthetünk szalonnát. Ha meg nem, akkor legfeljebb már megint melegszendvics lesz. No meg saláta is biztosan. Ásványvízzel és némi üdítővel készülök, de az italokat alapvetően rátok bíznám. Még egy dolgot szeretnék kérni. Mi az előző hétvégén elutazunk vidékre, és én csak a tali előtti péntek este fogok hazajönni , így jó lenne, ha július 10. előtt tudnátok jelezni, ki szeretne és tudna eljönni, hogy mindent véglegesíthessünk még az elutazásom előtt. Röviden ennyit, a részletekről pedig még majd beszélünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Nagyszerű! Én biztos megyek Pildi. Remélem Zoli Te is tudsz jönni ezúttal! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Ennek nagyon örülök. Én mindenképp megyek. Köszönjük a vendéglátást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Sajnos én nem tudok menni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Remélem Zoli Te is tudsz jönni ezúttal!Mindenképpen megpróbálok. Jelzek, amint biztos lesz (10-e előtt). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Sajnos én nem tudok menni. Ezt nagyon sajnálom. Imádtad volna a cicákat... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Én is megyek Dzséjt, sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de tudjuk, hogy nem egyszerű eljönnöd a talikra. Hátha a következőre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Dzséjt: Én is sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Nagy valószínűség szerint oké lesz, annál is inkább, hogy ott leszek Pesten elvileg már akkor, de a munkától is függ, amit majd vállalni fogok... Mindenesetre egyelőre oké Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Hozzászólás ideje: 2010. Június 22. Ne sajnáljátok, legalább ki tudtok beszélni :) Majd ott leszek Frenkie-nél. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Ugyan Dzséjt, mi ilyet nem teszünk Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Áááááá, dehogy, tudom én :) Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Ez atali, mikor és hol lesz? most elvileg itthon vagyok! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. A mikor ott van Pildi hozzászólásában, és a hol is nagyjából Szerintem Kőbánya-Kispest MÁV-állomás lesz a talihely, és onnan megyünk így vagy úgy. Tavaly pl. Pildi addig kijött értünk autóval, de egyébként busszal is könnyen megközelíthető onnan a házuk, ha jól tudom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Ne sajnáljátok, legalább ki tudtok beszélni :) Majd ott leszek Frenkie-nél. Majd iszunk helyetted is. Én meg majd úgy csinálom ősszel, hogy el tudj jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. A mikor ott van Pildi hozzászólásában, és a hol is nagyjából Szerintem Kőbánya-Kispest MÁV-állomás lesz a talihely, és onnan megyünk így vagy úgy. Tavaly pl. Pildi addig kijött értünk autóval, de egyébként busszal is könnyen megközelíthető onnan a házuk, ha jól tudom. Valahogy így. Az autó ismét alku tárgya lesz a tesómmal, mivel a miénk nem lesz itthon, de majd megoldjuk valahogy, hogy kényelmesen mindenki eljusson hozzám, aki jön. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.