Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Egy nyitott terű találkozón nekem nem kell se hideg, se vihar... Megriasztottál a 37-tel jövő szombaton. Remélem addig enyhülés lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megriasztottál a 37-tel jövő szombaton. Remélem addig enyhülés lesz.Majd megiszunk egy hektó jéghideg sört és jó lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Majd megiszunk egy hektó jéghideg sört és jó lesz. Úgy ahogy mondod. Valahol a Kökinél meg is veszem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Jövő hétvégén úgy látszik remek időnk lesz. 37 fokkal és derült idővel. Ez remek?? Hőség lesz Én meg akkor kapok idegbajt (részben, másrészt, kiugrok a bőrömből), ha bekerül a novellám a Preyer Hugó győztesei közé, mert akkor jövő héten nekem is (újra) Pestre kell mennem. Drukkolás megy ezerrel duplán is, és akkor tudnál jönni Te is De ha fel kell mennem, akkor én ünnepelni fogok Szerintem tudunk hozzá asszisztálni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Ez remek?? Hőség lesz Nyáron hőség van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Nyáron hőség van. Pedig nem kéne annak lennie ha az ember nem baltázta volna el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Pedig nem kéne annak lennie ha az ember nem baltázta volna el.Jaj. Eddig hideg volt, akkor az volt a baj. Engem egyébként marhára nem izgat. Én biztos jól érzem magam, csak ne essen. Ennyi kérés ha lehetne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Jaj. Eddig hideg volt, akkor az volt a baj. Engem egyébként marhára nem izgat. Én biztos jól érzem magam, csak ne essen. Ennyi kérés ha lehetne. Azért nem izgat mert gondolom légkondis munkahelyen dolgozol, és a lakás ahol laksz nem melegszik fel durván. Persze az eső sem jó de nehogymár a 37 fok jó legyen. A 28 ok, de 35 felett már durva. És nekem észnél kell lennem a munkában üvegtetejü betonfalú munkahelyen, legalább 40 fokban. Hát kösz nem örülök neki. Itthon meg vár az átforrósodott panel ahol pihennem kéne. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Bár nem vagyok egy nagy ezoterika és misztikus dolgokban hívő, hiszen éljen a tudomány, de viszek dobot és majd elűzzűk a vihar fellegeket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Jól teszed Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Azért remélem nem fogunk törzsi rítusokat gyakorolni? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Azért remélem nem fogunk törzsi rítusokat gyakorolni? Nem, csak piálni minta gödény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Nem, csak piálni minta gödény. Ha tényleg akkora meleg lesz, akkor azzal is csak módjával, mert a melegben duplán megviseli az embert. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Ha tényleg akkora meleg lesz, akkor azzal is csak módjával, mert a melegben duplán megviseli az embert. Na de a nagy melegben sok folyadékot kell fogyasztani Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Na de a nagy melegben sok folyadékot kell fogyasztani Csak nem alkoholt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Ha tényleg akkora meleg lesz, akkor azzal is csak módjával, mert a melegben duplán megviseli az embert. Ahogy most néztem tényleg meleg lesz. De attól lehet még inni. Engem legalábbis sosem érdekelt az időjárás ha buli volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Ki szeretne még sört inni rajtam kívül szombaton? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Ki szeretne még sört inni rajtam kívül szombaton?Lehet, hogy én bevernék egyet-kettőt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Lehet, hogy én bevernék egyet-kettőt. Szereted a Gössert? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Szereted a Gössert?Misebb természetesebb, mondhatni második nagy kedvencem, ezen kívül még folyékonyan öblítek 18 különféle....ja bocs'. Szóval jó. De majd én is veszek szombaton. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Mert az a helyzet, hogy irdatlan jó árban van holnaptól a Sparban. Gondoltam veszek egy tálcát, és elviszek olyan 10-et. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Mert az a helyzet, hogy irdatlan jó árban van holnaptól a Sparban. Gondoltam veszek egy tálcát, és elviszek olyan 10-et.Ok. Persze nagyobb részt bort fogok inni szerintem, de ez még nem biztos. Ebben a melegben nincs jobb a jéghideg sörnél. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Holnap a Kőbánya-Kispestről én a második turnussal mennék, ha megoldható. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Én 11:17-re leszek Kőbánya Kispesten, tehát a 11:30-as és a 12:00-ás időpont is jó nekem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Én is a második turnusra szavaznék. Viszek majd egy könnyed fehérbort, pont ilyen kánikulához valót. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. A vonatom 11:42-re ér be, szóval elvileg nekem is a második menet lenne a jó. Sajnos a korábbi 10:42-re van fent, és ha nem muszáj, akkor nem jönnék fel ennyivel korábban A fehérbort köszi szépen előre is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Én reggel 8-9 körül mennék, mert a tesómék lelépnek a Mátrába. Nem akarok fél napot kóborolni Pesten. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Én meg odamegyek fél dél és dél között. Addig már az első turnus ott lesz és be tudnak engedni. Sört viszek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Látom, nagyjából el is rendeztétek ezt a turnusos dolgot. Akkor 11:30-ra megyek először, és akit ott találok, azt elhozom. Akkor nekem a bevásárlólistára írd föl legyél oly nagyon kedves, hogy füstöletlen / füstölnivaló trappista sajt, meg sütni való alma Kenyérből mennyi fogyott múltkor? Mindenképpen veszek sajtot és almát. Nem emlékszem, mennyi kenyér fogyott, de veszek 2 kg-t. Az csak elég lesz. Hát ha fönt leszek ( ), és Pildi is beenged, akkor előfordulhat 7:3 az esélye De ha fel kell mennem, akkor én ünnepelni fogok Beengedlek én, csak gyere. Én reggel 8-9 körül mennék, mert a tesómék lelépnek a Mátrába. Nem akarok fél napot kóborolni Pesten. Jaj. Na de úgysem terveztem sokáig heverészni, mivel vendégeket várok. Én meg odamegyek fél dél és dél között. Addig már az első turnus ott lesz és be tudnak engedni. Sört viszek. Szerintem valaki biztos lesz itthon, bármikor is érsz ide. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Mi már itt vagyunk Donáttal, nagyon jó a hangulat, főzünk és isszuk a jéghideg ásványvizet. No és persze várjuk a többieket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.