Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. A februári időpontot én is támogatom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szombatra nekem is programom van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Sajnos nekem szombaton matekvizsga és gazdtöri óra egész nap, ezért semmiképpen nem tudok menni Különben jó lenne. Nem tudnánk január végén talizni? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Arrafelé van a szakmai gyakorlatom szombaton, de inkébb sietnék haza, mert 20-án keződik a vizsgaidőszak és azon a héten 3 is lesz, inkább arra tanulnék. A január vagy a február szerintem jobb lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Ok sejtettem hogy gáz lesz. Akkor maradjunk mondjuk egy februáriban. Sajnos a január az anyagilag padló. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Ok sejtettem hogy gáz lesz. Akkor maradjunk mondjuk egy februáriban. Sajnos a január az anyagilag padló. Én már most mondom, hogy nekem jó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Én már most mondom, hogy nekem jó. Akkor már ketten vagyunk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Mivel februárban úgyis fel kell mennem, akkor már miért ne menjek találkozóra is? Írjatok fel a listára Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Gyűlünk rendesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Gyűlünk rendesen. Jövő évben is el kezdeni a talikat valamikor. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Nagyon szeretnék már Odyval és frenkivel sörözgetni és Dzséjtre is kíváncsi vagyok. Na meg Oldie KARizmatikus poháremelő képességére is kíváncsi vagyok már, valamint Phobos szinus görbés járására 5 sör után. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen talira Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Nagyon szeretnék már Odyval és frenkivel sörözgetni és Dzséjtre is kíváncsi vagyok. Na meg Oldie KARizmatikus poháremelő képességére is kíváncsi vagyok már, valamint Phobos szinus görbés járására 5 sör után. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen talira Csak rajtad múlik. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Csak rajtad múlik. Hát tudod, az Avatar premierkor majdnem összejött a tali, csak leesett egy centi hó, és megbénult a teljes MÁV :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hát tudod, az Avatar premierkor majdnem összejött a tali, csak leesett egy centi hó, és megbénult a teljes MÁV :D Lassan egy éve lesz annak. Pedig milyen régnek tűnik... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Na igen... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Nagyon szeretnék már Odyval és frenkivel sörözgetni és Dzséjtre is kíváncsi vagyok. Na meg Oldie KARizmatikus poháremelő képességére is kíváncsi vagyok már, valamint Phobos szinus görbés járására 5 sör után. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen talira Februárban gyere el. Nem semmi látvány ahogy Oldie-t 8 sör és 4 unicum után kihúzzák a kocsmából. :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Február oké, némi kikötéssel: valószínűleg 11 és 26 nekem suli, szóval valahogy a többi hétvégét kéne kinézni a talira Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Februárban gyere el. Nem semmi látvány ahogy Oldie-t 8 sör és 4 unicum után kihúzzák a kocsmából. :D Uh, ne is mond. Mit meg nem szenvedett az az IFA mellyel éppen ki akartak onnan húzni. Olvadt az aszfalt rendesen a gumijai alatt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Február oké, némi kikötéssel: valószínűleg 11 és 26 nekem suli, szóval valahogy a többi hétvégét kéne kinézni a talira Majd úgy nézzük, hogy neked is jó legyen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Remek, akkor február. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 15. (szerkesztve) Majd úgy nézzük, hogy neked is jó legyen. Oké Január vége is jó, mert addig a vizsgáknak vége, és az első sulis hétvége a február 11-i hétvége. Szerkesztve: 2010. December 15. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Oké Január vége is jó, mert addig a vizsgáknak vége, és az első sulis hétvége a február 11-i hétvége. Majd meglátjuk még addig. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Két ünnep közt leszek (jelen állás szerint) Bp -n. Lesz akkor valami program? Dec 30 Csodák Palotája, arra ki jön? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Hozzászólás ideje: 2010. December 20. (szerkesztve) Két ünnep közt leszek (jelen állás szerint) Bp -n. Lesz akkor valami program? Dec 30 Csodák Palotája, arra ki jön? Csoportos program nem lesz. Legközelebb fórumtali a Katicában, február végén. Szerkesztve: 2010. December 20. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Mit szólnátok, ha az idei év első taliját március 12 -én tartanánk? Az úgy is hosszú hétvége. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Egyelőre még nem tudok róla biztosan nyilatkozni, de tekintve, hogy feb. 11-én nekem kezdés és kéthetente van suli, 99%, hogy akkor okításon leszek. De attól még lehet ekkor, ha a többségnek úgy a jó, max. megyek a következőre. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Eddig úgy néz ki OK, de hát ki tudja mit hoz még a jövő, így 2 hónappal korábban? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Egyelőre még nem tudok róla biztosan nyilatkozni, de tekintve, hogy feb. 11-én nekem kezdés és kéthetente van suli, 99%, hogy akkor okításon leszek. De attól még lehet ekkor, ha a többségnek úgy a jó, max. megyek a következőre. Ez egy javaslat. Lehet olyat találni ami mindenkinek jó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Remélem márciusban már nem lesz sok szabadidőm, így erre a kérdésre még nem tudok válaszolni. Ha jövő héten SMS-t kapok, vagy a következő két hétben kiderül, hogy hülyébb vagyok, mint gondoltam, akkor ugyan leöngyilkolom magam, de ott leszek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Nekem jó a dátum. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.