Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Persze, gyere Derb! Máris nyitom neked a számlát, öt vodka rendel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Marmonkannás? Van másmilyen is? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Van másmilyen is? Szerintem nincs Ne is legyen! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Persze, gyere Derb! Máris nyitom neked a számlát, öt vodka rendel. Köszi azt ne.Csak a Jégert szeretem meg a Wiskyt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Köszi azt ne.Csak a Jégert szeretem meg a Wiskyt. Ha ezek lecsúsznak a gigádon hidd el megkönnyebülés lesz az a csekély mennyiségű vodka Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Köszi azt ne.Csak a Jégert szeretem meg a Wiskyt. Nem is neked rendelem, hanem magamnak. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Ha ezek lecsúsznak a gigádon hidd el megkönnyebülés lesz az a csekély mennyiségű vodka Az a csekély minőség 3X anyiba kerül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Az a csekély minőség 3X anyiba kerül. Nem baj, a számlád elbírja. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Nem is neked rendelem, hanem magamnak. A kis aljas. :) XD Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Mikor lesz fórumtali??????????????? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Mikor lesz fórumtali??????????????? Szerintem soha. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerintem soha. Ne légy pesszimista! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Hozzászólás ideje: 2007. Június 19. Szerintem soha. A múltkor is volt egy afféle, akkor se voltál. Orki. Lesz. Egyszer biztosan. Ennyire szeretnél jönni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerintem soha. Egyetértek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Ne légy pesszimista! Inkább realista, vagy másképp szólva tapasztalat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. A múltkor is volt egy afféle, akkor se voltál. Mivel írásbeli előtt volt, nem tudott eljönni rá pl. időhiány miatt. Ha jól tudom. No meg csak afféle volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Frenkie vizsgázott akkor? Ezt nem tudtam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Frenkie vizsgázott akkor? Ezt nem tudtam. Sorry, elnéztem Nem ő, hanem orki érettségizett, és azért nem jött pl. ő. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Sorry, elnéztem Nem ő, hanem orki érettségizett, és azért nem jött pl. ő. Igen de most időm mint a tenger Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. De jó neked Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Sorry, elnéztem Nem ő, hanem orki érettségizett, és azért nem jött pl. ő. Alaposan benézted, ja. Orki néni tudom miért nem jött. Orki! Ha ennyire mehetnéked van, akkor talizhatunk valamikor, és kinevezzük fórumtalinak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. A múltkor is volt egy afféle, akkor se voltál. Orki. Lesz. Egyszer biztosan. Ennyire szeretnél jönni? Igen akkor vizsgám volt, meg az nem fórumtali volt, hanem klubnap utáni találka ami azért más. A másik amit MissKarrde is említett a tapasztalat.Elég sok bulit szerveztem már, ami harmadszorra sem jött össze az nem is fog.Hányszor volt itt már kitűzött dátum?Legutóbb egy 4 napos ünnepen nem jött össze.Persze lehet, hogy mindig véletlenül akkor jött közbe sok embernek valami, de 3 már gyanús.Én úgy gondolom, hogy ehhez erőa akarat kell, ami azt jelenti, hogyha kitüzünk egy dátumot akkor akár az ember képes lemondani egy másikat is, mert akkor fórumtali van.Amíg ez csak másodlagos az sok fórumtársnál addig nem fog összejönni.Legalábbis szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Az akarat hiányzik, főleg belőlem. Bár ne laknék oly' messze... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Majd találkozunk (már akivel) A CelEu-n Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Frenkie, ismét egyetértek Ody, nem mintha mások annyival közelebb laknának, pl. Dzséjt, SimonZ messzebb lakik, mint te Biza, lesz egy jó kis Cel Eu-s talink Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. (szerkesztve) Majd találkozunk (már akivel) A CelEu-n Nocsak-nocsak. Te is kiruccansz? Igaz mostanában hanyagolom az MSNt úgyhogy lemaradhattam pár dologról. Szerkesztve: 2007. Június 21. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Nocsak-nocsak. Te is kiruccansz? Igaz mostanában hanyagolom az MSNt úgyhogy lemaradhattam pár dologról. Off Hú, tényleg, erről lemaradtál Igen, jön és velünk Sikerált összeszervezni On Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. OFF Nekem kéne oops-olni mert én nem mentem fel. ON Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Amikor belépek a topicok közé két zuhanó repülőt látok a "VÁLASZ" gomb mellett. A hiba csak nála áll fent? Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Ody, nem mintha mások annyival közelebb laknának, pl. Dzséjt, SimonZ messzebb lakik, mint te Ez van... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.