kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Akkor meg legyen tizenharmadika. Bár csak írásbelire megyek, így lehet, amint vége lesz, ugorhatok a pesti buszra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Akkor meg legyen tizenharmadika. Bár csak írásbelire megyek, így lehet, amint vége lesz, ugorhatok a pesti buszra. Nekem az is jó. De az az utolsó dátum ebben az évben ami még nyitott. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Hozzászólás ideje: 2008. November 16. Nekem mindegyik jó.Igaz 6.-án megyek este Lord-koncertre a Wigwamba, de legalább akkor elötte alapozok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nekem a november 29-en túl nem hiszem, hogy jó lenne más. December 6 esetleg, de necces,mert 5-n zh-t írok. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. (szerkesztve) Én azt javaslom, hogy mindenki írja be, hogy milyen napokon tudna jönni. Én: 29, a 6 nem biztos, 13. Összefoglalok: Bomarr: 6, 13? Phobos: 29, 6, 13 kolmilan: 29, 6? ,13 frenkie: 29, 6, 13 Donát: 29, 6? Szerkesztve: 2008. November 17. - kolmilan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nekem meg mindegy, vagy tudok menni, vagy nem. Előre nem tudom megmondani sajna. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Oh... a legjobb az lenne, ha most szombaton lenne a fórumtali, mert jönnek hozzánk vendégek és ki akarok bújni a jópofizás alól... Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. nekem tán a hatodika jó lenne, de nem irok semmit.......... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. December 6. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hát akkor úgy néz ki majdnem mindenkinek a 6. a legjobb. Helyszín pedig Milán vizsgájának helyszíne, hogy neki is jó legyen Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Jó, de legközelebb tartsuk már magunkat ahhoz, amit megbeszélünk... én pl. az egész hétvégémet úgy szerveztem meg, hogy talizom veletek. Így elég nehéz erre építeni... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nekem kevésbé jó, mert Mikulás-nap . De meglátom, mit lehet tenni, pl. megvesztegetni a Mikulást, hogy jöjjön reggel, vagy másnap. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Jó, de legközelebb tartsuk már magunkat ahhoz, amit megbeszélünk... én pl. az egész hétvégémet úgy szerveztem meg, hogy talizom veletek. Így elég nehéz erre építeni... Telejsen igazad van, és ez most az én hibám. Bár reméltem, hogy most két héttel a tali előtt még lehet változtatni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Másfél héttel De valóban vannak itt elfoglalt és/vagy családosok, akik hetekre előre terveznek. Nehéz így Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Másfél héttel De valóban vannak itt elfoglalt és/vagy családosok, akik hetekre előre terveznek. Nehéz így Tegnap szóltam. Vasárnaphoz képest jövőhét utáni szombat az másfél hét? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Jah, lehet én ma olvastam Na de tényleg nem valósan kötözködöm, csak már fáradt az agyam Viszont, a többi, amit írtam, az hót komoly Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nekem kevésbé jó, mert Mikulás-nap . De meglátom, mit lehet tenni, pl. megvesztegetni a Mikulást, hogy jöjjön reggel, vagy másnap. hajnalban, Pildi, hajnalban. Nekem akkor nap hajnali 2-kor kellnem, mert én leszek a kisgyerekek Mikulása és én viszem hajnali 3-4 körül nekik a csokikat Szóval hajnalban-reggel jön a Mikulás, így tucc jönni fórumtalira Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. hajnalban, Pildi, hajnalban. Nekem akkor nap hajnali 2-kor kellnem, mert én leszek a kisgyerekek Mikulása és én viszem hajnali 3-4 körül nekik a csokikat Szóval hajnalban-reggel jön a Mikulás, így tucc jönni fórumtalira Bazz, te vagy a Mikulás??? És ezt most kell megtudnom....ilyen későn? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Bazz, te vagy a Mikulás??? És ezt most kell megtudnom....ilyen későn? Hoppá lebuktam... Phobos Mikulás: Oldie, a Mikulás nem én vagyok. (miközben integet) Oldie: A Mikulás nem én vagyok Phobos Mikulás: Hát ja, te tényleg nem vagy Mikulás, de én se vagyok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Egy világ omlott össze bennem. Node fórumtali. Február 14-hez mit szóltok? Klubnap is akkor van, szóval van esély, hogy jópáran újra ott lesznek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Node fórumtali. Február 14-hez mit szóltok? Klubnap is akkor van, szóval van esély, hogy jópáran újra ott lesznek. Ok, én ott leszek, de előbb is kéne valami. A Dec 6 jó lenne. Közösen kirabolnánk a közeli DVD boltot az akkor nap megjelenő DVD-k miatt, így lenne mindenkinek prequeles doboza és néhányunk pedig beszerezhetné ingyen az eddig hiánycikként kezelt DVD-ket Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. hajnalban, Pildi, hajnalban. Nekem akkor nap hajnali 2-kor kellnem, mert én leszek a kisgyerekek Mikulása és én viszem hajnali 3-4 körül nekik a csokikat Szóval hajnalban-reggel jön a Mikulás, így tucc jönni fórumtalira Nálunk az öcsém a Mikulás, úgyhogy vele kell leboltolnom a korán kelést... Elhiheted, nem lesz könnyű. Jobban kedveli a délutáni jelenést. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Bazz, te vagy a Mikulás??? És ezt most kell megtudnom....ilyen későn? Remélem szánnal és rénszarvassal jön a Mikulás. Komoly törés ez most a kicsiny lelkedben? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. (szerkesztve) Nekem szerencsém van, nem nagyon veszem készpénznek amit az emberek mondanak, azt tartom biztos eseménynek ami már véget ért.Néha megőszülök, mire egy bulit összehozok. A dec 6 nekem is jó.Úgyis du lenne én meg csak este megyek szórakozni. Donát:Nem kötözködésből írom, de ha 5.-én zh-t írsz, akkor 6.-án már nem kell rá tanulni. Szerkesztve: 2008. November 17. - frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Remélem szánnal és rénszarvassal jön a Mikulás.Komoly törés ez most a kicsiny lelkedben? Háááát......Este még szipogtam egy kicsit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Frenkie: Az addig oké, de 9-n is zh-t írok, plussz az ötödikei zh hozománya az, hogy péntek este érek haza, azaz szombaton nem nagyon lesz kedvem Pesten csatangolni, pláne, a mondat első felének a tükrében. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Nálam változás állt be.29.-e nekem már nem jó, családi program lesz.A többi jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Nálam változás állt be.29.-e nekem már nem jó, családi program lesz.A többi jó. Akkor csak a december 6 marad? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Hozzászólás ideje: 2008. November 21. Akkor csak a december 6 marad? Elvileg igen, de nekem utána is jó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.