Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Pildi: köszönjük szépen a sütit, nagyon finom volt. Nagyon szívesen, mindenkinek! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Hozzászólás ideje: 2008. December 6. Szerintem is nagyon jó találkozó volt, igen gyorsan eltelt az idő. Orki: örülök, hogy találkoztunk! Pildi: csatlakozom, nagyon finom volt a süti. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Hozzászólás ideje: 2008. December 7. (szerkesztve) Mi is sajnáltuk. Ihattál volna velünk forralt bort. És Te is Gyoka. Pildi és Kardee, mint a bajor csajok egy nagy rakat forralt borral egyensúlyoztak. És körteillatú körtéből készült körte pálinkát is kihagytad. Szerkesztve: 2008. December 7. - orki Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Hozzászólás ideje: 2008. December 7. Igen a pálinka tényleg finom volt. A csapos csaj viszont érdekesen viselkedett. Mikor megérkeztem, kértem egy sört, és kérdezetm vannak-e lent emberek. Mondja igen és utána megkérdezte, hogy meddig maradunk. Furcsa kérdés volt mert nem sokan voltak. A három pia(sör, forralt bor, pálinka) üt azért .Hazafele a metrón kicsit szédelegtem és még előttem állt az esti buli, ami szintén nagyon jól sikerült. SimonZ-vel és orkival most találkoztam először, örülök, hogy megismerhettem őket is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Eljött az idő hitetlenek. Most mindenki lebukik. Az első kép szinte az alapállapotokat tükrözi, feltűnően üres még az asztal. Férfiak pácban, a csajok beelőztek....Rendelni kell iziben!!! Életem érteleme nem vacakol sokat, hörpinti a...... gyógyitalt. Pildi se akar megfázást, koccintani se enged időt. No, ennek már a fele sem tréfa, be kell hozni a lemaradást. Bomarr máris bajba kerül, Ody túlhörpintett, lehetetlen ráfókuszálni az elhomályosult fejére. Feladvány: A következő két képünkön egy jól észrevehető változtatást eszközöltünk. Mondhatni egyik állapotból eljutottunk a másikig. Vagyis hát Phobos, ki szívére vette férfinemzetünk hátrányát. :D Nevezzük nevén a gyereket, mi a fő különbség a két kép között? A sok piát fel kell itatni valamivel, jól jön Pildi háztáji sütikéje. ( Hammynak már nem jutott ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Köszi oldie! Jó képek. Én meg olyan vagyok néha mintha valami homályos szellem lennék. Karrdet majdnem beszívta a forralt boros pohár. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hehe, én is most látom őket így nagyban először Bizony, jó volt belebukni abba a meleg italba Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Phobos képei a legjobbak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Phobos képei a legjobbak. Pedig mennyire gyanúsan jófiúként viselkedett. Erre föl..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Pedig mennyire gyanúsan jófiúként viselkedett. Erre föl..... Köztünk mindenki elkanászodik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Jó így látni benneteket Remélem, legközelebb én is leszek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Remélem nyáron is lesz forralt bor. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Bizony, jó volt belebukni abba a meleg italba Bizony jó volt! Ha nincs forralt bor, én biztos odafagytam volna a székhez. Viszont... kissé betegen mentem, köhögve meg rekedten, és a három bögre forralt bor után (és mivel a jótékony hatást látva, na meg MissKarrde ajánlásával még vasárnap folytattam e kúrát) hétfőre már kutya bajom se volt! Nagyon jók lettek a képek, Oldie! A szemem sarkából láttam, hogy a mobiloddal fotózol, de nem gondoltam volna, hogy azon fényviszonyok mellett értékelhetőek lesznek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Remélem nyáron is lesz forralt bor. Akkor már nem, de februárban-márciusban még elképzelhető. Lehet, hogy legközelebb előre kellene rendelni egy kondérral, hogy nehogy megint kifogyjon - mégha csak átmenetileg is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Kiittuk a krimót. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Sajna ilyen fényviszonyok között ez is csoda, hogy látszik valami. Bááááár mint Ody írta alább a homályt....ennyi pia után!? Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Hozzászólás ideje: 2008. December 11. Jó képek! Egyre inkább sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. (Talán még a forralt borra is engedtem volna magam rábeszélni. ) Jó lett volna megismerkedni Orkival, Bomarral és Simon Zolival, és újra találkozni a többiekkel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Remélem, legközelebb jöttök ti is, akik nem voltatok Pildi, örülök, hogy hamar jól lettél Sajna nekem most elég sokáig tartott kivackolódni, nem tudom, miért Sajna az én jobb mobilom rosszabb képeket csinál ilyen fényviszonyok között, szóval megússzátok, hogy folyton kattintsak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Sajna nekem most elég sokáig tartott kivackolódni, nem tudom, miért Kevés forralt bort ittál. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Nálunk itthon azóta védőital a forralt bor esténként. Persze csak módjával, mert különben nem tudnánk reggel korán kelni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Még mindig nincs netem A képek jók lettek, de hálistennek akkor nem készült kép, mikor én is rendeltem egy forralt bort, így nincs rá bizonyíték, hogy engem is elragadott a Bor sötét oldala Jó kis összejövetel volt, várom a következőt Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hát nem is tudom... Nekem a rólad készült második kép elég gyanús... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Kevés forralt bort ittál. Előtte itthon is iszogattam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hát nem is tudom... Nekem a rólad készült második kép elég gyanús... Á, az akkor készült, mikor az enyémet megkóstolta, ha jól rémlik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Á, az akkor készült, mikor az enyémet megkóstolta, ha jól rémlik Nehogymá' véd azt a pernahajdert! Igenis a második fotón tökre lerí róla az áldozatos tevékenysége. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ej már, én csak ragaszkodom a tényekhez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ej már, én csak ragaszkodom a tényekhez A tényeket a többség gyártja úgyis. Többségben meg mi vagyunk, akik megerősítik, hogy Phobos barátunk bezony benyakalt rendesen, mint ahogy azt a kép is tanúsítja. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ej már, én csak ragaszkodom a tényekhez Én ebben szinte biztos voltam, na de a képen ez nem látszik... Csak annyi, hogy Phobos átszellemült arccal készül inni egy bögréből... valószínűleg nem forró teát... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Én ebben szinte biztos voltam, na de a képen ez nem látszik... Csak annyi, hogy Phobos átszellemült arccal készül inni egy bögréből... valószínűleg nem forró teát... Annyira ízlett neki, hogy miután majdnem mindenki elment, vett egy bögrével ő is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Annyira ízlett neki, hogy miután majdnem mindenki elment, vett egy bögrével ő is. Időzíteni tudni kell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.