Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én csak a vége felé eszméltem, hogy nálam is van gép, így csak akkortól vannak képek. Viszont próbálkoztam vaku nélkül is fotózni a "moziteremben", hogy a tényleges fényviszonyok is meg legyenek örökítve. És a végén az állomáson is készült pár kép. :)

Mint_a_moziban.jpg

Mint_a_moziban_2.jpg

És_ha_a_vaku_is_be_van_kapcsolva.jpg

Jó_hely_a_ceglédi_állomás.jpg

Várjuk_a_vonatot.jpg

Még_a_sör_is_el__337_került.jpg

Hozzászólás ideje:

Jó képek lettek. Hálistennek a képeken annyira nem látszik, hogy mennyi sört ittam. :)

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Frankó képek. Frenkie-vel tisztára Hoth-os kékségben üldögélünk ott a sarokban. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Hálistennek a képeken annyira nem látszik, hogy mennyi sört ittam. :)
Amúgy se látszott. Nekem legalábbis nem volt feltűnő. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Jó képek lettek. Hálistennek a képeken annyira nem látszik, hogy mennyi sört ittam. :)
Csak azt ne mond, hogy egy kortyot se ittál! :) Vagy esetleg valami láthatatlan damillal vagy "kitámasztva"? :D:P
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Amúgy se látszott. Nekem legalábbis nem volt feltűnő. :)

Nem igazán látszik rajta, ha megiszok jó pár üveggel :) Tavaly én is tapasztaltam :D

Hozzászólás ideje:
Csak azt ne mond, hogy egy kortyot se ittál! :) Vagy esetleg valami láthatatlan damillal vagy "kitámasztva"? :):D

Dehogynem ittam.Mindig volt egy teli doboz sör a kezemben. :P Meg pár vodka is lecsúszott.Szerintem hazafele a vonaton már nem igazán forgott a nyelvem. :P

Hozzászólás ideje:

Ime az én képeim.Innen látszik, hogy volt a fejemben. :) Amik a munkahelyemen készültek tökéletesek lettek, itt viszont volt néha bemozdulás. :) Pedig a mobil nagyon jó képet tudna csinálni.

Hozzászólás ideje:

Ezek a képek is frankók. :)

Fenn volt a kék szűrő. :D
Csak nehogy Adywan kezébe kerüljenek mert akkor az kapásból kékteleníti őket. :D
Hozzászólás ideje:

Hát, mi tagadás, némelyik valóban elég homályos lett. :D De sebaj! Ilyenek is kellenek néha, mint az én vaku nélküli kisérleteim. :D És vannak köztük jó képek is. :)

Hozzászólás ideje:
Holnap jön az Avatar. :)
Kár, hogy nem most szombaton lesz a tali. :D Mert mennyivel jobb lett volna az Avatar a Rambo-nál... :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mert mennyivel jobb lett volna az Avatar a Rambo-nál... :P

Hajaj :D

A poén, hogy pont azok a leghomályosabbak, amin Frenkie is szerepel :)

Nekem is ez tűnt fel :D

Hozzászólás ideje:

Akkor lehet, hogy én vizet ittam? :) A Rambo egy kicsit az én bűnöm is. Megkértem Ody-t, hogy nézünk bele egy dvd-be, hogy azt hogyan játsza le a br-lejátszó. Véletlenül a Rambo került elő. :D

Hozzászólás ideje:
Teljesen véletlenül, mi? :)
Erről én nem tudok nyilatkozni mert nem voltam jelen amikor az eset történt. :D
Hozzászólás ideje:
A Rambo egy kicsit az én bűnöm is. Megkértem Ody-t, hogy nézünk bele egy dvd-be, hogy azt hogyan játsza le a br-lejátszó. Véletlenül a Rambo került elő. :)
Semmi gond, már kihevertem a sokkot. :D
Hozzászólás ideje:
Teljesen véletlenül, mi? :)

Amikor Ody sejtelmes mosollyal kotorászott a dvd-k között, akkor már sejtettem, hogy nem Csipkerózsikával lesz tesztelve a rendszer. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bomarr: Mennyire biztos a június 5.-ei dátum a te talidhoz? Csak azért kérdem mert egy szombaton el kéne mennem ásni, de azon a hétvégén nem szeretnék mikor a tali van.

Hozzászólás ideje:
Bomarr: Mennyire biztos a június 5.-ei dátum a te talidhoz? Csak azért kérdem mert egy szombaton el kéne mennem ásni, de azon a hétvégén nem szeretnék mikor a tali van.
Bár nem vagyok Bomarr, de szerintem bombabiztos. :D Ellenkezőleg már szólt volna. Gondolom. :?
Hozzászólás ideje:

Nagyon jó lenne, ha nem lenne változás, mert nekem azon a környéken másik szombat már nem lenne alkalmas. Én az eddigiek alapján biztosnak vettem a dátumot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.