Hozzászólás ideje: 2010. Május 12.15 éve Persze nekem is ez a dátum van a fejemben, de azóta közbe is jöhetett neki valami.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Persze nekem is ez a dátum van a fejemben, de azóta közbe is jöhetett neki valami.Akkor bizonyára írt volna.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Remek! Pildi jégerét mindenképp viszem.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Ok ,köszi.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Junius 5 tutibiztos. Én is ehhez igazitottam mindent. Ha lenne/lesz változás akkor mindenképp irok, de valoszinüleg nem lesz Örülök. Remek! Pildi jégerét mindenképp viszem. Helyes, majd figyelmeztetlek is, hogy nehogy elfelejtsd.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Helyes, majd figyelmeztetlek is, hogy nehogy elfelejtsd. Ne félj ezt biztos nem fogom elfelejteni.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Ne félj ezt biztos nem fogom elfelejteni. Mellé persze kell egy láda sör is.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Mellé persze kell egy láda sör is. Azt majd megvesszük a Westendben.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Good. Goooood Hozzám hozta talira azt egy litert, de nem sok fogyott belőle. Rog elől el kellett zárni, mert megitta volna az egészet. :D
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Hozzám hozta talira azt egy litert, de nem sok fogyott belőle. Nem hoztam.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 13.15 éve Hozzám hozta talira azt egy litert, de nem sok fogyott belőle. Rog elől el kellett zárni, mert megitta volna az egészet. :DAkkorát azért nem kell lódítani. Én már csak az üres üveget kaparinthattam volna meg mert ahogy kinyitottad rögtön fel is hajtottad mind egy cseppig a piát belőle. :D
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Két hét múlva tali. Remélem ti is várjátok Szeretném tudni, hogy kb. hány emberre számitsak, ugyhogy aki biztos jön az jelezze. Köszi
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Két hét múlva tali. Remélem ti is várjátok Szeretném tudni, hogy kb. hány emberre számitsak, ugyhogy aki biztos jön az jelezze. Köszi Én nagyon várom és mindenképp ott leszek! Majd az időpontokat lassan ki lehetne találni.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve 99,999999%, hogy megyek. Az a 0,000001% az isteni kicseszés lehet csak, mint akadályozó tényező
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Mindenképp megyek én is. Már számolom vissza napokat. Köszönjük a meghívást.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Szerző Én is megyek, már nagyon várom Köszi, hogy vállalod megint a talit
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Én meg azon agyalok, hogyan tudnánk levinni egy láda sört oda.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Én meg azon agyalok, hogyan tudnánk levinni egy láda sört oda. ez egy nagyon komoly kérdés, amit felelősen és céltudatosan kell megvizsgálni, majd meghozni a helyes döntést.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Lehet, hogy nálunk a kisboltban megoldható, de ennek még utána kérdezek
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve ez egy nagyon komoly kérdés, amit felelősen és céltudatosan kell megvizsgálni, majd meghozni a helyes döntést. Már meg is találtam a megoldást. De ezt a kérdést majd a tali elött közvetlenül kibontom.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Már meg is találtam a megoldást. De ezt a kérdést majd a tali elött közvetlenül kibontom.Bontsd ki most. Két lehetőség van. Úgy mint tavaly, még az indulás előtt bemegyünk a west end -be vásárolni. Ott megvehetjük, vagy majd Bomarrnál. Szerinted melyik lenne a jobb?
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Bontsd ki most. Két lehetőség van. Úgy mint tavaly, még az indulás előtt bemegyünk a west end -be vásárolni. Ott megvehetjük, vagy majd Bomarrnál. Szerinted melyik lenne a jobb? Nektek kéne megvenni. Természetesen Bomarrnál elszámolunk. Budajenőn az a gáz hogy rohadt drága. Azaz ha megkérhetlek vegyél egy láda sört a Westendben, hozd le és ottt elszámolunk. Persze ha nem gond.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Nektek kéne megvenni. Természetesen Bomarrnál elszámolunk. Budajenőn az a gáz hogy rohadt drága. Azaz ha megkérhetlek vegyél egy láda sört a Westendben, hozd le és ottt elszámolunk. Persze ha nem gond.Természetesen nem gond! Meg van beszélve.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 21.15 éve Köszönöm szépen.Nincs mit. A darabszámot majd egyeztetjük, mert szerintem nincs már rekesz. A fajta is lényeges.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.