Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én is így érzem. :D

Ezt 3 éve el sem tudtam képzelni. Hogy egyáltalán el merek menni és ennyire elengedem magam. :D Most meg minden annyira természetes. És ez baromi jó.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Így belegondolva, hogy honnan-hova jutottunk félelmetes. Az egyszerü ismerkedő fórumtaliktól, a lassan barátságig fokozódó ottalvós bulikig. Én ettől tök boldog vagyok.

Nekem is tetszik, hogy eddig jutottunk, szerintem többen is így vagyunk ezzel :D

Hozzászólás ideje:
Frenkie: Annyira örülök, hogy feloldódtál :) Tök jó, hogy megmerted lépni, és gyakorlatilag az egész jellemed "fejlődött" :D

Én is örülök, meg köszönöm a bizalmat.

Hozzászólás ideje:
Így belegondolva, hogy honnan-hova jutottunk félelmetes. Az egyszerü ismerkedő fórumtaliktól, a lassan barátságig fokozódó ottalvós bulikig. Én ettől tök boldog vagyok.
Nagyszerű dolog ez, az biztos. :D És nem hiszen, hogy gyakran előfordulna internetes fórumtársaságoknál, szóval még ritka különleges is. :D Vigyázni is kell rá, hogy megmaradjon.

Pildinél, júliusban.
Még némi szervezést és egyeztetést igényel a dolog, de igen, én is szeretnék egy talit tartani július közepén. :D Ha már minden biztos lesz, beírom majd a részleteket.
Hozzászólás ideje:
Ha lehet kérnem július 26 előtti hétvégén legyen, mert 26-án hétfőn így is úgy is Bp-n kell lennem.... :D
Sajnálom, de elég nehéz összehozni ezt egyébként is, így ezt nem tudom figyelembe venni. :D
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Örülök, hogy jól sikerült a fórumtali, jó volt megnézni a képeket.

Remélem, a következőn ott tudok lenni. :lol:

SimonZ, ezt a legjobbkor írtad, mert mindjárt jönnek a nálam tartandó tali részletei. Én is remélem, hogy el tudsz majd jönni. :lol:
Hozzászólás ideje:

No akkor végre eldőlt?

Örömmel jelentem be, hogy sikerült egyeztetni itthon, így minden akadály elhárult a nálam tartandó fórumtali elől, ahová szeretettel várlak benneteket a macskákkal és a nyulakkal együtt. :lol:

Az időpont: július 17. szombat

Helyszín: Budapest, Pestszentlőrinc

Találkozás: Kőbánya-Kispest metró végállomás MÁV-állomás felöli végén 11-12 óra körül. Létszámtól függően majd közösen átgondoljuk, hogy legyen az odaút és a bevásárlás.

Evés: ebédre majd kitalálok valami finom, ámde egyszerű meleg ételt, amivel előre készülök, de ha valaki szeretne, itt is lehet rendelni pizzát (Don Pepe). És ha a sors is úgy akarja, akkor vacsorára megint süthetünk szalonnát. :lol: Ha meg nem, akkor legfeljebb már megint melegszendvics lesz. :P No meg saláta is biztosan. :P

Ásványvízzel és némi üdítővel készülök, de az italokat alapvetően rátok bíznám.

Még egy dolgot szeretnék kérni. Mi az előző hétvégén elutazunk vidékre, és én csak a tali előtti péntek este fogok hazajönni , így jó lenne, ha július 10. előtt tudnátok jelezni, ki szeretne és tudna eljönni, hogy mindent véglegesíthessünk még az elutazásom előtt.

Röviden ennyit, a részletekről pedig még majd beszélünk. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is megyek :) Dzséjt, sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de tudjuk, hogy nem egyszerű eljönnöd a talikra. Hátha a következőre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A mikor ott van Pildi hozzászólásában, és a hol is nagyjából :) Szerintem Kőbánya-Kispest MÁV-állomás lesz a talihely, és onnan megyünk így vagy úgy. Tavaly pl. Pildi addig kijött értünk autóval, de egyébként busszal is könnyen megközelíthető onnan a házuk, ha jól tudom.

Hozzászólás ideje:
Ne sajnáljátok, legalább ki tudtok beszélni :) :) Majd ott leszek Frenkie-nél. :D

Majd iszunk helyetted is. :D Én meg majd úgy csinálom ősszel, hogy el tudj jönni.

Hozzászólás ideje:
A mikor ott van Pildi hozzászólásában, és a hol is nagyjából :D Szerintem Kőbánya-Kispest MÁV-állomás lesz a talihely, és onnan megyünk így vagy úgy. Tavaly pl. Pildi addig kijött értünk autóval, de egyébként busszal is könnyen megközelíthető onnan a házuk, ha jól tudom.
Valahogy így. :D Az autó ismét alku tárgya lesz a tesómmal, mivel a miénk nem lesz itthon, de majd megoldjuk valahogy, hogy kényelmesen mindenki eljusson hozzám, aki jön.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.