Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos nekem szombaton matekvizsga és gazdtöri óra egész nap, ezért semmiképpen nem tudok menni :( Különben jó lenne. Nem tudnánk január végén talizni?

Hozzászólás ideje:

Arrafelé van a szakmai gyakorlatom szombaton, de inkébb sietnék haza, mert 20-án keződik a vizsgaidőszak és azon a héten 3 is lesz, inkább arra tanulnék.

A január vagy a február szerintem jobb lesz.

Hozzászólás ideje:

Nagyon szeretnék már Odyval és frenkivel sörözgetni és Dzséjtre is kíváncsi vagyok. Na meg Oldie KARizmatikus poháremelő képességére is kíváncsi vagyok már, valamint Phobos szinus görbés járására 5 sör után. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen talira :clap2::peace:

Hozzászólás ideje:

Nagyon szeretnék már Odyval és frenkivel sörözgetni és Dzséjtre is kíváncsi vagyok. Na meg Oldie KARizmatikus poháremelő képességére is kíváncsi vagyok már, valamint Phobos szinus görbés járására 5 sör után. Remélem egyszer én is eljutok egy ilyen talira :clap2::peace:

Csak rajtad múlik. :)
Hozzászólás ideje:

Februárban gyere el. Nem semmi látvány ahogy Oldie-t 8 sör és 4 unicum után kihúzzák a kocsmából. :D :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Február oké, némi kikötéssel: valószínűleg 11 és 26 nekem suli, szóval valahogy a többi hétvégét kéne kinézni a talira :oops:

Hozzászólás ideje:

Februárban gyere el. Nem semmi látvány ahogy Oldie-t 8 sör és 4 unicum után kihúzzák a kocsmából. :D :D

Uh, ne is mond. Mit meg nem szenvedett az az IFA mellyel éppen ki akartak onnan húzni. :P Olvadt az aszfalt rendesen a gumijai alatt.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Majd úgy nézzük, hogy neked is jó legyen. :)

Oké :) Január vége is jó, mert addig a vizsgáknak vége, és az első sulis hétvége a február 11-i hétvége.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Két ünnep közt leszek (jelen állás szerint) Bp -n. Lesz akkor valami program? Dec 30 Csodák Palotája, arra ki jön?

Csoportos program nem lesz. Legközelebb fórumtali a Katicában, február végén.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egyelőre még nem tudok róla biztosan nyilatkozni, de tekintve, hogy feb. 11-én nekem kezdés és kéthetente van suli, 99%, hogy akkor okításon leszek. De attól még lehet ekkor, ha a többségnek úgy a jó, max. megyek a következőre.

Hozzászólás ideje:

Egyelőre még nem tudok róla biztosan nyilatkozni, de tekintve, hogy feb. 11-én nekem kezdés és kéthetente van suli, 99%, hogy akkor okításon leszek. De attól még lehet ekkor, ha a többségnek úgy a jó, max. megyek a következőre.

Ez egy javaslat. :) Lehet olyat találni ami mindenkinek jó. ;)

Hozzászólás ideje:

Remélem márciusban már nem lesz sok szabadidőm, így erre a kérdésre még nem tudok válaszolni. Ha jövő héten SMS-t kapok, vagy a következő két hétben kiderül, hogy hülyébb vagyok, mint gondoltam, akkor ugyan leöngyilkolom magam, de ott leszek. :D:rock:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.