Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Jó, hogy végül ez az időpont maradt, szép kis csapat jön össze. Viszont én meggondolnám a pincét ebben a télben. Még forralt bor mellett is hideg lenne lent. Addig kitavaszodik. Az utóbbi 5 évben ha esett is hó 3 nap alatt elolvadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. (szerkesztve) Szerintem attól nem kell tartanod. Akkor lesz csúcson a hangulat. Akkor mosnak fel minket már. Szerkesztve: 2011. Március 2. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Addig kitavaszodik. Az utóbbi 5 évben ha esett is hó 3 nap alatt elolvadt. Hát ez az, addig simán ránk köszönhet a nyár is. Amilyen az időjárás mostanában, egyik nap didereg a hóember is, a következő nap meg már a fecskék kotlanak az ablak alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Addig kitavaszodik. Az utóbbi 5 évben ha esett is hó 3 nap alatt elolvadt. Lehet, hogy kitavaszodik (ezt várom egyébként már én is, nagyon-nagyon), de a pince nem tud felmelegedni 1 hét alatt. Én meg fázós fajta vagyok. Mindegy, oda ültök, ahová jólesik, aztán majd meglátjuk, mennyire elviselhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Lehet, hogy kitavaszodik (ezt várom egyébként már én is, nagyon-nagyon), de a pince nem tud felmelegedni 1 hét alatt. Én meg fázós fajta vagyok. Mindegy, oda ültök, ahová jólesik, aztán majd meglátjuk, mennyire elviselhető. Természetesen odaülünk ahol nem lesz hideg. Sört bárhol felszolgálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Természetesen odaülünk ahol nem lesz hideg. Sört bárhol felszolgálnak. Ha hideg sört iszol, akkor lehet, hogy a pince hidege fel sem tűnne. De köszi a megértést a hideget rosszul tűrő melegvérűek nevében. Remélhetőleg még nem veszik le a forralt bort az itallapról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ha hideg sört iszol, akkor lehet, hogy a pince hidege fel sem tűnne. De köszi a megértést a hideget rosszul tűrő melegvérűek nevében. Remélhetőleg még nem veszik le a forralt bort az itallapról. Jövőhét szombaton 21 fok lesz, no para. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Mindegy, oda ültök, ahová jólesik, aztán majd meglátjuk, mennyire elviselhető. Ha másképp nem megy, mi megyünk meleg helyre, aztán vagy jönnek oda a többiek is, vagy nem Jövőhét szombaton 21 fok lesz, no para. Azért ennyi ne legyen, megzakkan az ember ilyen hőmérséklet-emelkedéstől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Nem lesz 21 fok, max. 10 fok lesz. Mondjuk már az is valami. Azon meg csak nem fogunk összekülönbözni, hogy hol üljünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Lehet - nem biztos -, hogy Rics haverom is jönni fog, ha senkit nem zavar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Lehet - nem biztos -, hogy Rics haverom is jönni fog, ha senkit nem zavar. Engem sose zavart, sőt! Nézzük a listát. Ha mindenki eljön, akkor el se férünk. Még az is lehet, hogy valakit kihagytam. Frenkie Donát Kolmilan Dzséjt Rics Ody Pildi Karrde Phobos Erato (?) Krande (?) Bomarr (?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Engem sose zavart, sőt! Nézzük a listát. Ha mindenki eljön, akkor el se férünk. Még az is lehet, hogy valakit kihagytam. Frenkie Donát Kolmilan Dzséjt Rics Ody Pildi Karrde Phobos Erato (?) Krande (?) Bomarr (?) Oldiet kihagytad. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. (szerkesztve) Oldiet kihagytad. :D Azokat írtam, akik jelezték, hogy jönnének. Szerkesztve: 2011. Március 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Lehet - nem biztos -, hogy Rics haverom is jönni fog, ha senkit nem zavar. Máskor se zavart senkit, hozd csak nyugodtan Szóltam Tenel Káéknak is, azt írta még akkor, ha tudnak, jönnek. Majd még megkérdezem Off Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Máskor se zavart senkit, hozd csak nyugodtan Szóltam Tenel Káéknak is, azt írta még akkor, ha tudnak, jönnek. Majd még megkérdezem Off Ennyien viszont nem fogunk elférni fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Majd akkor kitaláljuk, mi legyen, ha ott vagyunk, és látjuk, hányan tudtak eljönni. Jó sokáig nem lesz gond, mivel páran későn érünk oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Ennyien viszont nem fogunk elférni fent. Éltem már meg olyat, hogy ötvenen zsúfolódtunk össze egy olyan helyen, ami harmincra volt kiépítve Sok jó ember nagyon kis helyen is elfér. Ha Tenel Ka jön, viszem neki a Pottereket. Meg nem tudom, lógok-e még valakinek valamivel. Szerk.: Karrde, neked meg viszem a Lost s5-öt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Ha Tenel Ka jön, viszem neki a Pottereket. Meg nem tudom, lógok-e még valakinek valamivel. Szerk.: Karrde, neked meg viszem a Lost s5-öt. Oké, szólok neki róla. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megoldunk szerintem mindent. A lenti helységben az nagyon nagy asztal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megoldunk szerintem mindent. A lenti helységben az nagyon nagy asztal. Fent nem fogunk elférni ennyien. Lent meg fázunk. Kell egy köztes megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. (szerkesztve) Ha ennyien leszünk, akkor csak lent lehetünk, de én örülök, hogy sokan leszünk. Majd mi fázósak jól felöltözünk. Köztes megoldást nem látok, mert a lépcsőn sem férünk el. Annak meg mi értelme lenne, hogy páran lent, páran meg fent...? Szerkesztve: 2011. Március 5. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Pár asztalösszedobásból ne csináljatok má' problémát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Leviszünk pár hősugárzót, aztán kész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Fent nem fogunk elférni ennyien. Lent meg fázunk. Kell egy köztes megoldás. Meglátjuk egyáltalán ki jön el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. A t****s gyakorlatom miatt nagyon valószínű, hogy nem tudok menni a talira, hogy a Tervező roh*ssza az egész bagázsra az eget! Bocs, Dzséjt Mindenesetre viszem a könyvet, ha hamarabb tudok végezni, beugrok, úgyis a Nyugatinál húzom az igát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 5. Bocs, Dzséjt Semmi gond! Nagyobb baj, hogy lehet, nem tudsz jönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. A Bane-könyvről van szó? Mert azt elvihetem én is, és ha Phobos mégsem tud elszabadulni, ott lesz. No meg neki sem kell cipekednie (nálam meg eggyel több vagy kevesebb elfér) Könyvtől függetlenül pedig meglephet minket, hogy mégis be tud ugrani hozzánk. Jó lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Arról van szó. Szerintem ez így jó megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Oks, akkor becsapom a táskába, ha Phobosnak is jó így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Én még nem tudom, hogy lesz, de igyekszem minél elöbb jelezni, hogy tudok-e menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.