Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mi is sajnáltuk. :D Ihattál volna velünk forralt bort. :D És Te is Gyoka.

Pildi és Kardee, mint a bajor csajok egy nagy rakat forralt borral egyensúlyoztak. :D

És körteillatú körtéből készült körte pálinkát is kihagytad. :D

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:

Igen a pálinka tényleg finom volt. A csapos csaj viszont érdekesen viselkedett. Mikor megérkeztem, kértem egy sört, és kérdezetm vannak-e lent emberek. Mondja igen és utána megkérdezte, hogy meddig maradunk. Furcsa kérdés volt mert nem sokan voltak.

A három pia(sör, forralt bor, pálinka) üt azért .Hazafele a metrón kicsit szédelegtem és még előttem állt az esti buli, ami szintén nagyon jól sikerült.

SimonZ-vel és orkival most találkoztam először, örülök, hogy megismerhettem őket is.

Hozzászólás ideje:

Eljött az idő hitetlenek. Most mindenki lebukik. :)

Az első kép szinte az alapállapotokat tükrözi, feltűnően üres még az asztal. :)

DSC00003.JPG

Férfiak pácban, a csajok beelőztek....Rendelni kell iziben!!!

DSC00006.JPG

Életem érteleme nem vacakol sokat, hörpinti a...... gyógyitalt. :D

DSC00008.JPG

Pildi se akar megfázást, koccintani se enged időt. :D

DSC00005.JPG

No, ennek már a fele sem tréfa, be kell hozni a lemaradást. Bomarr máris bajba kerül, Ody túlhörpintett, lehetetlen ráfókuszálni az elhomályosult fejére. :D

DSC00002.JPG

Feladvány:

A következő két képünkön egy jól észrevehető változtatást eszközöltünk. Mondhatni egyik állapotból eljutottunk a másikig. Vagyis hát Phobos, ki szívére vette férfinemzetünk hátrányát. :D :D Nevezzük nevén a gyereket, mi a fő különbség a két kép között? :D

DSC00004.JPG

DSC00007.JPG

A sok piát fel kell itatni valamivel, jól jön Pildi háztáji sütikéje. ( Hammynak már nem jutott :para: ) :D

DSC00010.JPG

Hozzászólás ideje:
Bizony, jó volt belebukni abba a meleg italba :P

Bizony jó volt! :D Ha nincs forralt bor, én biztos odafagytam volna a székhez. Viszont... kissé betegen mentem, köhögve meg rekedten, és a három bögre forralt bor után (és mivel a jótékony hatást látva, na meg MissKarrde ajánlásával még vasárnap folytattam e kúrát) hétfőre már kutya bajom se volt! :D

Nagyon jók lettek a képek, Oldie! :D A szemem sarkából láttam, hogy a mobiloddal fotózol, de nem gondoltam volna, hogy azon fényviszonyok mellett értékelhetőek lesznek.

Hozzászólás ideje:
Remélem nyáron is lesz forralt bor. :D

Akkor már nem, de februárban-márciusban még elképzelhető. :D Lehet, hogy legközelebb előre kellene rendelni egy kondérral, hogy nehogy megint kifogyjon - mégha csak átmenetileg is... :D

Hozzászólás ideje:

Jó képek! :D Egyre inkább sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. (Talán még a forralt borra is engedtem volna magam rábeszélni. :D )

Jó lett volna megismerkedni Orkival, Bomarral és Simon Zolival, és újra találkozni a többiekkel. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remélem, legközelebb jöttök ti is, akik nem voltatok :D

Pildi, örülök, hogy hamar jól lettél :D Sajna nekem most elég sokáig tartott kivackolódni, nem tudom, miért :D

Sajna az én jobb mobilom rosszabb képeket csinál ilyen fényviszonyok között, szóval megússzátok, hogy folyton kattintsak :P

Hozzászólás ideje:

Nálunk itthon azóta védőital a forralt bor esténként. :D Persze csak módjával, mert különben nem tudnánk reggel korán kelni.

Hozzászólás ideje:

Még mindig nincs netem :D

A képek jók lettek, de hálistennek akkor nem készült kép, mikor én is rendeltem egy forralt bort, így nincs rá bizonyíték, hogy engem is elragadott a Bor sötét oldala :D

Jó kis összejövetel volt, várom a következőt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hát nem is tudom... Nekem a rólad készült második kép elég gyanús... :D

Á, az akkor készült, mikor az enyémet megkóstolta, ha jól rémlik :D

Hozzászólás ideje:
Á, az akkor készült, mikor az enyémet megkóstolta, ha jól rémlik :D

Nehogymá' véd azt a pernahajdert! :D:P Igenis a második fotón tökre lerí róla az áldozatos tevékenysége. :D:P:D

Hozzászólás ideje:
Ej már, én csak ragaszkodom a tényekhez :P

A tényeket a többség gyártja úgyis. :P Többségben meg mi vagyunk, akik megerősítik, hogy Phobos barátunk bezony benyakalt rendesen, mint ahogy azt a kép is tanúsítja. :P;):D:P

Hozzászólás ideje:
Ej már, én csak ragaszkodom a tényekhez :D

Én ebben szinte biztos voltam, na de a képen ez nem látszik... :P Csak annyi, hogy Phobos átszellemült arccal készül inni egy bögréből... valószínűleg nem forró teát... ;)

Hozzászólás ideje:
Én ebben szinte biztos voltam, na de a képen ez nem látszik... :P Csak annyi, hogy Phobos átszellemült arccal készül inni egy bögréből... valószínűleg nem forró teát... :D

Annyira ízlett neki, hogy miután majdnem mindenki elment, vett egy bögrével ő is. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.