kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. A bátyjám holnap ír... Én is. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Bomarr azt mondta, ő se tud menni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Sajnos csak most tudok ide írni a nem működés miatt.Nagyon jó volt a tali.Marha jól éreztem magam. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Na ez az! Az üzemzavar alatt mindenkiben leüllepedhettek az élmények, tehát most jöhetnek a beszámolók, fényképek (esetleg fénypostán kóstoló a sütiből, ha volt... ), hogy a szegény otthon maradni kényszerült pórnépnek is jusson valami... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Sajnos csak most tudok ide írni a nem működés miatt.Nagyon jó volt a tali.Marha jól éreztem magam. Tényleg remek volt az összejövetel. Hatan jöttünk össze így a fenti boxok egyikébe ültünk be. Készültek képek is, melyeket remélem oldie NEM rak be. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ugyan már! Kép visszatartását max a lányok jó hírének megtartása érdekében tudok elfogadni. Abban az esetben megelégszem, ha privátban külditek el... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Igen, jó kis tali volt, emelett megint készültek olyan képek, amik nem tükrözik a valóságot. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Fogadni mernék, hogy elsősorban rólad... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Fogadni mernék, hogy elsősorban rólad... Hát persze, hogy róla. De ezek mind-mind valóság lenyomatai. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. A fényképek SOSE hazudnak! Kivételt képeznek persze azok melyeken én vagyok és a jó szituáltság tükröződik rólam. Hamarosan jönnek a képek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hamarosan jönnek a képek. Már előre félek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. A FÉNYKÉPEK SOHA NEM HAZUDNAK !!! Először is. Felhívnám a tisztelt topiclátogatók figyelmét, hogy vegyék úgy, mintha egy piros karikába zárt 18-as szám villogna a monitorjaik bal alsó sarkában. Eme figyelmeztetés nem elhanyagolható, ugyanis az alant látható képanyagok csak erős idegrendszerűek részére tekinthetőek meg. Másodszor pedig, üzenem minden kedves látogatónak, hogy a képeken látható események szigorú, ellenőrzött körülmények között valósultak meg, alaposan felkészített segédek és támogatók részlételével. Otthon, egymagunk SOHA, ismétlem SOHA ne kísérletezgessünk még csak hasonlóval sem. Kérjük bátran barátaink, ismerőseink segítségét. Van belőlük elég itt a fórumon. Utolsó sorban pedig, elnézést a plusz késedelmekért, de kicsiny hétköznapjaim felbolydultak így hét elején, minek után a képek bizonyos véletlen akarat folytán eljutottak ....khm...egyes cégekhez, szervezetekhez. Leszögezem, én ezt soha nem fogom megbánni. A jó üzletek leleményesség alant születnek meg. Node akkor haladjunk sorjában. Az alábbi néhány képre rögtön féltucat sörgyár is lecsapott. Igen, igen, a leleményességem rájuk talált. De a siker garantált, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy az egyik neves sörgyár rögtön az év reklámarcát fedezte fel, D. P., többszörösen hátrányos helyzetű sith barátunkban. Két oldalról, támogatói körében: FŐtámogatója: Itt Frenkie próbálja elcsenni D. P. elől a teli korsót. A következményről sajna nem készült semmiféle képanyag, de a ráutalás tökéletesen leolvasható D. P. hidegvérű, önbizalomtól fűtött vicsorgásából: D. P., mint százezredszerre is elítélt közalkoholista sith, begyűjtötte a hadisarcot. De legalább mindenkit élve hagyott: Örömmel jelenthetem be, hogy nincs veszve minden, nem szűnt meg minden detoxikáló állomás, sőt, egy újonnan nyíló, készségesen írta alá a szerződést és biztosított a főváros több forgalmasabb területén hirdetési felületet eme képanyagokból avanzsált több méteres nagyságú posztereknek. Sokat nem is tennék hozzá, a képek önmagukért beszélnek. Állítólag valami ilyesmi szlogen fog felkerülni a plakátokra, hogy "Ne higgy ama mondásnak, hogy addig nem vagy részeg, amíg kapaszkodás nélkül tudsz feküdni a földön". Az Alapítványi szinten működő intézet hálás köszönetét tolmácsolom O. M. felé. (A személyek hozzájárulásáig, a nevüket természetesen az ő védelmükben csak monogramként használtam. De ha esetleg valaki Darth Phobost és a kisötétített, továbbá hátulról vett képeken Ody Mandrellt véli felfedezni, az nem a véletlen műve) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megy a feljelentés a Yard -ra becsületsértés miatt. Ott se voltam a bulin!! (Jó képek oldie ) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Arra tényleg nincs bizonyíték, hogy én is ott voltam. Egyébként nagyon jó tali volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ennyi az összes kép oldie? Mintha lett volna több is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nálam van még pár, feldobom őket este Bár kevesen voltunk, jó tali volt, nagyon jól éreztem magam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nálam van még pár, feldobom őket este Bár kevesen voltunk, jó tali volt, nagyon jól éreztem magam Ja tényleg. Na akkor várjuk azokat is. Abból derül ki a valóság. Szerintem is remek tali volt, újfent meg tudom erősíteni. Legközelebb irány frenkie? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hát legalább, mint reklámarc degeszre keresem magam A fotós meg élhet ugyanúgy, mint eddig. Amúgy nagyon jó szövegeket írtál Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ja tényleg. Na akkor várjuk azokat is. Abból derül ki a valóság. Szerintem is remek tali volt, újfent meg tudom erősíteni. Legközelebb irány frenkie? Majd meglátjátok, mi derül ki Én benne vagyok, ha ő is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hát legalább, mint reklámarc degeszre keresem magam Legalább egy jó legyen már benne Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. (szerkesztve) Képek, egy elég homályos lett, azt kihagytam. Szerintem önmagukért beszélnek Sajnos Phobosról nem készítettem egy tisztességes képet, majd legközelebb Szerkesztve: 2009. Április 20. - MissKarrde Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Na végre kiderül az igazság. A 2. és 5. képen mi van Oldie előtt? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Sajnos Phobosról nem készítettem egy tisztességes képet, majd legközelebb Micsodaaaa?!?!?!?! Abban az állapotában tiszteségeset? Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jók a képek! Oldie olyan önelégülten ül ott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. (szerkesztve) A fene tudja miért, de rólam minden talin készül ilyen korsó emelgetős kép. Amúgy Karrde remegett a kezed a szeszhiánytól hogy ennyire elmosódott képek lettek ezek? Szerkesztve: 2009. Április 20. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Egy fenét, a fényviszonyok voltak ilyen rosszak Jól látod, Phobos, lebukott Ody, Te kiharcolod magadnak ezeket a képeket :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ody, Te kiharcolod magadnak ezeket a képeket Bár ne tettem volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szerintem fogod Te még a jövőben is ezt mondogatni a többi tali után Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jók a képek!Oldie olyan önelégülten ül ott. Na még szép! Kész voltam a terhelő bizonyítékok erejével felérő fotókkal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Na még szép! Kész voltam a terhelő bizonyítékok erejével felérő fotókkal. De érzéketlen vagy! Ez váló ok lesz Oldie!!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.