kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megdöbbentő erejű képanyag került a birtokomba, "A budapesti italboltokban garázdálkodó Sith valódi tekintete" címmel. Félek kirakni... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Ody az egyik képen úgy vedeli a sört, mintha abban bízna, hogy a midiklorián szintje megnő, pedig csak a véralkohol szintje emelkedik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Dzséjt, dobsz egy hátast. Pont ugyanezt méltattuk az SW-ben a talin. Ebből is látszik, hogy ez az igazság Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megdöbbentő erejű képanyag került a birtokomba, "A budapesti italboltokban garázdálkodó Sith valódi tekintete" címmel. Félek kirakni... 21 -es karika kell mellé. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. De mentségére legyen mondva, hogy másnap azért elég jó képeket lőtt el a Duna parton....öööö.....ízé, jah azokat én csináltam. Csak egy részét, a többit én műveltem MissKarrde tessék mosolyogni, a mostani képeken is olyan szigorúan nézel, mint a volt matek tanárom Eh.. nem szeretek mosolyogni, mert úgy meg túl torz pofát vágok De majd igyekszem nem túl szigorú képet vágni, amiről sajnos nem tehetek, valójában nem jellemző rám a szigor. Hogy mégis miért nézek ki így, az rejtély Kérlek tisztelettel az alkoholszolgáltató iparművek látgatása egy valamire való Star Wars fan kutya kötelessége. Dzséjt, ez megint marha jó volt 21 -es karika kell mellé. Már késő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Már késő Még nem késő, mert nem jelent meg az ominózus kép. Az is lehetne a címe, hogy:" Darth Phobos igazi arca - a lepel lehull" Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Íme az a bizonyos példány, persze ha a nagyúr kínosnak találja, azonnal eltávolítom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Na én azt hiszem több talira nem megyek. Félek!!! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Na én azt hiszem több talira nem megyek. Félek!!! Én is! Engem SimonZ fog kidekorálni... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Na én azt hiszem több talira nem megyek. Félek!!! Nem kell így parázni, nincs félnivalód senkitől és semmitől Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Ime az én képeim: Ody iszik. Ody már nem iszik. Phobos színjózan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Ez nem én vagyok! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Kár tagadni a nyilvánvalót Frenkie, és nem is eszméltem fel akkor, hogy csináltál pár képet Köszi, hogy felraktad Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Kár tagadni a nyilvánvalót Frenkie, és nem is eszméltem fel akkor, hogy csináltál pár képet Köszi, hogy felraktad Egyébként csak pózoltam a képeken. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Tudom Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Hozzászólás ideje: 2009. Április 22. Én alattomban csinálom a képeket, hogy senki se lássa. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Legközelebb azért majd figyelek Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Kár tagadni a nyilvánvalót Vigyázz Phobos, feltörőben a konkurencia! Frenkie, és nem is eszméltem fel akkor, hogy csináltál pár képet Köszi, hogy felraktad Talán ha nem valahol nagyon máshol jártál volna, észreveszel valamit... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Jaj már, nem lehet mindig mindenre figyelni De legközelebb igyekszem Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Bocs! Csak olyan gondolatokba mélyed arccal ülsz ott az egyik képen, meg a többin is olyan komoly vagy, hogy ha nem találkoztunk volna, azt hinném, mindig ilyen vagy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Érdekes, sokan mondták már, hogy milyen komoly és morcos vagyok mindig messziről nézve, holott nem is Mi a fenétől lehet ez vajon? Na de már kezdek kicsit eltérni a tárgytól, szóval az erről való filózást inkább folytatnám Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Tényleg ilyen. Igen erősen kell teperni annak érdekében, hogy mosolyogjon is néha. Node amikor mosolyog az minden fáradságot megér. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Az a vicsorgás? Érdekes ízlésed van Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Nyugi Karrde: Nem vicsorgás a mosolyod. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. (szerkesztve) Mikor talizunk újból? Szerintem Júniusban lehetne-e egy Special Editiont tartani frenkie -nél. Persze ha még áll a meghívása. De mehetünk Katicázni is ha azt szeretné a nép. Szerkesztve: 2009. Május 24. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Nálam június kilőve. Két mozipremier is lesz. Más költségekről nem is beszélve. :S Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Júniusban nekem csak a 6. lenne a jó, de júliusban már szabad vagyok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Július nálam elég necces, de meglátjuk, mi jó a többségnek, próbálok alkalmazkodni. Elvileg valahogy a 10-i két környékén megyünk családdal nyaralni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Nekem júniusban a 6. nem jó egyedül, ha szombatokat nézzük. Július is lehetne, 25. kivételével. Ezen belül rátok bízom. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.