Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ha a mozit nézzük, akkor egyik sem a legjobb, mert Zuglóban érdemes leszállni (az több km-rel kevesebb vonatjegy, de mondjuk Kispestről is be lehet metrózni átszállással), onnan van közel a mozi, de Ody majd eldönti, hogyan jön ki neki jobban ;) Én csak vázolom a lehetőségeket :D
Akkor tényleg Zugló a legjobb megoldás, árban is biztos. :) Nem ismerem a vonatmegállókat, ezért ez eszembe sem jutott...

Nekem jó a Katica, főleg mert nem tudok közelebb másik hasonlóan jó és normális helyet. :) Hiába vagyok pesti, az Arénában még csak egyszer voltam, az a környék nekünk már eléggé kiesik, vásárlás szempontjából mindenképp, és jó mozi is van közelebb.

Hozzászólás ideje:

Én csak ránéztem most a térképre, és azért nem a szomszédban van. A Hungária körút - Thököly út kereszteződésénél van az állomás, és onnan két villamosmegálló még csak a Népstadion, vagy 3 buszmegálló a Keleti.

Ennyi mondjuk lehet gyalogolni is, de lehet hogy metrózni egyszerűbb lenne.

Hozzászólás ideje:
Én csak ránéztem most a térképre, és azért nem a szomszédban van. A Hungária körút - Thököly út kereszteződésénél van az állomás, és onnan két villamosmegálló még csak a Népstadion, vagy 3 buszmegálló a Keleti.

Ennyi mondjuk lehet gyalogolni is, de lehet hogy metrózni egyszerűbb lenne.

Akkor marad a metró egy jeggyel, Kispesttől. ;)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ezt most úgy írtad, mintha Ody nem ezt írta volna :)

Kicsit hülyén fogalmaztam :)

Akkor tényleg Zugló a legjobb megoldás, árban is biztos. ;) Nem ismerem a vonatmegállókat, ezért ez eszembe sem jutott...

Nekem sem jutott sokszor eszembe a Nyugatin kívül a többi régebben, de mostanában szoktam a többire is gondolni.

Ahogy nézem, Zuglóból 1-es villamossal pár megálló, utána meg a stadiontól gyalog nem sok. Gyalog összesen kb. 25 perc lehet tekintve, hogy nekem kb. 25 perc gyalog Zuglóból a Keleti, itt csak az irány kicsit más, azért saccolom térkép alapján ugyanannyinak a távot. Mindenesetre a piros metró vonaltól is kell még legalább 10 percet gyalogolni, akár a Keleti, akár a Stadionok megállótól nézzük.

Ody, ne feledd el, hogy Kispest után még a Deákon át kell majd szállni a piros vonalra az Örs vezér tér felé :D Ezt az időbe majd be kell számolni.

Hozzászólás ideje:
Minek villamos, amikor metróval el lehet jutni a Lehet térig ;) Az átszálláshoz se kell új jegyet válltani.

Amúgy ez a Katicai kiruccanás tőlem attól függ, hogy mennyire leszek éhes :) Kaját külön nem akarok vásárolni, elég kiadás az utazás meg a mozijegy :S

Roppant egyszerü.Mert nem az a metró megy Lehel térre, ami a Keletinél megáll.Semmi értelme elmetrózni a Deákig majd vissza.Gyorsabb ha egy megálló a metróval majd 4 a villamossal, főleg, hogy a Combinok percenként járnak.

MissKarrde: Jobban jártok ha Kispesten szálltok le.A metró - mégha 2 is - gyorsabb és egyszerübb mint bármi.

Hozzászólás ideje:
Roppant egyszerü.Mert nem az a metró megy Lehel térre, ami a Keletinél megáll.Semmi értelme elmetrózni a Deákig majd vissza.Gyorsabb ha egy megálló a metróval majd 4 a villamossal, főleg, hogy a Combinok percenként járnak.
Miért ne lenne értelme? Míg valaki a Nyugatitól elgyalogol a Katicáig, "én" addig már a metrózással a második bambimat fogom inni a Katicában ;)
Hozzászólás ideje:
Miért ne lenne értelme? Míg valaki a Nyugatitól elgyalogol a Katicáig, "én" addig már a metrózással a második bambimat fogom inni a Katicában :D
Osztom Oldie véleményét. :) Főleg télen jobb a metrót várni kétszer meleg helyen, mint villamosmegállóban ácsorogni, bár a Combino tényleg gyakran jár.
Hozzászólás ideje:

Azért nem gondoltam volna, hogy vasárnap 12:30-as időpont ilyen népszerű lesz...Elég sokan vagyunk már a teremben. Be fog telni hamarosan..

Úgy látszik más vidékiek is csak akkor érnek rá. Számukra is az az időpont felel meg, hogy aztán ne késő este utazzanak haza :):D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
MissKarrde: Jobban jártok ha Kispesten szálltok le.A metró - mégha 2 is - gyorsabb és egyszerübb mint bármi.

Lehet, hogy én a Déliből jövök, akkor meg egyértelműen piros metró :) Még kiderül :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem velem jössz? :)

Még nem tudom, mi lesz pontosan. Van rá esély, hogy szombaton Pesten alszok, de ez még nem biztos. Amint kiderül, hogyan alakul, írok mindenképpen, és akkor veled megyek :)

Hozzászólás ideje:

Főnök azt mondta, vehetem 100%-nak! Januárban átszervezés, 5 nyugdíjba menő áo helyet jön 2 új, és kettőnk közül én választhatom meg hogy melyik hely :)

Úgyhogy, köszönöm a drukkolást, februárban fórumtali Pécsett!

Hozzászólás ideje:
Szerintem egyedül leszel. :)
Nem biztos az. :D Orkinak és kudarnak is jobban jönne, mint egy pesti fórumtali. :o
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Krande, gratula, jó sok :D

Nem lehetne inkább 1-2 hónappal később? Február nekem nagyon necces, pedig nagyon mennék Pécsre, mert sose jártam ott :o:)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem is eléggé nehéz lenne innen, de sajnos szeretném látni a várost is egyszer az életben. Remélhetőleg Krande addigra kiismerné a helyet, és tudna keresni egy jó olcsó szállást egy éjszakára :hehe:

Hozzászólás ideje:
Nekem is eléggé nehéz lenne innen, de sajnos szeretném látni a várost is egyszer az életben. Remélhetőleg Krande addigra kiismerné a helyet, és tudna keresni egy jó olcsó szállást egy éjszakára :hehe:
Nincs az az Isten, hogy 11 ezret kiadjak vonatjegyre.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.