Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Persze, utána is jó. Szállás: hát, van egy kósza fotelágy meg egy kanapé amin három ember elfér, ha kihúzzuk. Viszont amennyi bútorféle van, szivaccsal sem férnénk el többen. Az utazást szerintem "car-pool" módszerrel a legnormálisabb, holnap/utána teszteljük apcival az utat. Orki, Kudar: nálatok lenne szállás? :hehe:

Persze, utána is jó elvileg, sőt, lehet hogy a tavaszi lomtalanítás után még kis hely is lesz. Apropó, kell valakinek néhány igazi retrós fotel? :)

Hozzászólás ideje:

Krande, hol fogsz lakni, albérletben?

És teljesen igaz, Pécsett talizni csak ott alvással érdemes, mert még autóval is eltart 3 órát az út (bár én még legutóljára a régi 6-os úton jártam arra évekkel ezelőtt, lehet, hogy most már gyorsabb valamivel).

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Apropó, kell valakinek néhány igazi retrós fotel? :D

Sajna pár éve beszereztem kettő elég régi fajtát, így nem :D

Nagyszülőnél biztos jó lesz majd lakni :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody, most már 100%, hogy a fórumtali előtti szombaton megyek fel Pestre barátnőmhöz csavarogni, szóval vasárnap reggel a Déliből indulok a mozihoz. Viszont a tali után jöhetünk együtt haza :D

Hozzászólás ideje:
Én is mennék de 11000 Ft lesz jövőre a vonatjegy Pécsre. :D

Mennyi??????????Azt a szentségit.Kicsit hozzáteszek aztán kint vagyok ennyiért mondjuk Münchenben.

Hozzászólás ideje:

Nekem is oda-vissza egy Pécsi út 10000+ Ft lenne, szóval ha csak nem lesz addigra kocsim (nem lesz), akkor ilyen találkákat én is kihagyok, amikor csak a Pesti út egy 7-8000-et elvisz buszozással, BKV-zással, meg ha még veszek is mondjuk kaját vagy piát. Pécsre 20-at kéne félretenném :(

Hozzászólás ideje:

Ez valami borzalom komolyan.De legalább minőség lenne.Rohadó kocsikban, iszonyú lassan haladva, késve még van pofájuk ennyit elkérni.Röhej.

Hozzászólás ideje:
Ez valami borzalom komolyan.De legalább minőség lenne.Rohadó kocsikban, iszonyú lassan haladva, késve még van pofájuk ennyit elkérni.Röhej.
Cegléd és Pest között nagyon jó a közlekedés. Ezzel nincs bajom. De akkor is drága na. :(
Hozzászólás ideje:

Veszprém és Pest között sem rossz (félóránként járnak a nagy böhöm dögök... Egyedül az ülések gázak, de az a hosszú lábaim miatt :( ), viszonylag pontosak, sőt, olykor még előbb is érnek be, amit csak díjazni tudok. Tényleg csak az ár a gebasz, mert ez csak akkor nem lenne sok, ha dögös félpucér csajok szolgálnának fel ingyen piát az út alatt, és még le is... takarítanák a szemüvegem. ;)

Hozzászólás ideje:
Nekem is oda-vissza egy Pécsi út 10000+ Ft lenne, szóval ha csak nem lesz addigra kocsim (nem lesz), akkor ilyen találkákat én is kihagyok, amikor csak a Pesti út egy 7-8000-et elvisz buszozással, BKV-zással, meg ha még veszek is mondjuk kaját vagy piát. Pécsre 20-at kéne félretenném :(

Akkor legegyszerűbb a videó konferencia, nem?

Hozzászólás ideje:
Akkor legegyszerűbb a videó konferencia, nem?
Nem, a legegyszerűbb a fórumba irogatni. :D;) A gondolatok remekül átjönnek így is, csak egymás arcát nem látjuk.

Persze egy személyes talit semmi nem tud pótolni, ezért is jó, hogy vannak talik időnként. :( Igazán kár, hogy aki távolabb lakik Pesttől, annak ez komoly anyagi megterhelést jelent, ezért nem jönnek néhányan annyiszor, ahányszor szeretnének. ;)

Hozzászólás ideje:
Meglássátok, amint feltalálják a transzportereket, máris könnyebb lesz az életünk :D

Egyetlen utazás áráért annyit kérnének, amiből akár MÁV-BKV tarifán körbeutazod a Földet..... :S

Hozzászólás ideje:
Voltam úgy már mozin, hogy csak az első sorban akadt pár szabad hely, szóval akár még ezek is betelhetnek :hehe:

HP6-nál minden előadáson teltház volt.... Kíváncsi vagyok, itt mi lesz.

Hozzászólás ideje:
HP6-nál minden előadáson teltház volt.... Kíváncsi vagyok, itt mi lesz.

A plafonról is emberek lógnak majd :)

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Tavasszal lesz a tali, úgy tervezem. :D
Nem jó, előbb legyen. Csinálj TV+lejátszó avató bulit :rock:

Aminek a csúcsa a TCW pár részének megtekintése :D

Hozzászólás ideje:
De kis türelmetlen vagy. :D
Hát ja. Nagyon úgy néz ki várok még a monitor+BR olvasóval egy ideig. Nyáron átalakítjuk kicsit a felső szintet és addig spórolok egy BR lejátszó + nagy TV v. kivetítőre. :D

Na de addig is megnézném, milyen lehet BD-n a sorozat :rock:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha nyáron lesz az átalakítás, akkor neked jó tavasszal is a tali és a próba :P

De egyébként én is kíváncsi vagyok, milyen lehet, megértem, hogy mennél már :( De szerintem maradjunk annyiban, hogy max. 2 részt nézünk meg :D

Hozzászólás ideje:
Hát ja. Nagyon úgy néz ki várok még a monitor+BR olvasóval egy ideig. Nyáron átalakítjuk kicsit a felső szintet és addig spórolok egy BR lejátszó + nagy TV v. kivetítőre. :P

Na de addig is megnézném, milyen lehet BD-n a sorozat :(

Hátha lökést ad a vásárláshoz a tapasztalat. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.