Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 29.9 éve Köszi. Ez a sztori már most jobban tetszik, mint a tojásos.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 16.8 éve Köszi, valahogy utol kéne érnem magam ebben a sorozatban.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 10.8 éve Kicsit megpróbáltam bepótolni az elmaradásomat. Annak idején a második szám után leálltam, de most folytattam. A 3. szám a Fekete osztag 3. részével nem igazán javított az első kettő összképén. A különleges lények harca valamennyire érdekes lett, de inkább unalmas és egyhangú. 4-6. szám, a Vesztegzár története már jobban tetszett. A Megalox Béta hangulatos lett, de nem annyira, mint a Hetes Kaptár. Grakkus feltűnésének örültem. Viszonylag jó lett, de még itt se annyira mozgalmas mindig a történet.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 10.8 éve A Megalox Béta hangulatos lett, de nem annyira, mint a Hetes Kaptár. Grakkus feltűnésének örültem. Még jó az egyik egy képregény pár kockáján tűnt fel a másikat meg egy teljes regényben vázolták elénk. Ez olyan mintha egy csúzlit hasonlítanál egy RPG-hez. Szerkesztve: 2017. Április 10.8 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2017. Április 11.8 éve Még jó az egyik egy képregény pár kockáján tűnt fel a másikat meg egy teljes regényben vázolták elénk. Ez olyan mintha egy csúzlit hasonlítanál egy RPG-hez. Azért jó pár kockán feltűnt. Egy teljes történetszál, a Vesztegzár, tehát a 4-6.szám alatt itt volt a sztori. Lett volna lehetőség a történetet hosszabbra gyúrni és hangulatosabbá tenni a helyszínt.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 1.8 éve Köszi a fordítást! Jó rész volt ez is. És itt volt csont uraság is az Utóhatásból.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.