Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

3x11 - Ghosts of Geonosis

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon bejött ez a szál. Kicsit tartottam attól hogy nem fogom csípni mert se a Geonozist se pedig a geonozisiakat nem komálom de a körítés helyre tette a dolgokat.

Hozzászólás ideje:

Jó kis dupla volt ez. Semmi extra, de jól működött, néhány kifejezetten jó pillanattal. Gondolok itt mondjuk a droidok újabb feltűnésére, a Halálcsillag "kerülgetésére", az új birodalmi katonákra és tisztre, Sabine jetpack akciójára (meg a homokos beszólására), a geonózisi faj sorsára, Kanan hidas megoldására, a TCW-s utalásokra vagy épp Rex és Saw kapcsolatára.

Ha már Saw, nekem bejövős a karaktere. Nem az számít, mennyire szimpatikus, hanem hogy egyéniség, ráadásul olyan, aki rendesen árnyalja a képet. Nekem ez már nagyon kellett. Majd a Rogue One kapcsán írok róla bővebben, de fontosnak tartom, hogy bemutatják, a lázadók közt se mindenki erkölcsileg feddhetetlen hős. A többiekhez képest persze nagyon rossz arcnak tűnik, de valahol érthető a hozzáállása. Eleve nem volt veszélytelen a szitu, a csapatát kiirtották, nem szívlelte a kis geonózisit.

Ettől még pokróc módon viselkedett, de nagy volt a tét. Könnyű azt mondani (pláne ismerve a későbbi történéseket), hogy milyen lélektelen görény volt, de valahol az egész lázadás sorsa múlott azon, hogy milyen infókhoz jutnak. Pont ezért tetszett külön, hogy ugyan többször ott volt a Halálcsillag, a lázadók nem jöttek rá miről van szó. A kérdés nyitva maradt, és bizony elég valószínű, hogy ha kihallgatják Klik-Klakot, akkor hamarabb leleplezik a szuperfegyvert, vagy legalábbis közelebb jutnak ehhez. Gondolom került volna vki, aki jobban érti mit magyaráz, mert alighanem többet tudott annál, mint azt, hogy hogyan is néz ki a Hcs.

Meg valahol pont azt láttuk a RO-ban, hogy később is egy Saw-éhoz hasonló mentalitásra (is) volt szükség ahhoz, hogy végül leleplezzék a Halálcsillagot és meglegyenek a tervek is. Ennyit róla, mindenesetre baromi jó, hogy a sorozat ilyen hamar reflektált az új filmre. Mindezt persze úgy, hogy közben visszanyúltak a PT érájába is. Ez nagyon jól megy, az animációs sorozatok parádésan fogják össze a SW univerzumát és elévülhetetlen érdemeik vannak a Saga egységesítésében.

Az egésznek volt egy furcsán ambivalens hangulata. Egyrészt nosztalgikus a droidok, Saw, Rex, a Geonózis és az egyéb visszautalások miatt. Másrészt előfutárként sejteti a már nem is oly' távoli eseményeket, a Halálcsillaggal és Gerrerával kopogtatva a RO ajtaján. Mindezt megfűszerezték pár remek akciójelenettel és beszólással, na meg a birodalmi kegyetlenséggel. Azt az egyet savallom kicsit, hogy a "szónikus" fegyvert egyszer sem sütötték el.

Szerkesztve: - pb69

• 3 héttel később...
  • 7 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Remek epizód volt, úgy gondolom. Nagyon tetszett, hogy visszatérhettünk a Geonosisra, hiszen ezáltal megint sikerült egy hangyányit megidézni a TCW-s hangulatot. (Emlékeim szerint a Klónok háborúja második évadában volt egy, a Geonosis bolygón játszódó történetszál). De egy kicsit a Klónok támadása hangulatát is sikerült megteremteni, ugyanis ott is fontos szerepe van ennek a bolygónak. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az eredeti bejáratot lezárta a törmelék, de szerencséjükre, hozzáférést biztosított egy másik járathoz. Látszik, hogy a padlót feltörte a törmelék, és a csapat ezen a "nem rendes" bejáraton át megy be. Szóval a hely ugyanaz, csak Ezráék nem ugyanott mennek be.

• 4 évvel később...
Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Klik Klak a legszimpatikusabb geonózisi. Bár maga a kultúrájuk nem nagyon jött be, őt csíptem. Persze ha megint Saw-n múlik, ők is végleg kipusztulnak. Kár, hogy anno Poggle a rossz oldalra állt.

Igen, nagyon szimpatikus karakterré formálták. Szerintem ezeket a részeket én eddig csak egyszer láttam, így 6 év távlatából olyan, mintha először látnám a sorozat egyes részeit. :D Nem bánom, mert jó élmény újra felfedezni a Rebelst.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Persze ha megint Saw-n múlik, ők is végleg kipusztulnak.

Sajnos jelenlegi tudásunk szerint a geonosisiak így is kipusztultak. A tojásból egy steril királynő kelt ki, és nem született több geonosisai. :( 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.