lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Forceuser! Nekem nagyon tetszett a videód. Zene tempó vágás nagyon passzolt. Remekül össze lett csiszolva a lassított képek nagyon drámaivá, a zenéhez illővé tették a képeket. Szinte eszembe sem jutott, hogy játékból van. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Lok, köszi szépen a dícséretet, és ha már ennyire tetszett érdmes lesz valami pörgős SW-re is klippet vágni... De ez hihetetlen, az atw másodjára törölte az oldalam, de nem tudom miért... Ez miért van és mit tudok ilyenkor csinálni, mert az ok hogy újra beregsiztrálok de 2 nap múlva már az az oldal sem lenne sehol... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Forceuser: lokatelli már mindent leírt, szóval csak annyit mondok, hogy nagyon jó. Ami az atw-t illeti, legtöbbszőr azért törölnek szólás nélkül, ha van olyan linked, ami nem az atw valamelyik oldalára mutat. Akkor azonnal lezúzzák, szó nélkül (még a warezeket sem törlik ilyen lendülettel...). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Szomorúan olvasom Forceuser. Szeritnem próbálj meg egy másik szolgáltatót. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. (szerkesztve) Köszönöm neked is Dzséjt, nagyon jólesik! Ody, de te még letöltötted, ugye? Ha mégsem, akkor már átmentem .uw-re, nemsokára fölmegy a fájl és akkor majd akit érdekel az letöltheti (csak hát az .uw-s 200MB engem nagyon zavar az .atw-s 500MB-tal szemben). Én mostanság kezdtem el foglalkozni a webszerkesztéssel, és hát nem tudom hogy lehetséges-e olyan link írása, ahol az .uw-s oldalról az .atw-s ftp-re hivatkozok, vagyis onnan akarom hogy letöltse a moviet, míg ugye az .uw-s tárhelyet nem veszem igénybe... Próbálkoztam vele, de eddig nem nagyon sikerült Nagyon örülnék ha ebben valaki tudna segíteni... Előre is THX mindent! Szerkesztve: 2006. Március 25. - Forceuser Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. Hozzászólás ideje: 2006. Március 25. (szerkesztve) Nos, a http://4thclan.uw.hu oldalon, megtaláljátok a videót, és ha tényleg tetszett Lok és Dzséjt, akkor feltölthetek még néhány moviet, bár nem SW zenére vágtam őket, azért ha érdekel benneteket, szóljatok... (A Letöltések menüponton, jobb klikk és letöltés) Szerkesztve: 2006. Március 25. - Forceuser Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. Hozzászólás ideje: 2006. Április 4. (szerkesztve) Amíg nem volt netem, támadt egy-két morbid ötletem és elkezdtem alkotni. Az első sw klippem a Girls Aloud - Jump számára, szerintem nem lett rossz: sw jump meg még egy ilyet sikerült, ez Photoshop kreálmány: választás 2006 Szerkesztve: 2006. Április 4. - Schmutte Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. (szerkesztve) Nagyon nagy kép! De mintha egy betűt megcseréltek volna a k*rva szóban. Szerkesztve: 2006. Április 23. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. (szerkesztve) Sajnos elbuktuk... Donát. Szerkesztve: 2006. Április 23. - Csabai Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Nagyon nagy kép! De mintha egy betűt megcseréltek volna a k*rva szóban. Biztos az örömmámor miatt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hagyjuk a politikát sztem.... De azért még a plakátok jöhetnek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hagyjuk a politikát sztem.... De azért még a plakátok jöhetnek... Megint én hoztam fel.... Elnézést! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Megint én hoztam fel.... Elnézést! No problemo, de mint mondtam, hogy sztem a zsír plakátok jöhetnek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Legfeljebb majd becsukom a szemem Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Legfeljebb majd becsukom a szemem Donát. I'am so sorry... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Ody, hova tűnt a slusszpoén? Kitörölted...? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Ody, hova tűnt a slusszpoén? Kitörölted...? Mire gondolsz? Én nem töröltem semmit. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Mire gondolsz? Én nem töröltem semmit. Valaki lentebb belinkelt egy képet, ami nem jött be.Frissítettem, és eltűnt a hozzászólás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Hozzászólás ideje: 2006. Április 23. Valaki lentebb belinkelt egy képet, ami nem jött be.Frissítettem, és eltűnt a hozzászólás. Valószínűleg az törölte,aki írta a hsz-t. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Tiszteletem, Mesterek... Néhány hete csináltam egy Anakin Skywalker tragédiáját bemutató 3 részes videoklippet, aminek most szeretném közzétenni a sztem legsikerültebb, AotC-ból készült részét. Midnenkinek köszönöm aki letölti http://swvid.uw.hu Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Tiszteletem, Mesterek...Néhány hete csináltam egy Anakin Skywalker tragédiáját bemutató 3 részes videoklippet, aminek most szeretném közzétenni a sztem legsikerültebb, AotC-ból készült részét. Midnenkinek köszönöm aki letölti http://swvid.uw.hu Köszi forceuser, megsasolom! OFF írtam neked mailt. Megkaptad? ON Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. (szerkesztve) Nem, nem kaptam mailt... Elküdöd még1x vagy itt elmondod vagy hogy legyen? Szerkesztve: 2006. Április 27. - Forceuser Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Hozzászólás ideje: 2006. Április 27. Nem, nem kaptam mailt... Elküdöd még1x vagy itt elmondod vagy hogy legyen? Elküldtem privát üzenetbe. Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Sikerült összehoznom egy kis hátterecskét. Hát nem egy SimonZ minőség, de szerintem nem lett rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. de szerintem nem lett rossz. Szerintem se lett rossz! Sőt....bejön a színösszetétele. Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Köszi, elment vele 3 délutánom de most dagad a begyem Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Ez tényleg nagyon jól néz ki! Grat! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Egyetértek, jól néz ki! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.