Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. http://youtube.com/watch?v=q1suQPR8vME&sea...0force%20battle és ufff! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. (szerkesztve) Visszatértem.Íme az új videó. http://beta.yousendit.com/transfer.php?act...F76F8BE1840CBAD VIGYÁZAT: 7Mb ezért rosszab a képe. Ha valakinek kell a rendes nagyméret az jelezze és felrakom valahova. Szerkesztve: 2006. Május 14. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. (szerkesztve) NAh kicsit én is ügyködtem otthon és rajzoltam egyet! Gondolom többeknek ismerős, és a jelenet is! De azért remélem mindenkinek elnyeri a tetszését! [EDIT]Hát így nem néz ki vmi fényesen, de ha lementitek még jó is lehet... Szerkesztve: 2006. Május 15. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Ez tényleg nagyon ötletes kudarmubat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Jó!!! Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. (szerkesztve) LOL Szerkesztve: 2006. Május 15. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. (szerkesztve) kudarmubat: Egyrészt: Baromi szépen rajzolsz, másrészt nagyon ötletes lett ez a rajz! Szerkesztve: 2006. Május 16. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Nagyon köszi mindenkinek a dícséreteket. Igyekeztem jól megrajzolni, bár az én ötletességemről lehetne vitatkozni... Majd ha lesz időm még jön majd több is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én várom, hogy mivel rukkolsz ki ismét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Én várom, hogy mivel rukkolsz ki ismét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. http://img56.imageshack.us/img56/9895/lukecopy23ol.jpg Sajnos Luke-hoz nem találtam más használható képet, csak ami a DVD borítón volt, se Vaderhez(ezért kellett egy EpIII-as képe)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. (szerkesztve) Végre valaki jól megcsinált az EPIV-es Obi-Vader párbaj kardeffektjeit. Szerkesztve: 2006. Május 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Kicsit régebbiek, de azt hiszem még nem linkeltem be őket! Remélem azért teccenek majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Szerintem elég jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Kicsit régebbiek, de azt hiszem még nem linkeltem be őket!Remélem azért teccenek majd! Nagyon ötletesek!Csak a körvonalazást kellene halványabbá tenni photoshoppal. Én is találtam egy majdnem fél éves képet: http://img408.imageshack.us/img408/8196/tesbb6fh.jpg Nem lett valami jó, de legalább próbálkozok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megint rajzolgattam kicsit. Tudom hogy nem SW, de attól még gondoltam belinkelem. Remélem felismerhető nemrégről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Megint rajzolgattam kicsit. Tudom hogy nem SW, de attól még gondoltam belinkelem. Remélem felismerhető nemrégről! Hallboy :Abe Sabiens-je? Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Nem, de tényleg hasonlít rá. Pár napja belinkeltem egy képet egy közelgő filmből és azt rajzoltam le. http://www.kepfeltoltes.hu/060513/3837638_...ltoltes.hu_.jpg Szerkesztve: 2006. Május 18. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Nem, de tényleg hasonlít rá. Pár napja belinkeltem egy képet egy közelgő filmből és azt rajzoltam le. Nagyon jó lett.Tehetséges vagy.Nagyon szuper.Gratula hozzá. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nagyon jó lett.Tehetséges vagy.Nagyon szuper.Gratula hozzá. THX! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az Aranyfénykard tiszteletére, és különösen a számomra oly kedves Űrjárművek kategória ünneplésére készültem egy "kis" (22 MB-os) videóval. Yunk Jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Már csúszik lefelé, Dzséjt... Gondoltam összeütnék mégegy moviet SW témában, minthogy lentebb belinkelt filmemet nem értékeltétek ( ), csak szeretném tudni hogy mit látnátok szívesen a filmben, hogy mit lenne érdemes bemutatni... Előre is kösz a tanácsokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Dzséjt, Grat mekkora hangulat... nagyon eltaláltad, hééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Én is gondolkozom egy SW videón, de még csak a gondolati szintre jutottam el. Egyébként az 'Emperor throne room' témára akarom majd vágni. Szerkesztve: 2006. Május 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Yunk Huhh, ez nagyon jó Csak most néztem meg. A zene nagyon eltalált hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Huhh, ez nagyon jó Csak most néztem meg. A zene nagyon eltalált hozzá. Nálam meg csak hang van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. MissKarde, Forcuser: köszi Ody: ajaj, az akkor codec hiba. Mivel próbáltad lejátszani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. MissKarde, Forcuser: köszi Ody: ajaj, az akkor codec hiba. Mivel próbáltad lejátszani? Winamp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Próbáld meg Windows Media Playerrel (vagy BSPlayerrel, vagy RealOne-nal), ha ezekkel sem müxik, az tényleg codec hiba lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.