SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Jó lett! Mennyi ideig tartott ezt megcsinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hangulatos, és jó a könyv a falon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Jó lett! Mennyi ideig tartott ezt megcsinálni? Kb 3/4-ed óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Az nem is rossz... Lehet, hogy én is nekiállok egyszer szórakozni ilyesmivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Ez jó A könyv a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Tök jo háttérképet találtam a neten : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Tényleg nagyon jó! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Huhh ez a Tony Béla nagyon nagy művet alkotott! Igazi Star Wars SAGA plakát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szép, csak picit zsúfolt háttérnek, de hát egy Saga plakát milyen legyen Azért látszik, hogy ki a Saga főszereplője, róla több kép is van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Jó plakát, de már be volt linkelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) Na A kis filmem várható Storija ahol sok kis pont van azt a részt ismeritek feltehetőleg ezért nem irtam le : Réges-régen egy messzi, messzi galaxisban ... <Star Wars> <Memories of the Jedies> <? történet (még nem tudom)> [Közelítés a Yavin 4. holdja felé] [Jedi Templomok] [Fő templom teteje] Kyp Durron Exar Kun segitsítségével legyőzi Luke Skywalker aki mély transzba esik (Kevin J. Anderson : Sötét oldal) A tanítványok ki rohannak és beviszik Luke-ot a Nagy terembe. Közben Luke a köztes világban megismerkedik Exar Kunnal, Aki mindenáron el akarja pusztítani őt. Luke megkérdezi, hogy ő hogy esett bele ebbe a dimenzióba (?) Exar elmeséli a történetét Hogy 4000 évvel azelőtt nagy sith volt és rátalált a massassikra akik, őt szolgálták és végül templomokat is építettek neki. Elmesélte hogy megölte a mesterét, aki a jedik útját járta. Jedik érkeztek a Yavin 4-re hogy elpusztítsák, de ő elrejtette a lelkét és az erejét a nagy templomban és csak a teste pusztult el a lelke nem. Ekkor megjelenik Kun mestere és elmondja régi tanítványának, hogy hamarosan elpusztul a lelke is mert Luke tanítványai legyőzik hogy bosszút álljanak Gantorisért. Ekkor megjelenik Bastila és megerősíti a mester szavait, majd elmeséli, hogy Revan és tanítványa malak aki segített megölni Exar kunt átálltak a sötét oldalra és átvették a köztársaság flottájának nagy részét. Rátaláltak a Star Forge nevű építményre, és az ott készített droidokat és hajókat bevetették a külső peremi bolygók elfoglalásához. Majd Bastila és pár Jedi elfogta revant és kitörölték a memóriáját és az emlékeit. Revan bekerült Bastila zászlóshajója legénységébe. ? Amikor elmentek a Yavin ?i űrdokkba egy pár alkat részért egy a dokk egyetlen munkása egy rodian elmesélte exar történetét. ? Revan legyőzi a sith flottát és Malakot. Majd kirendelik a külső peremre harcolni malak még megmaradt serege ellen. Közben Bastilát megöli egy sith tanítvány a Dantooine-on amikor, megemlékezik mestereiről és a tanítványokról. Bastila elmondja talált egy holokront amit a sith tanítvány elvitt egy kristály barlangba, és ott hagyta. Azon a holokronon voltak Vrook Mester feljegyzései. Ez után Kun elmegy és Bastila látképe, eltűnik. Luke mozdulatlan testét többször próbálja megtámadni a sith lord lelke de, sikertelenül végül elpusztul Luke tanítványai által. Luke felébred és elviszi a visszatérő Kypet Exar kun Yavini szentélyébe. Ott megismeri Kyp amitől, fél de sikerül teljesíteni a feladatot. És Luke büszkén mondja, hogy kiváló Jedi lesz belőle csak legyen türelmes és a békét válassza az erőszak helyett. <Vége> <Nevek> Szerkesztve: 2006. Szeptember 9. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) Hát még csiszolok 1 kicsit a Sztorin de ne aggodjatok mert lesz benne űrcsata amikor Kun és Bastila Visszaemlékezik Kardozás is lesz: az elején Kyppel , szintén a visszaemlékezésekben, és amikor legyőzik exar szellemét Szerkesztve: 2006. Szeptember 11. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Már nagyjábol megvannak a 3d-s alakzatok csak pár még hiányzik nem lesz kis dolog 3d-s studioval Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 11. Már nagyjábol megvannak a 3d-s alakzatok csak pár még hiányzik nem lesz kis dolog 3d-s studioval 3D Studio Suxxx, Maya 7ever! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. én nem mondtam hogy a Maya rossz (azzal csinálták a Shrek 1-2-t) csak én a 3d studiohoz értek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. (szerkesztve) De ugye a Stori jo lesz? (A ti véleményetek nagyon sokat számít) Szerkesztve: 2006. Szeptember 13. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. De ugye a Stori jo lesz?(A ti véleményetek nagyon sokat számít) A profi írók, akik jártasak az EU-s kérdésekben, majd megírják a véleményüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. jah pl a barátom Timothy Zahn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. jah pl a barátom Timothy Zahn Nem rá gondoltam, hanem pl. Dzséjt-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Arrin Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. én nem mondtam hogy a Maya rossz (azzal csinálták a Shrek 1-2-t) Meg az SW-t... Mindkét progi mögött vannak jó filmek, de azt szokták mondani, hogy a Mayát érdemes megtanulni, mert "profibb". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Arrin Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. (szerkesztve) NaA kis filmem várható Storija... Kisfilmről jut eszembe... http://arrin.icram.hu Fuge, te már csináltál előtte valamilyen kisfilmet? Van valami tapasztalatod? Jól néz ez ki... KotOR-hoz kapcsolódó történet... és mindezt 3D-ben? hmm... Szerkesztve: 2006. Szeptember 13. - Arrin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Meg az SW-t... Mindkét progi mögött vannak jó filmek, de azt szokták mondani, hogy a Mayát érdemes megtanulni, mert "profibb". És szinte minden filmet Maya-val csináltak. Üdv Arrin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. jaja nagyon jó lett már láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Arrin Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. És szinte minden filmet Maya-val csináltak. Üdv Arrin! Ha jól tudom, az Armageddon-t pl Max-szal csinálták. Abban szép trükkök vannak. Egyébként, ahogy láttam a 3D-animátorok többségénél mindkét program ott virít, plusz a Lightwave. Szóval a végeredmény számít, azzal kell csinálni, amire szükséged van. Csak most fedeztem fel az oldalt... ejnye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Jobb később mint soha Arrin! Kicsit most el kell mennem, de visszatérek, mert erről a filmről, amit Arrin és csapata csinált, feltétlen értekeznünk kell. Elöljáróban csak annyit, kis hazánk magasan legjobb fan filmje készült el titokban. A többit később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Ha jól tudom, az Armageddon-t pl Max-szal csinálták. Abban szép trükkök vannak. Egyébként, ahogy láttam a 3D-animátorok többségénél mindkét program ott virít, plusz a Lightwave. Szóval a végeredmény számít, azzal kell csinálni, amire szükséged van. Csak most fedeztem fel az oldalt... ejnye! Igen, ezt Priest is megerősítette nemrég.Olyan alap szoftverek mint a Photshop. Megnézném azt a filmet ahol Gimpel textúráznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Kisfilmről jut eszembe... http://arrin.icram.hu Fuge, te már csináltál előtte valamilyen kisfilmet? Van valami tapasztalatod? Jól néz ez ki... KotOR-hoz kapcsolódó történet... és mindezt 3D-ben? hmm... nem sok tapasztalatom van de azért értek valamennyire a 3dstudio kezeléséhez és inkább azzal csinálom mint Movie makerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Na szóval. Aki teheti mindenképpen nézze meg az Arrin mester által belinkelt kisfilmet! Szerintem remekül sikerült, erre lehet építeni a jövőben. Gratulálok az alkotóknak. Szép csendesen sikerült elkészíteni ezt a filmet. Miért nem reklámoztátok sehol? Magasan a legjobb magyar fan film! Belegondolni is izgalmas, hogy ebből még milyen jó dolgok sülhetnek ki a jövőben. Arrin! Mesélhetnél picit az elkészültéről, a befektetett pénzről, és a jövőbeni tervekről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Arrin Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. No majd írok mindjárt egy részletesebb "így készült"-féleséget! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 14. Hát, szerintem nem volt ez annyira titokban! Már több helyre leírtam a véleményem róla, de akkor itt is leírom, hogy megérte a több, mint 1 éves munkát! Nagyon gyönyörű lett... És ezt tudom bizonyítani is! Rátettem a pda-mra és a suliban megmutattam embereknek, mindenki odajött és ezt mondták: "pff, ez jobb, mint ami a filmben van!" , "Ez nagyon jó, ez nagyon jó!" , "Tudnak ezek! Nagyon tudnak" , "Mutasd már meg mégegyszer!" , "Ebben igazi operatőri munka van!" Még sorolhatnám mit mondtak... Sokan újra megakarták nézni... OFF váá, de akivel a Saber Warsot csináltam"Pal mester", fúú, de elegem van belőle... Már elhatároztam, hogy lehet ha lesz következő filmem, azt már nem vele fogom csinálni, erre most még jobban nem akarok vele filmet csinálni, és már nem is fogok. Összevesztem vele... A véleménye erről a filmről "Áh, ennél én sokkal jobbat tudok csinálni! Csak felgyorsították a kardozást úgy 10%-al!" Á, ez a gyerek egy idióta! Mindenkinél azt hiszi, hogy jobb. Közben ő nem is tudna semmi nélkülem, már bánom, hogy odadtam neki az After Effects-et meg ilyen tutorialokat... Meg minden egyéb ilyen progit... Azt hiszi, hogy nálam is sokkal jobb... Pedig alig tud valamit, mindent én mondtam el neki... Vá, de jó, hoogy már nem az osztálytársam... És ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így, az egész osztályom utálta... ON Ja, amúgy Arrin, üdv ezen a fórumon is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.