Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Ilyen dögmeleget Padmé sem bír, így leugrott a strandra http://v-kony.deviantart.com/art/Padme-goe...beach-171184559 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Az a teás kiscsaj igencsak ihletet adhatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Az a teás kiscsaj igencsak ihletet adhatott. :PNem csak ő, hanem az utcán össze-vissza járkáló hölgyemények. Nem egy járkál ilyen ruhában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Nem csak ő, hanem az utcán össze-vissza járkáló hölgyemények. Nem egy járkál ilyen ruhában Hát én csak a dunaparton látok hasonlókat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hát én csak a dunaparton látok hasonlókat Mert nem mész be a városokba A közelükbe nincs is strand mégis ilyen lengén öltözködnek a lányok, ihletet adva művész hajlamú bolti eladóknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Sky most örülhet, egy Ahsoka került terítékre http://v-kony.deviantart.com/art/Ahsoka-171312874 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Jól van Phobos egyre jobbak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Jól van Phobos egyre jobbak!A gyakorlás meghozza az eredményt Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Ez tényleg jó lett, grat! Nem is áll rosszul neki ez a tundra-szerkó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Padmés kép: Úristen, szegénynek a felcsúszott a köldökére a... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Padmés kép: Úristen, szegénynek a felcsúszott a köldökére a... Úgy látom Ody és Oldie után van még egy öngyilkos jelölt Frenkie remélem kölcsönadja a shotiját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Padmés kép: Úristen, szegénynek a felcsúszott a köldökére a... A teáshölgy sztori után meg ilyenen meg se lepődök. Phobosnál új stílus kezd kialakulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. (szerkesztve) Legfőképpen Odynak. nem az én művem, de hát azt hiszem magáért beszél. http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/339...y_Fygomatic.jpg Szerkesztve: 2010. Július 15. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagyon jól elkészített, csak az a baj, hogy ez a fejdísz egyáltalán nem illik ehhez a ruhához, valami lazább, könnyedebb frizurával, dísszel sokkal jobban mutatna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Ben és Vader párbaja /DA-n is fent van, csak nekem valamiért nem akar bejönni / http://users.atw.hu/kisordog-bagoly/comic/100723.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Írni akartam már hogy nálam sem. Nem értem miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. (szerkesztve) Nekem hol így hol úgy jönnek elő. Végignéztem az utóbbi hetek termését és egész klassz művek születtek. A manga nem igazán az én műfajom mert idegenkedek hegyes orrú és hatalmas szemű figuráktól de attól persze még azokat is jónak találom. Szerkesztve: 2010. Július 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Köszi Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. (szerkesztve) Ben és Vader párbaja Nah... ez így este nagyon jó volt (leginkább a szöveg) Szerkesztve: 2010. Július 25. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. leginkább a szövegJaj, hát ennek annyira tudok örülni A rajzok nem tetszettek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Dehogynem Csak a szövegek humora nekem bejött, inkább arra figyeltem Nem Te írtad őket, amiért így nekibúsultál? Tudom, hogy most a rajz a lényeg, viszont így nekem nagyon humoros volt az egész összkép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. (szerkesztve) Nem Te írtad őket, amiért így nekibúsultál?Nem egészen. Ezt egyik ismerősöm írta, csak én megrajzoltam Na de mindegy, most benne tervezek egy nagyobb volumenű képregényt, abba mindent én csinálok Szerkesztve: 2010. Július 25. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Értem Jó az egész együtt, nyugi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Nem rossz, de van még hova fejlődni Phobos. Kíváncsi vagyok a többire is majd ha lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Nem rossz, de van még hova fejlődni Phobos. Köszi, és tudom.Még egy kis ideig lesz Star Wars téma, aztán vége egy időre Inkább a másik projektemmel fogok foglalkozni, aminek nem lesz semmi köze a Star Wars-hoz. A régebbi sorok pedig elérhetőek az oldalamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hol jártál Bomarr? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Azt nem tudom, de Katica helyett a kövi fórumtalin inkább odamenjünk, jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. (szerkesztve) Ilyen szépet még nem láttam... Szerkesztve: 2010. Július 28. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.